Adım Adım VATAN Nasıl Satıldı!!

Apocalyps evet kardeş ondanda haberim var yakında gidicek gibi bor madeninde dünya rezervi olarak en bizde mevcut ama gidicek.Zaten işleyemioduk..Şimdi hem işliyemicez hemde satamıcaz..Yazık..

öle kardeşim yazık ki bu ülkede bağımsızlık için bu kadar kan döküldü hiç mi insanın içi sızlamaz ya hiç mi hatırlamaz geçmişini de çıkp övüne övüne ülkeyi satıoruz der ben utanıorum onların zaten ar damarları çatlamış utanmak ne gezer ama bu halk bi gün hakettiğini alır

sağol dostum verdiğin bilgiler çok doğru buna dur dememiz lazım millet olarak

Vatan savunmasız kaldığında atalarımızın aklında sadece vatanı kurtarmak vardı . Kurtuluş Savaşında tüm dünyaya kafa tutan kahraman askerler , seyyid onbaşılar , nusret mayın gemileriyle bu vatan geri aldındı . Ama şimdi durumumuz eskisini aratmıyor. Sadece özgürce yaşayabiliyor , en azından " NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE " sözünü söyleyebiliyoruz . Neden 2006 da 2. Bir Kurtuluş Savaşı Olmasın ??? Neden Tüm Dünya'ya " Türkiye Kendi Ayakları Üzerinde Duracak " Diyemiyoruz ?? Neden Kendi Vatanımızın toprağından yemiyor , kendi vatanımızdan gelenleri giymiyoruz ??? Benim Tek Korkum İleriki zamanlarda Özgürlüğümüzün elimizden alınmasıdır .

arkadaşım haklısın ama bizim sorun kendi içimizde dışardaki tehdit ise bizim kendimizi idare edemememizden kaynaklanıo yani işin doğrusu düşmana biz vatanımızı ideal işgal yeri olarak gösterioruz

zaten bu devirde kimse kimseyi düşünmüyor . Tok yatan bir insan aç yatan komşusunu düşünüp de yardım etmiyor . Kendi vatanımızın embesil olan evlatları , yani içinde hiç milliyetçilik duygusu gelişmemiş . Devamlı batılıya özenen , batılı gibi davranan evlatları " TÜRK'ÜM " demeye sanki utanıyor . Yanarlı dönerli yazılarlar milliyetçiyim diyen ama iş başa düştüğünde kafasını sokacak delik arayan büyüklerimiz de cabası . Peki bu ülke nasıl düzelecek ????

Zannetmeyin'ki Gücümüz ßitti,Yorgunuz.,Zannetmeyin'ki silahımız Yok, Suskunuz;Zaman ßekliyoruz,Fırtınalar Kopacak,Fırtınalar Öncesi Hep ßoyle Durgunuz ßiz! BeLki Yeniden Doğamayız Ama ; Her ßatan Güne$Lede ßatmayız ßiz
biryerde gören göz yoksa, orada güzellikle çirkinlik birbirine eşittir
Dede Lerinin zaferini Bilmeyen Torunlar
Düşmanlarının YapTıklarına Hayran Kalırlar...

karatas67 eyw kardeş güzel bi yazı özellikle sonu.. Dede Lerinin zaferini Bilmeyen Torunlar
Düşmanlarının YapTıklarına Hayran Kalırlar...Tşk ler..

yakında FİLİSTİN gibi olmayız inşallah sonumuzun böle olacagından korkuyorum

Geri