adminlere özel mesaj

rmg

New member
Reaction score
0
biz yeni kullanıcılar özel mesaj gönderemiyoruz en azından bir üyeye olmasa bile admine yada forum yöneticilerinden birine özel mesaj gönderebilmeliyiz.Noduncan diye bir arkadaş 24 adet 100 mb lik dosya koymuş.8 tanesini indirdim fakat bir deneyim dedim.rar şifresi istiyor.Bir şekilde ona özel mesaj atmak istediğimizde ulaşamıyoruz.Belkide kendi açtığı eski konulara bile girmiyordur.O zaman bizim ona ulaşmamız mümkün olmuyor.Ya özel mesajı herkese açın ya da şu üyeye şu mesajı gönderin diyebileceğimiz bir yer olsun. tşk.

yeni üyeleri sevmiyolar burda kardeş:( bende aynı dertten muzdaribim. fındık fıstık gibi dolaşıyoruz ortalıkta şimdilik. hellboy726 özel mesajla ulaş bana diye yazmış ama gönderemiyomki. büyüyünce göndercem inşallah:hhcool

ceyi35' Alıntı:
yeni üyeleri sevmiyolar burda kardeş:(

burdakı 400.000 e yaklasık uyenın hepsını butun yonetıcı kurucu ınsanlar sevıyor bu sonuca nerden vardıgını anlamadım gercekten..Ayrıca emın ol bız bu sıteye 5000 mesaj 10.000tesk le gelmedık bızımde profılımızde hersey sıfırdı ve yabancı olarak geldık..bızde bazı seylere alın terı doktuk ve sımdı buradayız..

ayrıca konuyu acan arkadasın dedıgıne gelınce;burdan emın ol bı kuruculardan bırı yardımına gelecektır...

ceyi35' Alıntı:
fındık fıstık gibi dolaşıyoruz ortalıkta şimdilik. l

ben sana fındık fıstık gbı dolasmaktan zıyade kucuk bı cozum onerım var..hemen Burayatıklayın her yenı gelen uyenın konusuna aramıza hosgeldın yazın..bu kesmedımı sızı ozaman hemen Burayatıklayın Hackhell 7/24 odasında muhabbet edın(muhabbet etmeme gbı yada yenı uyelerın dıslanması gbı bısey soz konusu bıle olamaz bu forumda...hem pm atabılıo olursunuz hemde cok gusel arkadaslıklar edınmıs olursunuz)...50 adet post kasmak cok zor bı ıs olmasa gerek..tek derdınız pm atamamak olsun arkadaslar..Hadı sımdıden kolay gele sıze...

Geri