Acronis True İmage Hopme 2009 12.0.9646 Full resimli anlatım Süper birşey!!!!

saol arkadaşım bir iki sorum olacak.
1. patch olayı olmadı programı try now diyerek çalıştırdım. 15 gün sonra deneme sürümü bitince sistem geri yükleme yapamıcam demekki. dolayısıyla patch et meyi söyleye bilrimisin. resimli anlatımdaki kurulumun olmadı.

2. Benim hardiskim tek. secure zone ve back up dosyasını aynı yere oluşturdum. ama back up dosyasını harici bir diske attım. ilerde geri yükleme yaparken sorun olurmu?

saol arkadaşım bir iki sorum olacak.
1. patch olayı olmadı programı try now diyerek çalıştırdım. 15 gün sonra deneme sürümü bitince sistem geri yükleme yapamıcam demekki. dolayısıyla patch et meyi söyleye bilrimisin. resimli anlatımdaki kurulumun olmadı.

2. Benim hardiskim tek. secure zone ve back up dosyasını aynı yere oluşturdum. ama back up dosyasını harici bir diske attım. ilerde geri yükleme yaparken sorun olurmu?

Arkadaşım bu konu eskidi aynı programın 2010 versiyonu var bu bölümde üstelik buradan :
http://www.hackhell.com/resimli-pro...ge-2010-ile-yedek-alma-ve-yedegi-yukleme.html

habire formattan sıkılmıştım, mutlaka deneyeceğim detaylı anlatımlar için teşekkürler eline sağlık.

Geri