admiral
New member
- Reaction score
- 0
Emir: Feriha.
-
Ev kazası, Can kaykay yaparken havuza düşmüş.
Feriha: Ay çok fena ya! Ee nasıl iyi mi şimdi?
Emir: İyi, 3 gündür burdayız. Ya ilk gün nasıl geçti hiç hatırlamıyorum, yarın çkıcaz. Ciddi birşey olmadığı tamamen kesinleşti.
Feriha: Annenler mahvolmuştur.
Emir: Annemler mahvolmuştur. Ya tabi, sesi kötü geliyordu.
Feriha: ..
Emir: Annemle Can'ın babası burda değiller. Yani Can annemin ikinci evliliğinden. Amerika'da onlar. Uzuun bir iş seyahati.
Feriha: Benim arkadaşımın babası da Amerika'da, dönemedi hala.
Emir: Oluyor yani diyorsun böyle.
Feriha: Ee olur öyle. Eminim annen de burada olmayı çok istemiştir. Çok üzülüyordur o da.
Emir: ..
Gözüne ne oldu?
Feriha: (gözününaltınıgöstererek) Bu mu?
Emir: Hıhı.
Feriha: Basit bir ev kazası o da. Ben biraz sakarımdır da.
Gülüşürler.
Emir: Cuma akşamı yetişebildin mi bari eve?
Feriha: Yetiştim.
Emir: O yağmurda fırlayıp gittiğine değdi yani.
Can'ın da düştüğünü senden sonra öğrendim. Araba bozuldu, ee İstanbul, yağmur yağıyor, ee birde cuma trafiğinde taksi bulmak artık gerisini hayal gücüne bırakıyorum.
Feriha: (kısıksesle) O yüzden arabayı bıraktın.
Emir: Efendim?
Feriha: Ee arabayı n'aptın?
Emir: O tamirciye bıraktım. Telaştan telefonunu da alamadım. Artık şu hastane defteri kapansın da gidip alacağım. Hem zaten sizin eve çok yakın bir yerde. Mutlaka bulurum.
Feriha: Hımm. Ee yalnız mısınız siz kardeşinle kimse yok mu?
Emir: Koray vardı. 3 gündür o da tamamen elini ayağını çekti hayattan. Ya Koray iyidir öyle uzaktan külliyen geyik gibi durduğuna bakma harbi dosttur, yani senin gibi.
Feriha: Benim gibi mi?
Emir: Hıhı, yani sende bu saate kadar arkadaşın için burdasın. Üstelik kurallarını da esnetmişsin. Bu saate kadar burda durduğuna göre.
Emir: Arkadaşlar iyidir.
Feriha: En azından kendin seçebiliyorsun değil mi?
Emir: Aklımı okudun.
Feriha: Eminim annen elinden geleni yapıyordur. Ama anne işte, her zaman elinden geleni yapar. Kimi zaman eksik kalır, kimi zaman fazla gelir.
Riza: Oglun olacak o utanmaz mi kapatacak bu borcu ha?
---
Zehra: Senin o utanmaz arlanmaz dedigini ben dokuz ay ikiziyle canimda tasidim. Sizin o kör olasica corak tarlanizda bir lokma ekmek icin debelenirken üc tane bebegimi ben koynuma almadan topraga verdim. Kanim karisti, bebelerimin kani karisti, senin o kör olasica topraginda o soynun alin teri varsa, benimde bebelerimin kani var, benim kanim var. Hadi simdi de bakayim bana, de yüzüme karsi söyle, sen neyi satiyon? Sen hangi bebemin kanini satiyon? Sen kim oluyonda bana sormadan cocuklarimin hakkini satiyon?
-
Ev kazası, Can kaykay yaparken havuza düşmüş.
Feriha: Ay çok fena ya! Ee nasıl iyi mi şimdi?
Emir: İyi, 3 gündür burdayız. Ya ilk gün nasıl geçti hiç hatırlamıyorum, yarın çkıcaz. Ciddi birşey olmadığı tamamen kesinleşti.
Feriha: Annenler mahvolmuştur.
Emir: Annemler mahvolmuştur. Ya tabi, sesi kötü geliyordu.
Emir: Annemle Can'ın babası burda değiller. Yani Can annemin ikinci evliliğinden. Amerika'da onlar. Uzuun bir iş seyahati.
Feriha: Benim arkadaşımın babası da Amerika'da, dönemedi hala.
Emir: Oluyor yani diyorsun böyle.
Feriha: Ee olur öyle. Eminim annen de burada olmayı çok istemiştir. Çok üzülüyordur o da.
Emir: ..
Gözüne ne oldu?
Feriha: (gözününaltınıgöstererek) Bu mu?
Emir: Hıhı.
Feriha: Basit bir ev kazası o da. Ben biraz sakarımdır da.
Gülüşürler.
Emir: Cuma akşamı yetişebildin mi bari eve?
Feriha: Yetiştim.
Emir: O yağmurda fırlayıp gittiğine değdi yani.
Can'ın da düştüğünü senden sonra öğrendim. Araba bozuldu, ee İstanbul, yağmur yağıyor, ee birde cuma trafiğinde taksi bulmak artık gerisini hayal gücüne bırakıyorum.
Feriha: (kısıksesle) O yüzden arabayı bıraktın.
Emir: Efendim?
Feriha: Ee arabayı n'aptın?
Emir: O tamirciye bıraktım. Telaştan telefonunu da alamadım. Artık şu hastane defteri kapansın da gidip alacağım. Hem zaten sizin eve çok yakın bir yerde. Mutlaka bulurum.
Feriha: Hımm. Ee yalnız mısınız siz kardeşinle kimse yok mu?
Emir: Koray vardı. 3 gündür o da tamamen elini ayağını çekti hayattan. Ya Koray iyidir öyle uzaktan külliyen geyik gibi durduğuna bakma harbi dosttur, yani senin gibi.
Feriha: Benim gibi mi?
Emir: Hıhı, yani sende bu saate kadar arkadaşın için burdasın. Üstelik kurallarını da esnetmişsin. Bu saate kadar burda durduğuna göre.
Emir: Arkadaşlar iyidir.
Feriha: En azından kendin seçebiliyorsun değil mi?
Emir: Aklımı okudun.
Feriha: Eminim annen elinden geleni yapıyordur. Ama anne işte, her zaman elinden geleni yapar. Kimi zaman eksik kalır, kimi zaman fazla gelir.
Riza: Oglun olacak o utanmaz mi kapatacak bu borcu ha?
---
Zehra: Senin o utanmaz arlanmaz dedigini ben dokuz ay ikiziyle canimda tasidim. Sizin o kör olasica corak tarlanizda bir lokma ekmek icin debelenirken üc tane bebegimi ben koynuma almadan topraga verdim. Kanim karisti, bebelerimin kani karisti, senin o kör olasica topraginda o soynun alin teri varsa, benimde bebelerimin kani var, benim kanim var. Hadi simdi de bakayim bana, de yüzüme karsi söyle, sen neyi satiyon? Sen hangi bebemin kanini satiyon? Sen kim oluyonda bana sormadan cocuklarimin hakkini satiyon?