ADD'ye saldırı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ

ےσℓđ
Altın Üye
Reaction score
0
ADD'ye saldırı

İstanbul'da Atatürkçü Düşünce Derneği'nin Beşiktaş bürosuna molotoflu saldırı düzenlendi.

Atılan molotof kokteyli, Türk bayrağı asılı olan cama isabet etti.

Saldırı, dün, saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, derneğe iki molotof kokteyli attı.

Molotof kokteyllerinden biri, Türk bayrağı asılı olan cama, diğeri de yanındaki cama isabet etti.

Camların önündeki demir korkuluklara çarpan molotof kokteyleri, alev aldı.

Saldırıyı gerçekleştiren kişilerin 'Atatürkçü Düşünce Derneği Beşiktaş Şubesi' yazılı tabelaya, kalemle, 'otçu' kelimesini ilave ettiği tespit edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Adana'da da patlama paniği

Bir patlama haberi de Adana'dan geldi. Adana'daki bir sinema salonunun girişinde meydana gelen patlamada işyerinin camları ve gişe bölümünde maddi zarar meydana geldi.

Olay saat 23.00 sıralarında Obalar caddesindeki Nur sineması'nda meydana geldi. Sinemanın giriş bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı patlama meydana geldi.

Patlama nedeniyle işyerinin camları kırılırken gişe bölümünde de hasar meydana geldi. Patlama nedeniyle çevrede kısa süreli bir panik oldu. Polis patlamanın sebebini araştırıyor.

2007-02-19
KAYNAK

ŤêΧâŠ' Alıntı:
otçu demekle ne kastedilmiş ki..

evet gerçekten ilginç bir nokta
olayı tam olarak bilmeden bunu anlamamız çok kolay değil
umarım bu saldırıyı yapan/yapanlar yakalanıp cezalandırılacaklardır.

Bazı gazetelerin ve kişilerin bilinçli/bilinçsiz hedef göstermesi yüzünden yapılmıştır bana göre.

atatürkçü düşü,nce bir bombayla yıkılsaydı yeni nesiller onun ilkeleri ışığında filizlenip hergün yüzbinlerce çiçek açmazdık..
amaç sadece ortamı germek..
bazı gazeteler güzel hedef gösteriyorlar bunlara...

eshef ve şiddetle kınıyorum...

Provakatif ve adice bir eylem.Umarım failleri en kısa zamanda yakalanır.

otçu herhalde kendi oluşumlarına koydukları at aslında bi anlamı halk arasında esrar çekenlere söleniyo ama:) bu tip bi saldırı yapıp yanına yazı yazan adamların ciddi bi takım olcanı sanmıyom bana çok amatör geldi hepsine geçmiş olsun

Her gun yenı bır sıddet yenı bır olay alıstık artık..

yapanLar şerefsizden baska bişy oLamas muhakkki ...

hea ama bunLAryn yaptııı ortamy germeye caLısmaktan baska bişy diiL .. yani baska hiç bişii başaramasLAr ... onLarn attııı 1 moLotofLa ADD yıkıLmash !..

bu filmi ben 12 eylülden önce görmüştüm,
maalesef aynı oyunlara geliyoruz,
sağduyulu olma zamanı geldide geçiyor bile,
yoksa ülkemizi yeni bir çatışma ortamına sokmaya çalışıyorlar
görüşü ve fikri ne olursa olsun
birlik ve beraberliğimizi b ozmaya çalışanların oyunlarına gelmeyelim
saygılarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri