++Admin ve Mod'lerın dikkatine++

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dostum bahsettiğin oyunun bulnduğu linki yazarmısın buraya bakalım bi!

simdi bu senin soyledigin buyuk bir rencide etme durumudur arkadasım

egerki oraya devamlı paylasım yapan ve paylasımlarıyla herkesin ihtiyacını goren birisinin verdigi paylasımsa buna kesinlikle katılmam cunku o insanın oyle birsey yapacagını dusunmuyorum ama yenilerden birisi vermisse olabilir...

Trojan I Kasitli Koymussa Zaten Daha Once Ornekleri Yasandi Tabiiki Banlanir Ispatlanirsa

Linki Koy Bi Baksin Modlar Degerlendirmeyi Yaparlar

EDIT: ALIGATOR DE HAKLI KIMIN VERDIGI ONEMLI

cehennem_zebanisi link verebilirnmisin?

dj_aligator' Alıntı:
simdi bu senin soyledigin buyuk bir rencide etme durumudur arkadasım

egerki oraya devamlı paylasım yapan ve paylasımlarıyla herkesin ihtiyacını goren birisinin verdigi paylasımsa buna kesinlikle katılmam cunku o insanın oyle birsey yapacagını dusunmuyorum ama yenilerden birisi vermisse olabilir...

aynen katılıyorum ayrıca seninde bahsettiğn gibi sürekli oyun dağılımlarında paylasım yapan bi arkadaşsa belkide alıntı yapmış olduğu yerden de kaynaklanabilir hemen önyargılı olup banlamak veya ceza almasını sağlamak bencede doğru olmas ama yinede durumu mod arkadaşlar çözer gerekenide yaparlar :sigara: atıq o konuda zerre kadar şüphem olmas. :sigara:

edit : oyunun bulunduğu topic teki linki yazsan daha iyi olurdu!

Dostum Su Oyunun Degil Once Konununda Linkini Verirmisin

şimdi arkadaşım sen trojen i bi kanıtla yani senin antivirüs programının gösterdii şekilde bi resim koyarsan dikkate alınır + olarak konu bu

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=84184

ben indirmicem dediim gibi resimi göster hem o arkadaştan beklemiorum çünkü o kadar yardımı dokundu karşılıksız çok çok yanlışlıkla yapmıştır uyarılır ;)

edit konuda arkadaşın teki resim koymuş ilgilenilecek ;)

dostum bir bakarmısın usenmedim arkadasımızı temize cıkarmak isic arattım.bu link se bikac soyleyecegim biseyler daha olacaktır...cevabını beklıyorum

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=84184&highlight=yami

edit:dostum ben emredemir arkadasımızın bunu yaptıgına inanmıyorum cunku hh icin paylasımlarıyla goz dolduran bir dostumuzdur.

sen diyorsunkı trojan var olabilir ama arkadasım belliki biyerden alıntı yapmıs yani burda emredemir arkadasımın bir sucu oldugunu dusunmuyorum.

Ben Indirdm Konuyada Baktim Evet Virus Var

Fakat Emre Isimli Uye Bence Bilerek Vermemistir

Oyun Istekleri Bolumunde De Cok Yardimi Dokunmustur

Ben Bu Kadar Fikrimi Solerim Gerisi Degerlendirmeye Kalmis....

ilginiz için teşkl konuya bakdım ve konuyu acan kısıyde az cok tanııyoruz forumdan

bunu ısteyerek yapmadıgını düşünüyorum.bu seferlık sadece uyarı ıle kalmasından yanayım.

Darkda bakıyo konuya son kararı kendısı isterse verır.

Diğer uyelere konu kapalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri