Adebayor City'de!!

lazzuri53

"LazigoL"
Altın Üye
Reaction score
0
City'den bir bomba daha

İngiltere'de transferin hızlı takımı Manchester City, bir forvet transferi daha yaptı. Daha önce Tevez ve Santa Cruz'u alan City, Arsenal'in golcü ismi Emanuel Adebayor'u da renklerine bağladı. Adebayor'un maliyetinin 25 milyon pound olduğu tahmin ediliyor.

news_manset_resim_vl_ade.jpg

2008’de Afrika'nın En İyi Oyuncusu seçilen Emmanuel Adebayor’un, Manchester City’ye transfer olduğu açıklandı. 300 taraftarın karşıladığı golcü oyuncu, gelecek yıl 25 sırt numarasını taşıyacak. Coşkulu karşılamanın kendisini çok mutlu ettiğini belirten Togolu golcü, “Bana gösterilen ilginin karşılığını vermek için sabırsızlanıyorum. Futbol oynamak için doğdum ve tek istediğim en kısa sürede futbola dönmek” dedi.
Adebayor’un Premier Lig’in en iyi golcülerinden biri olduğunu ifade eden Teknik Direktör Mark Hughes, “Adebayor geldiği günden beri Ada’nın en iyi golcüleri arasında yer alıyor. Onun bizimle çalışacak olması çok güzel. Premier Lig’in önemli ekipleriyle daha rahat mücadele edeceğiz. Bize büyük katkı sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu.

Goal.com

Cok önemLi transfer. . .
İş yapar city de. . .

Man City Chelsea'den Çok Daha Büyük Takım Olacak Buraya Yazıyorum
Ayrıca Man City Salak Takım Felan Değil Gelecekte Konuşulacak Bir Takım Olacak

on ca transfer yapıyonda neden teknıkdrektoru degıstırmıyon kı

vay beaa vaktinde bjkya gelmişde salmışlar bu adamı...

Bazı arkadaşlar Gerçek futbolu Football manager oynamakla eş değer görüyor sanırım.

oynuyormuydu bu topçu yaa çoktandır görmüyordum takımda sanki.. yanılıyormuyum acaba..

vay be helal olsun city'e çok iş yapacak ilerde ayrıca adebayor 300 kişiye çoşkulu karşılama demiş Türkiyeye gelse demekki ağzı bi karış açık kalır :D

Bursa'da Baliçin oynadığı zamanlarda İntertoto Kupa maçları öncesi yerel gazetede şöyle bir başlık vardı:

"Bursa şeftaliyi yarmaya,kestaneyi çizmeye geliyor"

Bu sene gazetenin birinde City için böyle yazılırsa şaşırmam:D

vayy adebayoru d aldılar he hiç inanmıyodum ama şimdi inanmya başladım citye

Transferleri yapıyorlarda hep savunmayı atlıyorlar bu yıl atlamazlarsa iyi bir yerlere gelebilirler . . .

helal olsun city e..

city için güzel bi transfer..

Geri