acillll yardımmm

boylenick

New member
Reaction score
0
arkadaslar mozilla firefox kullanıyorum fakat yaklasık bir bucuk haftadır bilgisayar her siteye girmiyor yani kafasına göre mesela google arama motrunda cıkan 10 sayfadan belki 5 ini anca acıyodur.explorerda deniyim dedim ama oda her siteyi acmıyor sorun ne olabilir simdiden tesekkürlerr!:saskin

yüksek ihtimal antivirüs yazılım falan kullanıyosan o engelliyodur yada proxy ayarlarını gözden geçir oda olabilir ama antivirüs kullanıyosan o yapar kullanmıyosan dediğğim gibi proxy ayarlarını gözdn geçir..

kardeşim bunu cok duydum ama ben proxy nedir onu bilmiorum hadi gecirdim dielim de neye göre:D:Dyinede saol

dostum proxy ayarları yapmak için mozillanın eklentisi war onu gir sitesine indir bütün internet ağının proxy leri orda çıkıo

sağ alt köşede kurdukdan sora eklentiyi gözükcek proxy ordan gir önce yanlış htrlamıosam maviyle kırmızı seçenkler olucak ordan maviyi seç hiçbir site açılmicaktır sorada proxyi etkisiz hale getir de sorunun düzelmesi lazım düzelmesse başka fikirler bulcaksin (=

dostum yok ya ben anlamadı:Dfirefoxun sitesinde bir sürü proxy eklentisi var bi tanesini kurdum kaldırdım hiç bi deişiklik yok ben bi yanlış mı yaptım ki

arkadaşım bugün bende de öle bi sorun oluştu neden oluştu bilmiyorum ama windows güvenlik duvarından özel durumlardan mozilla firefox veya internet explorer ı kulanıyosan izin ver..ben böle hallettim umarım seninde işine yarar...

dostum dediğin gibi yaptım ama hiç bi işe yaramdı yinede saool;)
arkadasslar yardım bekliyorum halaaa lütfenn

arkadaslar hala aynı sorunu yaşıyorum yardım eden yok muu___???=(=(=(

yok mu yardım eden yaa:(

Geri