ADD kongresinde mikrofon kapma yarışı kavga çıkardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ISHYnum846

New member
Reaction score
0
ADD kongresinde mikrofon kapma yarışı kavga çıkardı

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin (ADD) önceki gün başlayan olağanüstü genel kurulu, arbede ve sataşmalarla dün de devam etti. Konuşmaların uzaması, mikrofon için sıra bekleyen delegelerin tepkisini çekti.

add-arbede-kavga.jpg

ADD Genel Kurulu'nda kürsüde konuşmak için sıra bekleyen delegeler birbirleriyle tartıştı. Bağrışmalar zaman zaman itiş kakışlara dönüştü.

ADD içindeki gruplaşmanın da etkisiyle kürsüdeki hatip, sık sık karşı tarafın sözlü saldırısına maruz kaldı. Bağrışmalar zaman zaman itiş kakışlara dönüştü. Genel kurul üyeliği için yarışan Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Yurtkuran, ADD'yi hizipçiler ve profesyonel devletçilerden kurtaracaklarını söyledi. Gençlik Kolları Başkanı Semanur Karaman da delegeleri sert bir şekilde eleştirdi: "Siz birbirinizi yerken gençleri kaçırdınız. Genel kurul beni hayal kırıklığına uğrattı. Tartışmalar çok seviyesiz."

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Konferans Salonu'nda devam eden genel kurulun dünkü bölümünde ilk tartışma Genel Sekreter Hüseyin Emre Işık'ın konuşması sırasında yaşandı. Eleştirilere cevap vermek için söz alan Hüseyin Emre Işık'ın konuşması sırasında salonda bulunan bir delege, Işık'ı yuhaladı. Buna tepki gösteren bazı delegeler ile yuhalayan delege arasında karşılıklı bağrışmalar yaşandı. Bu arada bazı delegeler kürsünün bulunduğu plartforma çıkarak konuşmak istedi. Halen genel sekreter olan; ancak ADD Başkanı Eruygur'a muhalefet eden Işık'ın, "Elimdeki bilgi ve belgeler bazılarını ürkütüyor." sözleri dikkat çekti. ADD Genel Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Görgülü ise derneğin öğrenci bursu, yurt gibi faaliyetlerde bulunmasını eleştirdi. Türkiye'nin iç savaş tehkilesiyle karşı karşıya olduğunu iddia eden Görgülü, ülkenin elden gittiğini iddia etti. Şener Eruygur'un listesinden genel yönetim kurulu üyeliğine aday olan Uğur Seten ise kendilerine yönelik eleştiride bulunanları provokatörlükle suçladı. ADD'nin Türkiye'nin geleceğini etkileyemediğinden yakınan Seten, yönetimi eleştirenlerin ahlakından, samimiyetinden şüphe duyduğunu söyledi.

Konuşmak isteyen delegelerin süresi 5 dakika ile sınırlandırıldı. Bu durum da sık sık tartışma konusu oldu. Bir yandan konuşmacılar, bir yandan da salonda bulunanlar divan başkanlığına sataşarak süreye itiraz etti. Kürsüye gelen delegeler ise zaman sınırlamasına uymayarak konuşmalarını uzattı. Konuşmaların uzaması, mikrofon için sıra bekleyen delegelerin tepkisini çekti. ADD içindeki gruplaşmanın da etkisiyle kürsüdeki hatip, sık sık karşı tarafın sözlü saldırısına maruz kaldı. Kongredeki bağrışmalar zaman zaman itiş kakışlara dönüştü. Üç önergenin oylanması sonucunda konuşmalar yarıda kesilip, oylamaya geçilmesi kararlaştırıldı. Bu karar, mikrofon bekleyen ADD delegelerini adeta çılgına çevirdi. Kimileri sözlü sataşmalarda bulunurken kimileri divana hakaretler yağdırdı. Söz haklarının kısıtlandığını düşünen delegeler kürsüye yürüyerek tepkilerini dile getirdi. Divan başkanlığına saldırmak isteyen bazı üyeler ise arkadaşları tarafından güçlükle durdurulabildi. Bu sırada ileri yaşlarda olduğu gözlenen Nezihe Sanar isimli delege, divanın söz vermemesine rağmen kürsüye gelerek mikrofonu aldı. Kongrede yaşanan tartışmaları eleştiren Sanar'ın, "Yazıklar olsun size. Yazıklar olsun bu divana..." sözleri üzerine divan başkanı kürsüye yürüdü. Sanar'ın elindeki mikrofonu zorla almaya çalışan divan başkanına salondan 'yuhhh' şeklinde tepki gösterildi. Sanar ise mikrofona sıkı sıkıya sarılarak bırakmadı. Nezihe Sanar'la divan başkanı arasında bir süre arbede yaşandı.

Tartışmalı rektörler, ADD yönetimi için sıraya girdi

ADD Kongresi'nde, yönetime girmek isteyen şöhretli isimler dikkat çekti. Bunların arasında 6 üniversitenin rektörünün bulunması ise ilginç bir görüntü oluşturdu. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Ferit Bernay, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Yurtkuran, Malatya Üniversitesi Rektörü Fatih Hilmoğlu ile Gazi Üniversitesi Rektörü Kadri Yamaç, Şener Eruygur'un listesinden aday oldu. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Yücel Aşkın ile Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Şerafettin Canda'nın isimleri de Ertuğrul Kazancı'nın listesinde 'bilim ve danışma kurulu' üyelikleri için yer aldı.

İsa Yazar
29/01/2007
Zaman

ishynum846' Alıntı:
ADD Kongresi'nde, yönetime girmek isteyen şöhretli isimler dikkat çekti. Bunların arasında 6 üniversitenin rektörünün bulunması ise ilginç bir görüntü oluşturdu. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Ferit Bernay, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Yurtkuran, Malatya Üniversitesi Rektörü Fatih Hilmoğlu ile Gazi Üniversitesi Rektörü Kadri Yamaç, Şener Eruygur'un listesinden aday oldu. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Yücel Aşkın ile Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Şerafettin Canda'nın isimleri de Ertuğrul Kazancı'nın listesinde 'bilim ve danışma kurulu' üyelikleri için yer aldı. [/SIZE]

İsa Yazar
29/01/2007
Zaman

Yani, bazi arkadaslarin Atatürkcü Düsünce Derneginin bazi haberlerini buraya koyarak, akillarinca ; bu dernegin üyelerinin, garip, sapkin, gecen sefer ki Sener Eruygur haberinde oldugu gibi hirsiz olduklari imajini burada yaratmaya calismalari da gayet siritmaya basladi artik. Bosuna ugrasmayin beyler. Gecen seferde söyledim bu olaylar, o dernegin her türlü kavgaya ragmen demokratik bir örgüt oldugunu, bu dernegin üyelerinin, kendi fikirlerini söylemek konusunda ne kadar istekli olduklarini, bu yolda Atatürk gibi "Dogru bildiklerinizi söylemekten asla cekinmeyiniz." felsefe ile hareket ettiklerini gösterir. Siz o sözüm ona hak cemaatlerinizde (?????) hic böyle secim yapildigini gördünüz mü ? Oradaki cemaat üyelerine kimse fikrini sormaz. Onlari adeta adam yerine koymazlar. Biri kalksa " Yahu bende bu cemaatin üyesiyim ben buna itiraz ediyorum. Benim söz hakkim yok mu ? "dese kafasini koparirlar onun cesetinide bir binanin bodrumuna gömerler.

Gelelim yukaridaki alinti yaptigim bölüme, alinti cizerek yaziyorum. Alti tane Üniversite Rektörü'nün, bu Cumhuriyetin kurucusunun Düsüncesini genis kitlelere yaymak isteyen bir Dernegin yönetim kuruluna girmek istemesinin nesi ILGINC BIR GÖRÜNTÜ oluyor. El insaf yahu ? Bundan dogal ne olabilir ki ? Onlar Atatürk'ün kurdugu Cumhuriyetin Rektörleri. Atatürkcü Düsünceyi yaymak, zaten o rektörlerin görevi bunda ilginc olacak hicbir sey yok.Aksine ayakta alkislanacak bir olay. Ama bunu Zaman gazetesi yazarsa böyle olur. Adamlarin ne kadar Atatürk düsmani olduklari o kadar siritiyor ki pes yani. Adam güya haber vermis ama icine "ilginc bir görüntü olusturdu." yazrak sanki makale yaziyormus gibi habere yorum katarak gazetecilik düstürlarini ayaklar altina alan ücüncü sinif ucuz ayak oyunlarina girmesi ASIL BENCE BU BIR ILGINC GÖRÜNTÜ SERGILIYOR.

Bu tür zaman gazetesi kaynakli haberleri habire buralara koyup ADD'nin üyelerine adeta kötü öcü göstermeye calisan arkadaslar da bosuna ugrasmasinlar. Günesi balcikla örtemezsiniz.

Civanim' Alıntı:
Yani, bazi arkadaslarin Atatürkcü Düsünce Derneginin bazi haberlerini buraya koyarak, akillarinca ; bu dernegin üyelerinin, garip, sapkin, gecen sefer ki Sener Eruygur haberinde oldugu gibi hirsiz olduklari imajini burada yaratmaya calismalari da gayet siritmaya basladi artik. Bosuna ugrasmayin beyler. Gecen seferde söyledim bu olaylar, o dernegin her türlü kavgaya ragmen demokratik bir örgüt oldugunu, bu dernegin üyelerinin, kendi fikirlerini söylemek konusunda ne kadar istekli olduklarini, bu yolda Atatürk gibi "Dogru bildiklerinizi söylemekten asla cekinmeyiniz." felsefe ile hareket ettiklerini gösterir. Siz o sözüm ona hak cemaatlerinizde (?????) hic böyle secim yapildigini gördünüz mü ? Oradaki cemaat üyelerine kimse fikrini sormaz. Onlari adeta adam yerine koymazlar. Biri kalksa " Yahu bende bu cemaatin üyesiyim ben buna itiraz ediyorum. Benim söz hakkim yok mu ? "dese kafasini koparirlar onun cesetinide bir binanin bodrumuna gömerler.

Gelelim yukaridaki alinti yaptigim bölüme, alinti cizerek yaziyorum. Alti tane Üniversite Rektörü'nün, bu Cumhuriyetin kurucusunun Düsüncesini genis kitlelere yaymak isteyen bir Dernegin yönetim kuruluna girmek istemesinin nesi ILGINC BIR GÖRÜNTÜ oluyor. El insaf yahu ? Bundan dogal ne olabilir ki ? Onlar Atatürk'ün kurdugu Cumhuriyetin Rektörleri. Atatürkcü Düsünceyi yaymak, zaten o rektörlerin görevi bunda ilginc olacak hicbir sey yok.Aksine ayakta alkislanacak bir olay. Ama bunu Zaman gazetesi yazarsa böyle olur. Adamlarin ne kadar Atatürk düsmani olduklari o kadar siritiyor ki pes yani. Adam güya haber vermis ama icine "ilginc bir görüntü olusturdu." yazrak sanki makale yaziyormus gibi habere yorum katarak gazetecilik düstürlarini ayaklar altina alan ücüncü sinif ucuz ayak oyunlarina girmesi ASIL BENCE BU BIR ILGINC GÖRÜNTÜ SERGILIYOR.

Bu tür zaman gazetesi kaynakli haberleri habire buralara koyup ADD'nin üyelerine adeta kötü öcü göstermeye calisan arkadaslar da bosuna ugrasmasinlar. Günesi balcikla örtemezsiniz.

keşke insanlara ve düşüncelerine saldırmak yerine doğrudan konuyla ilgili görüşlerini yazsaydın..en azından forumdaki herkes için daha faydalı olurdu...

konuya gelince ADD nin içinde böyle çekişmelerin olmasını gayet normal karşıladım ben kendi namıma...Atatürk ilkelerinin hiçbirini bilmeden ; sadece 'ben Atatürkçüyüm', ' Atatürk ilkelerinin yılmaz bekçisiyim' diyerek cep doldurmak o kadar kolayki memlekette...Haliyle Atatürk ün adıyla anılan ve büyük bir rant kapısı olan ADD yönetiminde söz sahibi olabilmek için bu tarz itiş kakışlar yaşanacaktır.

way bee bizim rektörümüz de adaymıs (Ferit Bernay) :):)
Civanim zaman gazetesinin haberlerine alışmalısın arkadasım.

pek çok mesele varken özellikle bu haberin verilmesi banada art niyetli geldi doğrusu...Her ne olursa olsun bizi ATATÜRKÇÜLÜĞÜMÜZDEN döndüremezler....Bilmem anlatabildimmi...

Civanim' Alıntı:

Arkadasim bunu maalesef herkes yapiyoo
yani simdi haber eger dedigin gibi bi dusunceye saldirmak ise apocalyps'nin Bediuzzaman Said Nursi hazretleri hakkinda yaptigi haberde senin dedigin turden bi haber oluyoo yanlis miyim??
ama yanlis anlamayin konu bu haber degil
sen boyle bisey deigin icin aklima geldi

eiffel' Alıntı:
sadece 'ben Atatürkçüyüm', ' Atatürk ilkelerinin yılmaz bekçisiyim' diyerek cep doldurmak o kadar kolayki memlekette...

Vallahi ben kendimi bildim bileli Atatürkcüyüm diyorum. Bu isten degil cebimi doldurmak, aksine cebimden verdim. Devlette köseleri kapmis cemaat süpürüntüleri, sirf Atatürkcu oldugum icin hep islerime tas koydula. Ama ben de cemaatenim ya da AKP'liyim de bak o zaman kapilar nasil aciliyor. Hangi cep doldurmaktan bahsediyorsun ? Ben bu karsilastigim olaylar yüzünden kac defa burasi Atatürk'ün kurdugu Cumhuriyet mi diye, Atatürkcü olmak suc mu diye sasar oldum. Özellikle devlette ve belediyelerde, bir isimizi yaptirabilmek icin onun bunun tanidigi bu cemaatlere yakin adamlardan selam ya da yazi götürmek zorunda kaldik. Bu bana nasil dokundu anlatamam. Eiffel kardesim senin devlette hic isin olmadi herhalde.

yaw ciwanim birak bu konusmalari artik,

sana gore bi sen ataturkcusun geri kalan herkez ya yobaz ya bolucu. bahsettigin kadar demokratiksen bu habere bu kadar tepki vermemen gerekiyor, cunku baska gazetelerinin karalama kampanylarinin yaninda bu dewede kulak kalir ancak.

dewlet dairesine is dusmesinden bahsetmissin, calistigim yerin AKP ile yakindan uzaktan alakasi yok fakat belediyeye hemen hemen hergun isimiz dusuyor we kimsenin selamini soylemeden islerimi halledebiliyorum. Selamunaleykum derim ki o da beseri birisinin selami degil ;)

welhasil birak bu kisir dongulu konusmalari, hep ayni seyler baymaya basladi

ifrit' Alıntı:
yaw ciwanim birak bu konusmalari artik,

sana gore bi sen ataturkcusun geri kalan herkez ya yobaz ya bolucu. bahsettigin kadar demokratiksen bu habere bu kadar tepki vermemen gerekiyor, cunku baska gazetelerinin karalama kampanylarinin yaninda bu dewede kulak kalir ancak.

dewlet dairesine is dusmesinden bahsetmissin, calistigim yerin AKP ile yakindan uzaktan alakasi yok fakat belediyeye hemen hemen hergun isimiz dusuyor we kimsenin selamini soylemeden islerimi halledebiliyorum. Selamunaleykum derim ki o da beseri birisinin selami degil ;)

welhasil birak bu kisir dongulu konusmalari, hep ayni seyler baymaya basladi

Ifrit, kendini bilen insanlardan her zaman hoslanmisimdir. Sen de bu nicki'ni tam kendine göre uydurmussun. Eeee tebrik ederim insan kendini bilmeli.

1-)Herseyden önce "birak bu konusmalari" gibi emir verir tarza da konusmalarin var ya "ADAMI IFRIT EDER" (Ayrica senden emir alacak degilim.)

2-) "Benden baska herkes yobaz ya da bölücü" falan demedim. Eger dedimse bul cikar. Burada aniracagim. Bulamazsan sen aniracaksin oldu mu ? Böyle benim söylemedigim, kendinin nerenden uydurdugunu bilmedigim garip yorumlarin var ya "ADAMI IFRIT EDER"

3-) Benim burada bahsettigim isler, vatandaslarin kanuni hakkin olan ve memurlarin kanuni olarak yapmak zorunda oldugu isler degil, benim anlama seviyesini bir türlü ölcemedigim kardesim. Memur bu isleri istese de istemese de yapmak zorunda kardesim. Yapmasinda göreyim.Benim bahsettigim adamin tercih kullanacagi isler. Yani onun tercihine ve yetkisine birakilmis isler. Bu adamlar ne hikmetse bu tercihlerini hic bir zaman bizden yana kullanmazlar. Ama tabi ki bunu anlamak icin bu ince farki anlayacak ince bir zeka olmasi gerekiyor. Yoksa bize de böyle aciklamak zorunda kaliyoruz. Iste senin böyle malesef anlayamayip ortaligi bulandirman var ya "ADAMI IFRIT EDER."

4-) "Selamunaleykum derim ki o da beseri birisinin selami degil ;)" diye bir cümle kurmussun anlayabilene ask olsun. Hem de lafi acayip yanlis kurmussun. Beser ne demek Ifrit ? Git Türk Dil Kurumunun Sitesine beser diye yaz karsiligi ne yaziyor ? Beser "Insan" "Insanoglu" demek. Senin cümlene bunu uygularsak; senin cümlen "Selamunaleykum derim ki o da INSANI birisinin selami degil ;)" oluyor. Ne yani insan olan Selamunaleyküm demez mi ? Ah Ifrit ah. Senin bu iki lafi bir araya getirememene ragmen, bir de burada ders vermeye kalkman yok mu "ADAMI IFRIT EDER IFRIT" . Komik oluyorsun cok komik

Civanim' Alıntı:
4-) "Selamunaleykum derim ki o da beseri birisinin selami degil ;)" diye bir cümle kurmussun anlayabilene ask olsun. Hem de lafi acayip yanlis kurmussun. Beser ne demek Ifrit ? Git Türk Dil Kurumunun Sitesine beser diye yaz karsiligi ne yaziyor ? Beser "Insan" "Insanoglu" demek. Senin cümlene bunu uygularsak; senin cümlen "Selamunaleykum derim ki o da INSANI birisinin selami degil ;)" oluyor. Ne yani insan olan Selamunaleyküm demez mi ? Ah Ifrit ah. Senin bu iki lafi bir araya getirememene ragmen, bir de burada ders vermeye kalkman yok mu "ADAMI IFRIT EDER IFRIT" . Komik oluyorsun cok komik

Civanım burada anlayamadığın mevzuyu ben anlatmaya çalışayım...(gerçi bana düşmez ama insanlık namına...)

o cümleden gecen selamın sahibi Allah tır.yani beşeri birisinin değil Allah ın selamını veriririm demiş...

eiffel' Alıntı:
Civanım burada anlayamadığın mevzuyu ben anlatmaya çalışayım...(gerçi bana düşmez ama insanlık namına...)

o cümleden gecen selamın sahibi Allah tır.yani beşeri birisinin değil Allah ın selamını veriririm demiş...

Kaldi ki öyle olsa bile o cümle söyle kurulur. "Selamunaleykum derim ki o da beser birisinin selami degil." Oradaki i hali fazla ve cümleye cok farkli bir anlam katiyor. I hali ile kullanilanlara örnek verirsek, "Beser-i ilislikler = insani Iliskiler " gibi. Yine de güzel bir cümle degil. Cünkü birisine sen insan degilsin dersen karsidaki bunu kötü algilar. Hayvansin demek istedigini algilar. onun bu benim olabilir dedigim cümle bile cok zorlamadir, Onun icin böyle cümlelerde Allahin adini direkt yazmak lazim. kimse insan olmamanin karsitini Allah olarak algilamaz. Yani böyle güzel, ilginc , havali söz söyleyecegim diye eline yüzüne gözüne bulastirmamak lazim. " Selamunaleykum derim ki o da Allah'in selamidir." dogrusudur. Bu yüzden yukarida yazdigim 4. madde aynen gecerli bence.

ishynum846' Alıntı:
Ataturkculukten sonra simdi de Turkce egitimi baslamis..
Guzel ulkemin guzel manzaralari :)

Yukarida ben dahil bir sürü insan senin buraya ne amacla koydugunu bilemedigimiz (????) yazi hakkinda bir sürü laf etmis, bula bula cevap olarak bunu mu yazdin ?

Ayrica Atatürkcülük ve Türkce egitimi, cemaat sohbetlerinden iyidir. Ne oldu rahatsiz mi oldunuz ?

Sana cevap vermemi bekliyorsan yazi usulunu duzeltip hitap etmeyi ogrenmen
gerekir. Asilsiz suclamalara cevap verip de sana prim yaptirma gibi bir niyetim
yok. Haberi anlayan anliyor. Halen at gozluklerini cikarmak istemeyenler
ordan buraya burdan oraya haberi ceker.

Cemaat sohbetlerini mi burda savunuyorum, onlar hakkinda bir sey mi yaziyorum ya da onla alakali bir sey yazdim mi ki cemmat diye laf ediyorsun.
Konuyla alakasiz seyler yazip cevap vermemi bekliyorsun.

Sunu da soyluyeyim. Simdiye kadar bir defa cemaat sohbetine gitmedim ama
asla ve asla senin yaptigin hataya duserek de bazi seyleri bunla mukayese
etmem. Sen konudan ziyade populist konulara hitab ederek bir seyler
elde etmeye calisiyorsun. Cogu zaman yaptigin gibi.

Ne o sen ADD ki tartismalarin cikmasindan mi rahatsiz oldun????
Bunun gibi sorularla liste uzayip gider. Bilmem anlatabildim mi...

Civanim' Alıntı:
Yani, bazi arkadaslarin Atatürkcü Düsünce Derneginin bazi haberlerini buraya koyarak, akillarinca ; bu dernegin üyelerinin, garip, sapkin, gecen sefer ki Sener Eruygur haberinde oldugu gibi hirsiz olduklari imajini burada yaratmaya calismalari da gayet siritmaya basladi artik.

Tıpkı hürriyetin isLamı ve MüsLümanLarı yobaz bağnaz barbar göstermek için çıkardığı tamamıyLa yaLan haberLer gibi mi yani Civanım?

Zaman Gazetesinin AtatürkçüLeri hedef aLdığını zannetmiyorum..Ama derLerse AtatürkçüLük adı aLtında iş çevirenLeri hedef aLmış o zaman katıLıyorum fazLasıyLa ve bu misyonuna devam etmesi gerektiğini düşünüyorum..Biz AtatürkçüLüğü yaşayarak biLiyoruz..Ama Atatürk adını kuLLanıp rantını yaşayanLarı da biLiyoruz..Bu anLamda Zaman Gazetesine tarafLı gözLe bakmamaLı bu insanLarın ipLiğini pazara çıkarmasında yardımcı da oLmaLıyız..AtatürkçüLük sadece dernekLerde yaşanmaz..DernekLerine uğramadan kendisine ışık seçen çok insan biLiyorum :D

selam:Barış, rahatlık, esenlik; müslümanların birbirleriyle karşılaştıkları zaman, karşılıklı olarak sağlık ve esenlik dileklerini sunmaları, yani birinin diğerine "Selâmün aleyküm" (Allah'ın Selâmı sizin üzerinize olsun, Allah her türlü kazâdan ve beladan korusun!) demesi; diğerinin ise: "Ve aleykümü's-selâm ve rahmetullahi ve berekatüh" (Allah'ın selâmı, rahmet ve bereketi sizin de Üzerinize olsun!) şeklinde cevap vermesi anlamına gelen bir İslam ahlakı terimi.Yani selamünaleyküm insanlar için "Allah'a ait bir selamıdır.

zaman gazetesini kimse bana öwmesin lütfen. adamlar daha çok kişiye ulaşabilnmek için bedawa dağıtıyor yayınını. Hergün düzenli zaman gazetesi okuyan arkadasları ben biliyorum. Bu ülkenin gerceklerini yazan tek bir gazete vardır. o da Cumhuriyettir. ama sermayenin kapitalistlerin olmadığı için ne yazıkki piyasadaki en pahalı gazete .

Tarafsız basın denildiği zaman aklıma ilk önce "zaman" gazetesi gelir,
"Meyve veren ağac taşlanır" derler ya aynı mevzu zaman gazetesinin imzasını taşıyan her konuda vuku buluyor,
ben çok dikkate almıyorum, tartışma sağlıgı açısından hoş olmayan noktalara gitmemesi için,
benim kara gördüğümü beyaz gören birine birşeyler anlatmaya çalışmak sadece zorlamaktır,onun için ben konuyla ilgili yorumuma geçiyorum,
eger ADD Atatürkün ilkelerini gerçekten özümseyebilmiş olsaydı haberde bahsi geçen olay meydana gelmezdi. "Demokratik" delegelerle çok güzel bir genel kurul toplantısı olmuş,ayakta alkışlanabilecek cinsten !

ogamemanya' Alıntı:
zaman gazetesini kimse bana öwmesin lütfen. adamlar daha çok kişiye ulaşabilnmek için bedawa dağıtıyor yayınını. Hergün düzenli zaman gazetesi okuyan arkadasları ben biliyorum. Bu ülkenin gerceklerini yazan tek bir gazete vardır. o da Cumhuriyettir. ama sermayenin kapitalistlerin olmadığı için ne yazıkki piyasadaki en pahalı gazete .

rekLam kuşağı bitti kardeşim ADD mevzu bahis oLan Zaman Gazetesi değiL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri