Acronis True İmage Hopme 2009 12.0.9646 Full resimli anlatım Süper birşey!!!!

program güzel,anlatım güzel,indirmek için verilen link güzel daha ne olsun :)eline saglık teknisyen kardeş ..

süper bi program kardeşim eline sağlık. yalnız bi korkum var. sistem geri yüklemede yedek sürücüdeki verilere bi zarar gelmiyor değilmi. büyük bi fotoğraf arşivim var uçarsa yanarım

süper bi program kardeşim eline sağlık. yalnız bi korkum var. sistem geri yüklemede yedek sürücüdeki verilere bi zarar gelmiyor değilmi. büyük bi fotoğraf arşivim var uçarsa yanarım

Yedek sürücü derken işletim sisteminin olduğu sürücü değilde diğer sürücüyü kastediyorsun herhalde program yedekten yüklemeyi "C" sürücüsüne yapıyor tabiiki sen herşeyi doğru yaparsan .Herşey düzgün yapıldığı sürece diğer sürücüdeki verilerine hiçbirşey olmaz zaten sıfır format atsan bile tabiiki sadece C sürücüsüne diğer disk verilerine yine birşey olmaz.Ama herşeye rağmen çok önemli dosyalarını dvd veya flash bellek vs... yedeklersen daha iyi olur.

öncelikle teşekkürler. win7 ultimate x64 de raid0 sistemi yedekliyorum bakalım sonuç ne olacak. win 7 de sorunsuz çalışıyor bilginize.

selam,
ben bu programı indirmedim zaten bende vardı fakat bilgi amaçlı göz attım
resimli anlatım ve emek harcanmış bir çalışma için eline sağlık diyebilirim.
kolay gelsin...

Arkadaşlar iyi kavrayın sonra yapın,F11 oayını yapayım derken şu an bir bölüm hardiskim uçtu,manage acronis secure zone olayı gizli olduğu için hardiskim yarısı gözükmedi kurtarayım derken hardiskim d bölümü tamamen uçurdum,format atmama rağmen d bölümü gözükmüyor,bu konuyu bilen arkadaşların fikrine ihtiyacım var bu bölümü nasıl geri getirebilirim.

bilgisayarcım tib uzantılı recovery dosyayı oluşturmuş, d ye koymuş. şimdi onu açmak istiyorum ama şifre de koymuş uyanık(formata bana gelsin diye). şifresini nasıl öğrenebilir ya da kırarım? acil yardım lütfen.

programı indirme linkini göremedim link versenizde indirsek

Geri