Adhood reklamları daha düzenli olamazmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BurakƷ5

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Dünyanın neresinde olursan ol, bulunduğun yerde de
Adhood reklamları daha düzenli olamazmı ? konulardaki bazı cevapları göremmiyoruz çok düzensiz oldu ve zırt pırt çıkması sinir bozucu

ekranalntsd.png

REKLAMLAR BU ŞEKİLDE OLURSA ÇOK DAHA İYİ OLUR BENCE

KONULARA YAZDIĞIMIZ MESAJLARIN ÜSTÜNDE OLSUN İKİSİDE OZAMAN BİR PROBLEM OLMAZ

o 2. açılan kapat seçenekli olan reklam üstte ki resinde gösterdim yerde olsa birşey olmaz

arkadasa canı gonulden katılıyorum sabit olsun bişi ne bileyim her cevaptan sorna cıksın

reklamlar ekmek parası arkadaşlar ..

sadece ilk başlıkta çıkıyor ya her mesajda çıksa bence böyle gerçekten iii

arkadaşlar ben adblock eklentisi kullanıyorum ve inanın reklamdan yeni haberim oldu =)

öle bi reklamdan haberim bile yoktu =)

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865/

yukardaki eklentiyi kullanıyorum umarım işinizi görür.

bu arada bende kapat şeklinde çok ufak bi buton çıkıyo onun haricinde bi reklam çıkmıyo =)

Evet çok kötü olmuş, alttaki yazıyı göremiyoruz. Sırf onun için sağ üstteki X işaretini kullandım. :(

Her yeni reklamda yaşadığımız bir sorun nedense bu reklamların yeri bir türlü iyi ayarlanamıyor.Reklamlar sayfanın sağına ya da soluna yerleştirilse iyi olmaz mı? hem syfa düzenini bozmaz hemde daha iyi tanıtım olur.

Adblock Plus + Mozilla 4 (Y)
Siz reklamla siteyi boğdukça bize daha az reklam gösterebiliyorsunuz farkındamısınız acaba?
Temiz sitelerin reklamlarına yardım için tıklayıp Adbolckplusun beyazlistesine eklerken Hack hell en çok reklamı scriti boloklu sitem oldu.
Dengeyi kaçırdınız Sonuç gelirinizden oldunuz.

Bu ne ya reklami gozumuzun icine sokuyorsunuz.
Yazi panelinin uzerinde reklamida yeni gordum.
Yeni bir akim olsa gerek!

bende acaba bir bendemi oluyor diye isyan ediyordum demek ki genelmiş hakkatten isyan edirtici aslında yine iyi kapat diyince kapıyor bazı sitelerde kapat diyorsun başka siteye yönlendiriyor :)

operadanda engelleyebılırsınız kapat ustune sag tıklayıp engelle dıyıp ordan done close gelıyor benımkısı ıng yanda bıtane daha secenek var ordan reklamın ustune tıklayak engelleyebılırısnız

reklam arası forum gibi birşey oldu artık benim eskiden en çok takıldığım siteydi şimdi haftada bir giriyorum reklamları kapatmaktan gına geliyor, geçiyorum başka siteye
bide anlamadığım yabancı forumların çoğunda reklam denen olay yok onlar nasıl geçiniyorlar bilen anlatırsa sevinirim, bi bizim yerli forumlarda var bu reklam olayı...

bencede ya kaldırma olmasın reklamlar ama mantıklı yerde cıksın yaw gıcık ediyo adamı :):)

Eminim ki şikayetçi arkadaşlarımın hiçbiri reklamlar kaldırılsın demiyor. Reklamlar her sayfada ve yanlış yerde çıkıyor. Bundan şikayetçi, bende dahil...

myth-scr haklı. Reklamlar böyle çıksa daha iyi olur diye düşünüyorum...

ekranalntsd.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri