Adam tek bıçak darbesi ile onlarca Deveyi kesiyor.. / +16

Allahın gazabına denk gelesin şerefsiz kasap.
Bu Vahşet Görüntülerine,Süper,Helal Olsun,vs diyebilen insanlarımızda var.
Yazık.

cok yazik daha insancil kesilse, normal koyun keser gibi kesmesi lazim develer bu yöntemle iskence cekiyorlar

Puahha..Yaw ne tekbiri ne islami şartı...Gidin Türkiyede'ki bi mezbahaya danaları nası kesiyolar bi görün..2 dedemde hayvancılıkla uğraşırıd eskiden.Küçükken bi gitmiştim mezbahaya.Adamlar 100 tane danayı 5 dakkada kesiyolar...Bundan dahada berbat bi şekilde...

ARKADAŞIM YOUTUBE KAPALI İLLA GÖZÜNÜN İÇİNEMİ SOKALIM LİNKİNİ KOYSANA :mad:@@@@

Tek kelime VAHŞET

adam işini iyi yapıo tek tek uğraşmıo.. bi de katliam diyenlere bizim mezbahalardaki gibi olduğunu hatırlatırım...

adam işini iyi yapıo tek tek uğraşmıo.. bi de katliam diyenlere bizim mezbahalardaki gibi olduğunu hatırlatırım...

çok doğru söylemişsin arkadaşım Vahşet diyenler bi mezbahaya gidip izlesinler....Ağızları açık kalır......

Adam okadar usta olmuşkii izlerken sanki bıcağı rastgele salladığını sanıyoruz...aslında bıcak darbeleri hepp aynı noktaya ve kesik büyüklüğüde hep aynı dikkat ettiyseniz...

ve en kısa sürede kan ordan boşalıyor hayvanda ölüyor... bizim kesim biçimimizde bu aslında....kanı nekadar çabuk boşalırsa okadar çabuk ölür..

Kesinlikle bilinçli yapılmış ben öyle düşünüyorum...

eğer öyle sallama yapsaa orda adam duramaz deve neyapar adamıı_??? bıçağı yiyen hayvan direk yatıyo...

Geri