administrator sorunu yaRDIM

mehic

New member
Reaction score
0
Bilgisiyar ilk açılışta benim hesabımla değil ayrı bir administrator adlı hesab ile açılıyor. Sonra kendi hesabıma geçtiğimde kullanıcı hesaplarında gözükmüyor hesabı silemiyorum ama ilk hep bu hesapla açılıyor. Bu hesaptan nasıl kurtulurum :vur

ne olur biri bana yardım etsin yokmu bu işten anlayan :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur :vur

kardeş bence format at. böyle olmasının sebebi format esnasında kullanıcı hesabı oluşturulmadan direk ileri denmiş. tekrar format at ve bu kez kullanıcı oluştur. formatın sonunda oluşturmanı istiyor zaten.

şu an kendi kullanıcı hesabımı kullanıyorum ama kullanmak için oturum kapatıp kendi oturumuma geçmem gerekiyor.İlk kurarken hesap oluşturdum zaten.Sorun benim xp cd sinde olabilirmi acaba Vee çözümü ne olaki

bu forma hergun yüzlerce kişi giriyo kimse cevabını bilmiyomu

başlat çalıştır a control userpasswords2 yaz sonra orda kendi kullanıcı adını seç üstüne tek tıkla tamam de. sorunun hallolacaktır.

umutufuk' Alıntı:
başlat çalıştır a control userpasswords2 yaz sonra orda kendi kullanıcı adını seç üstüne tek tıkla tamam de. sorunun hallolacaktır.

:biggrin :biggrin :biggrin :biggrin teşekkürler:biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin

Geri