adamın kastı var galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ares

Banned
Reaction score
0
cs yalanları die geyik ve mizah bölümüne baslık acıos yeri burasımı die kapıolar forum oyunlarına APO YA HANGİ CEZAYI VERİRDİNİZ YAZIN dedik ne biçim oyun die kapıolar ne biçim yönetiolar siteyi helal olsun 10 numara site.....................( bu konuyuda ya yeri burası deil yada ne bicim konu die kaparlarsa hiç şaşmam )

Ben burdayım sarkuysan. gelecek cevabı sabırla bekleyeceğim. :goz:

Benim gibi bir kaç yönetici arkadaş daha var aynı benim gibi forum kurallarına uymamandan şikayetçi. Sanırım onlarda gelip bir kaç şey yazacaklardır.

forum kurallarını biliorm milyonlarca konu var sitede millet farklı farklı başlıklarla konu acıo biriside gelio baska baslıkla aynı konuyu verio sizin işiniz bu zaten verilen konuları bulup kapamanız

herkes kurallar dahilinde istediği konuyu acar millet size sorcak deil hngi konuyu acıcağını

APO YA HANGİ CEZAYI VERİRDİNİZ YAZIN

Senceee böLe bir oyunmu oLur...

Bak bakaLım forum oyunlarına nasıL Oynanıyor..NasıL Konu acmışLar...

Arkadaşlar sana dogru yapmışş

Cs yalanlarının geyik ve mizah bölümüne ne işi var allahanesen Apoya hangi ceza verirdinize gelince bence terörist olduğu için onun bu sitede yeri olmadığı için kapamışlardır böyle şeyleri şikayet edicğine kendini düzeltmeye çalışsan daha doğru olur bence kimsenin sana kastı olamaz bize niye yapmıyolar böyle bişey ?¿...

sen git google da ara bakalım o konuları çeşit çeşit forumlarda vardır aynı konular adamlar terörist basını sewmedikleri için yerden yere vuruo burdakilerde göğe cıkarcak nerdeyse o cs işine gelincede nereye verilcekti programlar bölümüne mi?

Cs bölümü var forumda oraya vericektin bu forumda teröristlerle işimiz olmaz onların iğrenç isimlerini ağzımıza alarak pirim yaptırmayız onlara beyenmiyosan forumu çeker gidersin okadar...!!!

terör türkiyenin belası mecburen yorum yapmak zorundayız gerceklerden kacamazsn!!!!

Forum Oyunları Forumumuzda Diğer üyelerle hoşça vakıt geçirmek,eglenmek isterseniz buraya buyrun :)
zaten forum oyunlarının başlığında bu yazıyor eğlenme amaçlıdır apoya ceza verilmesi de bize kalan bişey değil cezasını imralı da az çok çekiyor =)
iyi forumlar

kapatılsın zaten verilmişler forumda aradım cıkmadı ondan verdim
Admn bu konuyuda kapa işin o zaten konu kapama sabah erken kalkcam erken kalkmasam daha konusurduk sohbetinize doyum olmuo

sarkuysan ben senin bi konu açarken arama yaptıgını düşünmüyorum 100 konu actıysan 100 de verilmiş oluo bunda bence kendinde hatayı ara 1-2 verilmiş cıksa neyse dersinde

hem konuların içeriğine de hiç mi bakmıosun anlamıorum ki hep yanlış yerlere acıosun

ve bunlara ragmen de eleştirosun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri