Adam intihar ediyor dayanamadım ben ya!!!

Vayy bee adam hiç düşünmeden kendini silahla vurdu...Tabii yanlış bi şey...Eline sağlık paylaşım için...

:çaliş :emzik KorkunÇ BİrŞey Adamin GÖzlerİ Nasil ŞİŞtİ Hemen Ya

bişey değil suyuda boşuna açtı içti.....müsrif dallama

tamamda arkadaşlar adam nasıl sokmuş silahı içeriye hemde belinde haksızmıyım

bence adam karakolda çalışan bir memur ama yazık yaa İnsan ne olursa olsun canına kıymamamalı

aptal gaza gelmis iste ne vuruyon kendini sabır etmesini bilmessen iradeli olmassan iyi hepimiz intihar edelim...benim annem öldü yok babam öldü yok psikolojim bozuk yok kız arkadasım .....bilmemne çözüm bu deilki

yaw dehşet verici bi olay nasıl cesaret veya nasıl bi ruhsal bunalımdaki adam tereddüt etmedi bile ama polisn sankinliğini gördünüzmü enteresan walla tüylerim diken diken oldu

sorgulamadaki bir insanda her kim olursa olsun silahın ne işi var..düzmece bence

adam bulalım bişey

Verildi kardes. Ama gine TSKler.

kim bilir ne derdi vardı garibin:durdurun :durdurun yaa insanlar ne kdr kolay olebiliyo..yaptıkları cesaret degil korkaklık....hayatla savasmadan bi b*k elde edilmiyo...intihar bzm için en son care bile olmamalı!!!paylasım için tesekkürler..:goz:

arkadaşlar bu oloyın gelişimini bir sitede gördüm adam olay adam küçük bir kıza tecavüz ediyor ve uzun bir hapis cezası alıyor ve kızın akrabalırından gelşen ölüm tehditleride eklenince adam bunalıma giriyor sonrada .... olay almanyada geçmiş bilgilendireyim dedim

Geri