Acun ve Show TV CHRISTINA'YI KEKLEDİ

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy

Milyon dolarlık reklam gelirine karşılık 180 BİN YTL'LİK AYIP

Albümleri 40 milyondan fazla satan ve dört Grammy ödülü sahibi ABD'li pop şarkıcısı Christina Aguilera, Acun Ilıcalı'nın Show TV'de sunduğu "Var mısın Yok musun" adlı yarışma programında yarıştı.

ÇOCUKLAR İÇİN GELDİM dedi PARA ALMADI
60 milyon dolarlık servete sahip olan Christina Aguilera, Acun Ilıcalı'dan hiç para talep etmedi. Christina çocuklar yararına yapılacağı için programa katılmayı kabul etti. Kendisine özel bir para ödenmedi. Sadece masrafları karşılandı.

REKLAM KUŞAKLARI FULL'DÜ
Christina Aguilera, programdan para almadı, ancak Show Tv ve Acun Ilıcalı Aguilera üzerinden iyi prim yaptı. Program boyunca reklam kuşakları full'dü. Hatta Acun Ilıcalı, yayın sırasında bile digitürk reklamı yaptı.

180 BİN YTL İÇİN ÇOCUKLAR DEKOR YAPILDI
Kazandığı ödülü Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı Bolluca Çocuk Köyü'ne bağışlayacak olan Aguilera, Hamdi Bey’den sadece 180 Bin YTL alabildi. Oysa Christina üzerinden milyon dolar kazanan Show Tv’nin verdiği para, dünya yıldızın neredeyse makyaj parası sayılır.

MİLYON DOLAR KAZANAN SHOW TV'YE YAKIŞMADI
Yardım için yapılan bir programa dünyaca ünlü bir yıldızı konuk eden Show TV, milyon dolarlar kazanırken çocuklara yardım olarak verilecek ödülde neden bu kadar cimri davrandı? Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı Bolluca Çocuk Köyü'nü bu para mı kurtaracak?

180 BİN YTL KAÇ DOLAR YAPAR CHRISTINA?
180 Bin YTL’lik ayıbı Christina Aguilera fark etti mi bilemiyoruz ama Show TV ve Acun Ilıcalı bir dünya starını feci şekilde kekledi. Aguilera, muhtemelen dolar kurunu bilmiyor. Ama biz hatırlatalım 180 Bin YTL , ortamla 121.621 dolar yapıyor. Milyon dolarla oynayan dünya starı için oldukça komik bir para olsa gerek. Acaba Aguilera’ya bu gerçeği söyleyen oldu mu? Dünya çocukları için milyon dolarlık yardım kampanyaları yürüten dünya starını İŞTE BÖYLE KEKLEDİK.

OYSA CHRISTINA SEVİNMİŞTİ
Christina, TL’yi değerli sanıyor olacak ki yayın sırasında parayı kazanınca oldukça sevindi. SHOW TV, ise milyon dolarlık reklam gelirine karşılık 180 BİN YTL'LİK AYIBA imza atmış oldu.

Dınlemem ama yarısmayı ızledım sempatik seker bir bayan. cokta mütevazi. :melek

Eh Bee AyıPPPPPPPPPPP.............

180 BİN YTL İÇİN ÇOCUKLAR DEKOR YAPILDI
Kazandığı ödülü Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı Bolluca Çocuk Köyü'ne bağışlayacak olan Aguilera, Hamdi Bey’den sadece 180 Bin YTL alabildi. Oysa Christina üzerinden milyon dolar kazanan Show Tv’nin verdiği para, dünya yıldızın neredeyse makyaj parası sayılır.

MİLYON DOLAR KAZANAN SHOW TV'YE YAKIŞMADI
Yardım için yapılan bir programa dünyaca ünlü bir yıldızı konuk eden Show TV, milyon dolarlar kazanırken çocuklara yardım olarak verilecek ödülde neden bu kadar cimri davrandı? Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı Bolluca Çocuk Köyü'nü bu para mı kurtaracak?

çok doru şerefsizler paraları cebe atsın hamdi beymidir ne boqtur sözde kendi cebinden verio parayı gelirlerin hepsini versene yiyosa :S çocuklara

benimde dikkatimi çekti 180 bin ytl'yi yardım için kimsesiz çocuklara bağışlıyo denildi,baya bi sövdüm yani koca star 180 bin ytl mi bağışlıyacak diye, ama christina ablamızın suçu yokki programı yapan ipnelerin bok yemesi. yazık !

Christina Aguilera eskiden daha sık dinlerdim ama takdir ettiğim bir insan keşke bütün
yıldızlar aynı mütevaziliğe aynı insanlığa , hoşgörüye sahip olabilseler show tv milyonlarca dolarlık
reklam geliri elde ederken sadece 180 bin ytl vermiş olması ise cidden düşündürücü bilgi için tşk.

iyi bir yere değinmişsin programı izledikçe bende aynı şeyleri geçirdim kafamdan amaç çocuklar gibi gösterilmeye çalşıldıysada kazın ayağı gerçekten belli oluyodu....

çok güzel konuya değinmişsin kuzay tebrik ederim gerçekten bu türkiye nin ayıbı ama onu türkiye ye getirenlerin aldığı aracılık paralarınıda unutmamak lazım... cris para almadı diyosun ama onun sırtından paraları götüren bi düzen işlemiştir güzel ülkemde

Burası Türkiye Normaldir.

Daha önce Christina Aquilera'ya 1 milyon dolar öneren ünlü sunucu, Bruce Willis'i de yılbaşı gecesi yarışmacı olarak programa çıkartmanın peşinde. Bu arada, 29 Ekim programında para ağacındaki kırmızıların 12'sinde 500 milyar olacak ve yarışmacı olarak katılan Beyonce kazandığı parayı bir yardım kuruluşuna bağışlayacak.

Kaynak

Beyonce içinde 1 milyon $ verilecek .
Christina para almadım desede 1 milyon $ aldığı söyleniyor .
:goz:

180 Bin YTL'de Çocuklar için ödensin artık o kadar parada bir hayır işine yarasın .
:biggrin

Milyon $ ların döndüğü pazarda kimi Eleştirmek lazım bilemeyiz ama Çocuklara bu paralardan sadece Göstermelik ( Sembolik ) bir Yardım çıkmıştır .
Amaç Rayting'ten başka birşey değildir .

Medya deilmi hepsi aynı kurtlar

acunun gereksiz ve saçma konuşmalarını daha fazla dinlemeye tahammül edemeyerek 5 dakka sonra tv yi kapattım.

bu kadar mı paragöz olunur ya ayıp be.Koskoca dünya strarını çocuklara yardım vaadiyle beleşe getirip çocukların ağzına bi parmak sürüp kavanozu yapımcıların mideye atması çoq ayıp.

Geri