adam kayırmayalım lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GREAT İDEA

Banned
Reaction score
0
adam kayırma diyemezsin buna senin konun kapatılması normal onun konusunun kapatılmaması çok önemsenecek bişi değil onun konusu kapatılsa bu seni mutlu mu edicek? :eek:

Fletch Nedİr Sendekİ Bu Sİnİr Anlamadim Saatta GeÇ Oldu Ondanmidir ?1 DeĞİl 2 DeĞİl En Sonunda Yazdim Buraya Pekİ Bunun Adini Sen Koy Nedİr Bu?

sinirli olduğumdan diil kendinizi sürekli baskı altında hissediyosunuz biraz rahat olun kimseye kasıtlı bişi yapılmıyo niye böyle düşünüyosun onu anlamıyoum :eek: modların gözünden kaçmış diğer konu yoksa o a kapatılır bunu büyütüp gecenin bu saatinde başlık açmaya gerek yok bence

Dostum eminim SQULACHI arkadasimiz dier konuyu görmemiştir ondan yani. Bu arad ne zaman bu nicki görsem aklıma Sikilarci denen futbolcu geliyor :D

adam kayırma değil dostum tek resim vermek yasak... he oranın yöneticisi başka bi kişiye bu hakkı tanıyosa bu ounun kararıdır belki resim tek başına görülmeye değerdir..

adam kayırmayla alakası yoktur greatidea....oranın modunaa pm atsan cvbnı alırdın bence...

bu konuda GREAT İDEA haklı bence kim olsa onun gibi duşunurdu fakat iki link verilmiş başlıgı birsin de tek resim vermiş konusu kitlenmiş digerinde ise tek resim verilmiş konu kilitlen memiş bende de olsaydı bende aynı tepkiyi gösteriridim haaa bir de şöle sölim GREAT İDEA adam kayırma degildir bunda bence bir yanlışlık vardır

ya sacmalamay1 kes1n adam kay1rma yok . bu forumda + bu ufak bir hata gözden kaçma birsey

buraya taşımana gerek yoktu bu konuyu
ya modun gözünden kaçmıştır
yada
1 resim herşeyiş anlatmaya yetiyodur ..
bence burda adam kayırma fln yok
SQUL kardeşimize 1 pm atsaydın o konuyu kilitlerdi yada gerekli cevabı verirdi :eek:

GREAT İDEA' Alıntı:
burada konuları açan kişilere sözüm yoktur sözüm açılan konunun bölümünün modlarına http://www.hackhell.com/showthread.php?t=43989 burada arkadaş tek resim vermiş konu kitlenmemiş ama burada http://www.hackhell.com/showthread.php?t=44682 tek resim verince kilitleniyor sonuçta ufak bir bölüme bakılıyor kardeşim bunlar böylr olursa tüm istek kırılıyor
Dostum adam kayırma diye birsey yok , olmazda ....
Squ benim hem ortagam (aynı bolum modyuz) hemde kuzenim bole birsey yaptıgını sanmıyorum .
SOnucta bizde insanız bazı seyleri kaçırmıs olabiliriz .
Bana veya squya bir pm atman bu olayı cozerdi ...
Ayrıca Geyik bolumu ufak bir bolum diyorsan bravo sana ....

artık bölüm kurallarını hatırlatmaktan sıkıldım... hergün en az böyle 3 4 konu açılıor.. bunları kitlemediğimiz sürece devam edecektir fakat bizde insanız her kurallara uymayan konuyu arkadaşlara açıklıyarak kapamaya çalışıyorum ama yinede yaranamıorum.... bazen konju açılır fakat üst üste açıldığı için aşağıya düşer bende bunları bazen görmüorum gören arkadşlar oluor bazen onlardan alıorum.. konuyu buraya taşımanıza hiç gerek te yoktu amacınıda anlayamadım bana yada bölümün diğer yöneticilerine pm atarsanız konuya hemen müdahale edilir... ben asla iş olsun die de konu kitlemem! her zmn görevimi yapmaya çalıştım bundan sonrada öyle olucak... konuyu açan babam bile olsa kitlerim kardeşim... bölüm kurallarınıda okumadan konu açanları kınıyorum günde 5 6 konu kapamaktanda bıktım...

herkes bölüm kurallarını iyi bilse böyle şeyler yaşanmaz... yorum yapan diğer arkadaşlara teşekkür ederim...

squa gerekli açıklamyı yapmış adam kayırma die bişeyin bu sitede olmuyacağını bilmen lazım adam kayırmak ne demektir yani sonuçta hatadır yapılabilir o zamn en ufak hatada böle olay çıkacaksa herkesi banlamak lazım bu sitede olupta hiç tartışmaya girmemiş bi insan yoqtur olabilir yanlış anlaşılmalar ama neden buraya yansıttın bunu pm le çözebilirdin neticede pm bu tür işler için var dimi. . .

ya okudum ama Çocuk haklı...haklı dediğim konuyu açan.....Bi bırakın millet yorumunu yapsın...hemen Konu LOCKED...aynı şey benm başımada geldi.....Soruorum....Html kodlarını öğrenebilirmym die....MaVeRcİk cvp verior hemen Konu LoCKEd,.... Böle olmaz dostlarımm.....Ya Burda kimseyide suçlamıorum...Kimseyide Sorgulamıyorum...Sadece Konuları Bırakın başkaları yorumlasınn kararı Okyan wersin..Dieceklerim bu kadar....

mske_61' Alıntı:
ya okudum ama Çocuk haklı...haklı dediğim konuyu açan.....Bi bırakın millet yorumunu yapsın...hemen Konu LOCKED...aynı şey benm başımada geldi.....Soruorum....Html kodlarını öğrenebilirmym die....MaVeRcİk cvp verior hemen Konu LoCKEd,.... Böle olmaz dostlarımm.....Ya Burda kimseyide suçlamıorum...Kimseyide Sorgulamıyorum...Sadece Konuları Bırakın başkaları yorumlasınn kararı Okyan wersin..Dieceklerim bu kadar....

zaten yorumlar yapılmış arkadaşım benim anlamadığım nasıl fırsattan istifade kendine pay çıkardın hll olsun valla :clap:
ikincisi burda insanların yorum tapabileceği bişey yoq bu olayı sadece squa yada dark açığa çıkarır onlarda gerekeni sölemişler konuyu nie boşuna uzatalım bunu anlamıorum. . .lütfen kilitleyin görevli arkadaşlar sanırım squanın dediğine göre olay çözüldü. . .

konu kapansın artık bi zahmet olay çözülmüş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri