Adls

MuH4mm3T

New member
Reaction score
0
Adsl

Merhaba.
Yanlıs yere acmıs olabılırım ozur dılerım . . .
Internet Baglatmak Istıyorum .[ ADSL KOTASIZ] Modem'im filan yok . . .
" Biri ADSL " diye İnternet Firması duydum . . .
Fiyatı : KOTASIZ 29,99 TL
https://adsl.biri.com.tr/
+
BiRi ADSL alana;
Kablosuz modem ücretsiz
8GB kotalı, anti-virüs/anti-spam korumalı e-posta alanı ücretsiz
Ücretsiz 5GB kotalı dosya alanı
Sabit telefonlarla ŞEHİRİÇİ dahil ekonomik telefon görüşmeleri

**

Başka sebeplerden dolayı 29,99'dan fazla ucret gelırmı acaba?
Bılgısayar'a kurma ucret'ıde alınıyor sanırım. Onun fıyatı ne kadar olur tahmınen .

Bıraz uzun oldu ozur dılerım.
Yardım edersenız sevınırım.
Bide konu ısımı yanlıs olmus , beceremedım duzeltmeyı xD
Hoscakalın :)

Seçtiğin tarifenin koşullarında aşağıdaki şartlara dikkat et.

*Kampanya şartları 24 Aylık abonelik taahhüdü verilmesi durumunda geçerlidir.

* Bu kampanya kapsamında abonenin alacağı hız garanti edilmemekte olup, abonenin telefon hattının uygunluğuna ve santrale olan mesafesine bağlı olarak 8 Mbps'e kadar alabileceği en yüksek hızda hizmet verilecektir.

* Bu kampanya kapsamındaki tüm paketler için aylık 15 GB adil kullanım uygulanacaktır. Aylık download miktarının 15 GB'ı aşması durumunda, aşılan tarihten itibaren download hızı en fazla 512 Kbps ile sınırlandırılacaktır. Dönem sonunda tekrar normal hızda hizmet verilmeye başlanacaktır.

*Kampanya kapsamında, yukarıdaki ödeme şekline göre uygulanacak indirim süreleri sona erdikten sonra Koç.net tarife aylık ücretleri uygulanacaktır.

* 26,81-TL olan Bağlantı Ücreti bir kereye mahsus faturalanacaktır ve ilk ay faturasına yansıtılır.

* Abone modemi Koç.net'den alıyorsa, modem kurulumu isteğe bağlı olup, 20-TL modem kurulum ücreti bir kereye mahsus faturalanacaktır. Modem kurulum ücretleri ilk ay faturasına yansıtılır.

Geri