Admİn AtatÜrk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alibaba300

Banned
Reaction score
0
GÖrmÜyor Musunuz Bu KÖŞeyİ İhlal Edenlerİ...

Bu Ne BİÇİm Bİr Sİte..

AtatÜrkÜ Nerdeyse Takunyali İlan Edecekler..

Nerdesİnİz....

burdayım..!!

kardeş ne diyim haklısın hemde sonuna kadar ama unutmaki takunyalı dediklerinde bizden günü geldiğinde bizlerde birer takunyalı olmasını bilenlerdeniz. yanlış anlama sakın.. ama herkes keşke takunyalılardaki gibi olsa daha büyük bi kumpasın içindeyiz ve farkına vardığımızda iş işten çoktan geçmiş geavur soyu çanakkaleyi 4 kez geçmiş olacak biiraz daha duyarlı olmak lazım bizim bayramlarımız bayramlarda bayrağımız açılınca olacaktır..
ceddimizin kan dökerek bu semaya armağan ettiği bayrağı kanımızla canımızla korruyalım ... bu kadar insiyatif yeter ölüme azkaldı adam gibi yaşamıyorsak bile adam gibi ölmeyi bilelim .. bu vatan hepimizin değil bu vatan NE MUTLU TÜRK'ÜM diyenin türk gibi hissedenin değil ASİL TÜRKLERİNDİR!!!!saygılar

bi ATATÜRK yok be yazında, al onu da ben hediye edeyim...

ATATÜRK..

abi ben bu bölümde atatürke hakarete hiç rastlamadım eger öyle bişeyler olsa modlar anında müdahale edıyo varsa bu bolumde oyle bı baslık goster bızde dıyelım nası sıte bu...havada kalmasın soyledıklerın

Bi Derdin Varsa Öneri $ikayet böLümüne geLirsin açarsın konunu.. herhangi bi Konudada hakarete rastLadıysan verirsin Linkini iLgiLeniriz.. Ama Sen BöyLe Bi konu açıp Hem kendini Hemde Ata'mızı Küçük Düşürürsün.. Ata'mıza verdiğimiz Değeri Bu şikayeti yazdığın böLümde FazLasıyLa görebiLirsin..

ali baba yine ne ictinde boyle dengesiz bir konuyu actin
sikayetin olan rahatsizlik verici baslik varsa bildirirsin
ama sen kendin rahatsiz bir insan oldugun icin pek sorun degil
daha oncede ceza aldin aklini basina topla
ucuz kahramanlik yapma artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri