bu yazılarda hakaret unsuru göremeyenler gitisin kendilerine 3 numara gözlük alsınlar
Ezana bağırmak diyen
camide saz çalınsın diyecek kadar beynı sulananların
bu saçmalaıkları bal gibide hakaret
Bu sözylediklerin hakaret kapsamında değil. Adam kendi adına ezan sesinden rahatsız oluyordur, belki islam dinine mensub değil, onun için bağırmaktan öte bir anlam taşımıyor olabilir. Cami de saz çalınması da kendi kişisel görüşüdür, bunda da hiçbir hakaret yok.
Bence bu düşüncelerin tamamı saçma. Hakaret felan yok. Saçma olmak ayırı şey, hakaret unsuru taşımak ayrı. İkisini birbirine karıştırmayın. Adam ne pygamber efendimize (s.a.v), ne islama hakarette bulunmuş. Sadece kendi saçma görüşlerini beyan etmiş. Hepsi bu.
ADD Genel Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Şahin Filiz, "İslam diye tanıtılan din bizim bildiğimiz din değildir. Bu siyasetçilerin veya siyasi amaçlarla dini kullanan insanların yaratmış olduğu bir siyaset dinidir." iddiasında bulundu.
BU İSLAMİYETE HAKARET DEĞİLMİDİR...
EL İNSAF YAHU...
ALLAH İNDİNDE TEK DİN İSLAMDIR...
BU KADAR BASİT..
ALLAH ISLAH EYLESİN...
Öncelikle Forumda bütün harfleri büyük yazmak bağırmak anlamına gelir ki cezası gerekir.
büyük harfle yazı yazmanın cezası nedir idammı taşlanarak öldürülmekmi :durdurun:durdurun
Senin forumlarda ki bütün yazıların saçma kalıyor bu yazdıkların karşısında.
Atatürke adam değince asker arkadaşın mı diye köpüren sizler ezana bağırmak diye bi tabiri görünce neden bu kadar geniş bakıyosunuz.
Bunlar insanların kutsalıdır size göre kutsal olmayabilir senin kutsalında bana göre kutsal değildir ama saygı sınırlarını zorlarsan bak tekmeyi nasıl yiyorsun o zaman.
Sapık imam camide tecavüz etti
ŞANLIURFA'nın Suruç İlçesi'ndeki Mevlana Camii'nde namaz saatleri dışında Kuran kursu veren cami imamı Mehmet Emin Kaya'nın (46) kurs verdiği 11 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz etti. 7 çocuk babası, 6 torun sahibi imam Kaya'nın önceki gün öğrencisi kız çocuğunu, eve göndermeyip camideki halıları toplamaya yardım etmesini istedi. 4 adet ceviz verdiği küçük kızı vaazların verildiği mimbere çıkartan imam, burada tecavüzü gerçekleştirdi. Ailenin şikáyeti üzerine imam yakalandı. Kızın tecavüze uğradığının doktor raporları ile de belirlenmesi üzerine imam tutuklandı.
http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2000/08/10/230461.asp
Camiye sex shop gölgesi
![]()
http://www.antalyagazetesi.com/haber.php?haber_id=758
Kuran kursunda tecavüz şoku
Ensar Vakfı Çorum Şubesi başkanı 2 kız öğrenciye tecavüz suçundan tutuklandı
Çorum Ensar Vakfı Şube Başkanı 52 yaşındaki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Z.İ.’nin cinsel istismar suçundan tutuklanmasına neden olan 21 yaşındaki Ö.Y. ortadan kayboldu. Öğretmenden şikayetçi olan baba ifadesinde, “Büyük kızıma tecavüz etti, küçük kızıma da elle tacizde bulundu” dedi. Din öğretmeni, baba ve 15 yaşındaki kızı E.Y.’nin ifadesi doğrultusunda cezaevine konurken, mağdur olan 21 yaşınadki kız bu konuda şikayette bulunmadı. 21 yaşındakikızın Adana’da yaşayan bir kişiyle de ilişkiye girdiği ortaya çıktı.
Çorum’da meydana gelen olay kentte büyük yankı yaptı. Mehmetçik Lisesi’nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeninin ifadesinde, “Böyle bir şey yok. Taciz söz konusu değil. Bunlar bizim çocuklarımız. Çocuğumuz yaşında öğrencilerimiz. Böyle bir şey kesinlikle yok. Ben 30 yıldır çocuklara ahlaki değerleri öğretiyorum. Bu çocukların nasıl böyle bir ifade verdiğine hayret ediyorum” diyerek suçlamaları kabul etmedi. Çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanıp Çorum L tipi Kapalı Cezaevi’ne konulan öğretmen iftiraya uğradığını ileri sürdü.
Küçüğünü de taciz etti
Çorum merkezde bir camide imam olarak görev yapan 45 yaşındaki baba ise savcılık ifadesinde, Ensar Vakfı Şube Başkanını suçlayarak, “Vakıfta düzenlenen kurslar sırasında büyük kızıma tecavüz etti, küçük kızımı elle taciz etti” iddiasında bulundu. 15 yaşındaki kızı da, “Öğretmenimiz ablama tecavüz etti. Bana da elle tacizde bulundu” dedi. Bu arada 21 yaşındaki gezmek için gittiği Adana’nın Ceyhan İlçesi’nde evli ve 3 çocuk babası Adem M. ile de cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı. Adem M. ile birlikte olduğunu söyleyen genç kızın hamile olduğu ortaya çıkınca da ’Cinsel saldırı ve zorla alıkoyma’dan dolayı mağdur olarak ifadesi alındı.
http://haber.vatanim.com.tr/haberdetay.asp?Newsid=192794&Categoryid=1
Hakikaten saçmalamış yahu. Camide ne işi var sazın??! Okullarda namaz kıldırmak ne kadar saçma ise, camide saz çalmak da bu kadar saçma olsa gerek. Herşey yerinde ve gerektiği gibi yapılırsa anlamlıdır.
........Galiba bunları şu cümle rahatsız etmiş;
"İstismarcıların dininde çalıp çırpmak sevap haline gelmiştir. İnanan bir müslüman çalarsa bırakın günah olmayı, sevap olmaktadır. 'Bizimkiler çalarsa bunun bir sebebi hikmeti vardır' anlayışındalar."..........
Geçmişin aranan camileri. Çok güzel değinmişsin, tuz bastın yarama…senin bişeydende haberin yok belli.. ideal cami zaten içerisinde külliye muhteviyatında aşevi okul darul aceze-hamam-medrese (okul) kütüphane velhasıl bilcümle eğitim öğretim sosyal mekanların olduğu yerler olarak vardı ve olmasıda gerekir.. haa eskisi gibi değil densede sorun değil..kaldıki tozutan bu add li kişi bilmiyorki camiler vergilerle değil,o muhitte yaşayan inananların yardım paralarıyla yapılır.. devletin ve o zatın vergisi ile değil.. kendine saz evi arıyorsa istediği yere yaptırsın. bu cins kafalar o camiden müslüman mevta diye kalktıkça fessübhanallah çekmekten de gına geliyor ama napalımki yinede islamın hoşgörüsüne sığınmaktan başka yapacak bişey yok. o kişiyi ALLAH affetsin diyorum başkada ne söz söylenirki..
Panelde manevi değerlere ağır hakaret.
İslami değerlere karşı ağza alınmayacak sözler sarf etti
Kaynak
Saçmalamayı fark etmiş olmana sevindim, teşekkürler. Okulda namaz yasağı konusunda aynı görüşte değilim. Sonraki mesajında grup kurma fikrin de güzeldi. Herhalde bu işe en çok Çetin Akdeniz ile Güray Hafiftaş sevinirdi. Güzel fikir.
Verginin imama gitmesi normal amme hizmeti.Ama senin buna ateist olarak karışman yada yorum yapman deplasmanda maç yapmak gibi bişey..Alevilik konusunada açıklık getirelim.
Her kafasına esen tarikat kurdum banada imam maaşı bağlayın derse bende hemen bi tarikat kuruveriyim nolcak ki.Zaten namaz abdest yok alevilerde cem evlerinde de ne halt karıştırıyolar onuda tam söyleyen yok.Şimdi biriside çıkıp aleviler namaz kılar senden iyi müslümanlar demesin ben bilirim o müslümanları.