adınız@soyadınız.com msn adresi alın!!!!

buraya baq arkadaşım

Source' Alıntı:
paylaşım için t.ederim ama hackhell uzantılı msn alınca e posta adresiniz doğrulanmıyor ayrıca onu da belirtelim.yoksa isim soy isim veya başka türlü msn adresi alınabilir. önemli olan onu doğrulatıp kullanmak:cool:

arkadasım dedigin dogru ama mail adresini dogrularsan normal kullanabilirsin orasını dogrulaman lazım

www.passport.com dan dogrulayabilirsiniz !!!

burda e-posta adresini dogrula yazmaz ama önceki adresini kullandan yapabilrsiniz ii denemeler !!! ::):):hhman:

arkadaşım ama o zaman mail adresi olarak kullannamıyosun bunu??

OverK!LL' Alıntı:
arkadasım dedigin dogru ama mail adresini dogrularsan normal kullanabilirsin orasını dogrulaman lazım

www.passport.com dan dogrulayabilirsiniz !!!

burda e-posta adresini dogrula yazmaz ama önceki adresini kullandan yapabilrsiniz ii denemeler !!! ::):):hhman:

nasıl yani "evet eski adresim kullnılsın" deyince yeni kayıt yeri geliyor arkadaşım.

slm

eyvalah kardeş elerine saglık Cok güzel olumuş vallla

hojam ellerine saglik harika biseyy , hemen birtane aldimm ...
iyi forumlarr ....

bende o resimlerin yerinde kurbagalı biseyler war nası yapcaz??????????????

ço işe yaradı beaa

çok teşekkürler aga emegine saglık tekrar tekrar tsk

ya abi emeğine sağlıkta ben hiçbirşey anlamadım.şimdi zaten o resimler görünmüyo bende kurbağa çıkıyo.dediğine göre yapınca da hiçbirşey anlamıyorum.şimdi o verdiğin kodu browsere yapıştırıyorum.daha sonra evet adresim kullanılsın ı tıklayarak devam diyorum.sonrasını anlamadım.orda mesela benim ismim ziya,ziy@turkmen diyorum olmuyo.buna bi açıklık getirirsen sevinirim abi.tekrar emeğine sağlık

Artık oLmuyor Bu Yani Passport Üzerinden Bu SekiLde Msn Adresi aLmak için Bir Mail Kutunuz oLması qerekior... Onay Kodunuzu Mailinize qönderiolar.. Sizinde Oraya Yazdıqınız bir Mail Kutunuz OLmadıqı için Mail qeLmior...

Oturum Acıosunuz Ama Karsı Tarafta E-Posta Adresi DoqruLanamadı Yazıor..
Msn'dede KişiseL iLetinizi Deiştiremiorsunuz...

Yani Oturum Actıqınızda Karsı Tarafta..

'' [email protected] (Eposta Adresi Doğrulanamadı) şimdi oturum actı ''

SekLinde qözüküor..

Geri