Acronis True İmage Hopme 2009 12.0.9646 Full resimli anlatım Süper birşey!!!!

TEKNİSYEN4

New member
Reaction score
0
Format Derdine SON!! Acronis True Image Home 2009 [Resimli Anlatım]
Pek çoğumuzun kabusudur işletim sistemimizin kararsız davranmaya başlaması, çökmesi... Çünkü her seferinde format atıp Windows yüklemek, Windows'umuz korsan ise crack'ini uygulamak, tüm güncellemelerini yapmak, bilgisayarın tüm driver'larını tanıttıktan sonra kullandığımız programları yüklemek ve kişisel ayarları yapmak... Okuması bile ne kadar yoruyor insanı değil mi? Acronis True Image Home 2009 sayesinde bunların hepsine paydos! Sisteminizi son kez kurun ve format'a artık elveda deyin; çünkü 20 dakikalık bir uğraştan sonra artık sisteminizi aynı laptop'lardaki gibi bir kaç tuşa basarak geri kurabileceksiniz; üstelik kendi zevkinize ve kafanızdaki ayarlara göre... Hazır mısınız? Başlayalım o zaman.
Arkadaşlar program üç aşamalı olarak çalışıyor.
1-programı kurmak
2-işletim sistemimizin bulunduğu sürücüyü yani yerel disk C'nin yedeğini almak için diğer yerel diskte güvenli bir bölge ayırma.
3-sistem yedeğimizi alma ve tabiiki daha sonra "restore" yani geri yükleme.
Arkadaşlar programın diğer bence mükemmel bir özelliğide geri yükleme bölgesi oluştururken "activate"sekmesini işaretlediğinizde programa açılış ekranından "F11" Tuşuna basarak ulaşabiliyorsunuz.Buda windowsunuz çöktüğünde sistemi geri yüklemek için oldukca etkili bir özellik bence pc'nizi heraçtığınızda "F11"tuşuna basarak programa ulaşmanın keyfini süreceksiniz.Dilerseniz programı açtıktan sora gelen pencerede "TOOLS"sekmesi altında "Create Bootable Rescue Media" sekmesini tıklayarak boş bir CD'yi cd/dvd yazıcınıza koyarak bootable cd yazdırabilir ve bunu windows çöktüğünde pc'yi cd'den başlatarak sistemi kurtarabilirsiniz
Gördüğünüz gibi arkadaşlar program sistem yedekleme ve geri yükleme konusunda çok güzel seçenekler sunuyor. Herkesin kullanmasını tavsiye ederim.

Programın Kuruluşu:
1-Arkadaşlar programı ilk önce trial olarak kuruyoruz trial olarak kurarken ilk başta serial istiyor.Srial olarak bunu girip programı resimli anlatımdaki gibi kurutoruz.
serial:44MMSLGE-2F97UVCS-847PSKX2-STSGQHX7-YCMP2AY9-E8Z7G5LH-Q3HRFQJR-W6R2CRLH
2-Programı kurduktan sonra açılışta program tekrar iknci bir serial istiyor .programı açmadan kapalıyken patch dosyasını C>>Acronis>>TrueImageHome klasörünün içine kopyalayp çalıştırıyoruz ve kapatıyoruz program artık ful

Programın kuruluşuna geçelim
1. BÖLÜM
PROGRAMIN KURULMASI

2s0esk0.jpg

e0g7z7.jpg

1yrgw9.jpg

2uqolee.jpg

Arkadaaşlar programı kurduk şimdi "acronis secure zone geri yükleme bölgesi nsıl olşturulur onu göreceğiz:Buyrun

244xj6d.jpg

15pr9j4.jpg

2jcfrjc.jpg

2vwbb5t.jpg

vxab5.jpg

Arkadaşlar bölgemizi oluşturduk şimdi bu bölgeye sistem yedeği alacağız buyrun:

fux945.jpg

121qtsx.jpg

28075gw.jpg

21eusyf.jpg

24l7ale.jpg

15dl0ro.jpg

2lxjdi8.jpg

102pb8j.jpg

Arkadaşlar sistem yedeğimizide aldık diyelimki windowsumuz çöktü veya virüslerden iyice yavaşladı dilerseniz F11'den dilerseniz boot cd'den programa ulaşarak geri yüklemeyi yapalım ve sistemimizi kurtaralım buyrun:

260c195.jpg

o750mg.jpg

28lyl8j.jpg

2ziph54.jpg

xqgn46.jpg

sistem bu şekilde geri yüklenmiş oluyor arkadaşlar

sq1aoz.gif

DOWNLOAD:
http://dc97.4shared.com/download/79...209646_Full.rar?tsid=20090505-184125-1aa571b1
2cqjton.gif

Lütfen bir teşekkürü esirgemeyin yorum ve teşekkürlerinizi bekliyorum herkese iyi hackheller kolay gelsin.

46 Kişi bakmış sadece 2 yorum onlarada teşekkürler böyle süper ve sonderece yararlı bir paylaşım için lütfen teşekkürve yorumlarınızı bekliyorum herkese kolay gelsin

Güzel ve detayli bir anlatim
cok tesekkürler arkadasim

Hocam, ellerine ve emeğine saglık, bu güzel çalışma için teşekkürler. Resimler ve açıklamalar gayet güzel yapıllmış, ancak "programa açılış ekranından "F11" Tuşuna basarak ulaşabiliyorsunuz.Buda windowsunuz çöktüğünde sistemi geri yüklemek için oldukca etkili bir özellik bence pc'nizi heraçtığınızda "F11"tuşuna basarak programa ulaşmanın keyfini süreceksiniz" demişsin, sistem çöküp bilgisayar açılmadığı zaman bu işlemi nasıl yapacağız, ayrıca cd ile başlatırken de "bunu windows çöktüğünde pc'yi cd'den başlatarak sistemi kurtarabilirsiniz" çökmüş olan sistemde nasıl yükleme yapacağız, bunu bizim gibi acemiler için açıklarsan sevinirim, şimdiden kolay gelsin, tekrar teşekkürler.....:clap:clap:clap:clap

Hocam, ellerine ve emeğine saglık, bu güzel çalışma için teşekkürler. Resimler ve açıklamalar gayet güzel yapıllmış, ancak "programa açılış ekranından "F11" Tuşuna basarak ulaşabiliyorsunuz.Buda windowsunuz çöktüğünde sistemi geri yüklemek için oldukca etkili bir özellik bence pc'nizi heraçtığınızda "F11"tuşuna basarak programa ulaşmanın keyfini süreceksiniz" demişsin, sistem çöküp bilgisayar açılmadığı zaman bu işlemi nasıl yapacağız, ayrıca cd ile başlatırken de "bunu windows çöktüğünde pc'yi cd'den başlatarak sistemi kurtarabilirsiniz" çökmüş olan sistemde nasıl yükleme yapacağız, bunu bizim gibi acemiler için açıklarsan sevinirim, şimdiden kolay gelsin, tekrar teşekkürler.....:clap:clap:clap:clap

Arkadaşım sana bunu şöyle izah edeyim
Örneğin windovsun çöktü ve masa üstü ekranın hiç gelmiyor sadece giriş yani bios setup'a gireceğin ekrandan bahsediyorum yani giriş ekranın var ve sistem çökmüş bir türlü masa üstün gelmiyor veya virüslerden dolayı sistem iyice yavaşladı ve temizleyemiyorsunbu veya buna benzer durumlarda acronis yukarıda anlattığım gibi devreye giriyor.Zaten bios set up'a gireceğin açılış ekranı gelmiyorsa sistemin tamamen formatlık senin halledeceğin birşey değil uzman birilerine götürmelisin.
Acronisi iki türlü kullanabilirsin aşağida resmini verdim "Starting Acronis Loader...Pres F11 For Acronis Start Up Recovery Manager" yazısını açılış ekranın da gördüğün zaman "F11"'e basıyorsun ve bir alttaki acronis geri yükleme ekranı geliyor "acronis full" yazısına tıklayarak devam ediyorsun resimli anlatıldığı gibi.
İkincisi programı kurup nrmal windows ekranında aç "tools" sekmesi oltından "create bootable rescue media" sekmesinden bootable yani başlatıcı cd yazdır bunuda pc açılırken bios setup!a girip pc'yi cd/dvd 'den başla seçeneğini seçmelisin bios set up' girmek için açıloşta Del veya F12 VS Bazı Tuşlara basarak girebilirsin.
Sana şunu söylemekte fayda var daha yeni bir kullanıcı isen bunları iyice öğrenmeden uygulama sistemini bozabilirsin bunuda söylemiş olayım.

fotoğrafları açılış ekranı olduğu için foto makinayla çektim bu kadar oldu.

29fdpba.jpg

ogdgs6.jpg

Arkadaşım sana bunu şöyle izah edeyim
Örneğin windovsun çöktü ve masa üstü ekranın hiç gelmiyor sadece giriş yani bios setup'a gireceğin ekrandan bahsediyorum yani giriş ekranın var ve sistem çökmüş bir türlü masa üstün gelmiyor veya virüslerden dolayı sistem iyice yavaşladı ve temizleyemiyorsunbu veya buna benzer durumlarda acronis yukarıda anlattığım gibi devreye giriyor.Zaten bios set up'a gireceğin açılış ekranı gelmiyorsa sistemin tamamen formatlık senin halledeceğin birşey değil uzman birilerine götürmelisin.
Acronisi iki türlü kullanabilirsin aşağida resmini verdim "Starting Acronis Loader...Pres F11 For Acronis Start Up Recovery Manager" yazısını açılış ekranın da gördüğün zaman "F11"'e basıyorsun ve bir alttaki acronis geri yükleme ekranı geliyor "acronis full" yazısına tıklayarak devam ediyorsun resimli anlatıldığı gibi.
İkincisi programı kurup nrmal windows ekranında aç "tools" sekmesi oltından "create bootable rescue media" sekmesinden bootable yani başlatıcı cd yazdır bunuda pc açılırken bios setup!a girip pc'yi cd/dvd 'den başla seçeneğini seçmelisin bios set up' girmek için açıloşta Del veya F12 VS Bazı Tuşlara basarak girebilirsin.
Sana şunu söylemekte fayda var daha yeni bir kullanıcı isen bunları iyice öğrenmeden uygulama sistemini bozabilirsin bunuda söylemiş olayım.

fotoğrafları açılış ekranı olduğu için foto makinayla çektim bu kadar oldu.

29fdpba.jpg

ogdgs6.jpg

Çok iyi anlaşılmıştır, tekrar teşekkürler, emeğine sağlık:clap:clap:biggrin

rapid adresi error veriyor/ resimli anlatim icin tesekkurler

Uzun süredir böyle bir şey arıyordum. Teşekkürler.

Linkler ölü, keşke biri yardımcı olsa da teşekkür etsek!

teşekkürler arkadaşım. ben bu soyledigin programı bilgisayarcıya kurdurmustum. sonra restore edeyım derken pc darma duman oldu.tabı ben beceremedıgım ıcın. sonra kendım arastırdım ve acronıs true image 10'u buldum ve kurdum. onda bu kadar karısık degıl sadece gerı yukleme dosyasını ve yuklenecegı surucuyu secıyosun gerı kalanına hep tamam dıyosun. bırde onda f11 olayı yok yada ben bılmıyorum. kendı tib uzantılı yedek alıyor. farklı programların oldugu bırkac profıl olusturdum. ıstedıgımı yuklerıp kullanıyorum.
eger bır guzellık daha yapmak ıstersen su farklı ısletım sıstemlerını bırlıkte calıstırabılecegımız os versıyonunu anlatırsan cok memnun olurum. tesekkurler.

teşekkürler arkadaşım. ben bu soyledigin programı bilgisayarcıya kurdurmustum. sonra restore edeyım derken pc darma duman oldu.tabı ben beceremedıgım ıcın. sonra kendım arastırdım ve acronıs true image 10'u buldum ve kurdum. onda bu kadar karısık degıl sadece gerı yukleme dosyasını ve yuklenecegı surucuyu secıyosun gerı kalanına hep tamam dıyosun. bırde onda f11 olayı yok yada ben bılmıyorum. kendı tib uzantılı yedek alıyor. farklı programların oldugu bırkac profıl olusturdum. ıstedıgımı yuklerıp kullanıyorum.
eger bır guzellık daha yapmak ıstersen su farklı ısletım sıstemlerını bırlıkte calıstırabılecegımız os versıyonunu anlatırsan cok memnun olurum. tesekkurler.

"Os " Derken değişik bir programdan bahsediyorsun herhalde pronun ismini tam olarak yazarsan bir bakarız kolay gelsin.

Geri