acilll yardımmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Probleminiz nedir?
Severek destek olabiliriz.

abi bnm msni caldılar sonrada biri bizi durdursun die yazdsılar galiba burdan :(

sorununu tam yazarsan yardımcı olabılme olasılıgımızda artmış olur

abi bnm msni caldılar sonrada biri bizi durdursun die yazdsılar galiba burdan :(

Tamamda burdan olmuş olsada sana yardımcı olacağını sanmıyorum cunki giden gitmiş

hocam anlatmış işte çock msn şifresini çalıp iletisinede biri bizi durdursun yazmışlar çocukta slogandan yola çıkarak çalanın burdan olduğunu düşünmüş.valla benim kullandığım programlar eskidi ya hotmail açıklarını kapattı yenileirde hiç bilmiyorum ama burda koskoca mod lar var eminim yardımcı olurlar

onu halletmemis lasım abi millete ters ters konusuomus :( napcass bi yardımca olamas mısınız

sorununu tam yazarsan yardımcı olabılme olasılıgımızda artmış olur

Tamamda burdan olmuş olsada sana yardımcı olacağını sanmıyorum cunki giden gitmiş

abi sen buranın koskoca modusun mutlşaka yapacak bişeyin vardır eminim yani bnmki saa göre kücük bi istek 10 dakka üstüne düssen halledersinn...

hacker simatic :)

dostum bahsedildigi gibi kolay seyler deil uzgunum ama yardimci olabilcek birisinide sanmiyorum
msn adresini ekleyelim goruselim istersen kim oldugunu anlariz bu siteden veya degil..

onu halletmemis lasım abi millete ters ters konusuomus :( napcass bi yardımca olamas mısınız

abi sen buranın koskoca modusun mutlşaka yapacak bişeyin vardır eminim yani bnmki saa göre kücük bi istek 10 dakka üstüne düssen halledersinn...

Ben moderatörüm hacker değil ayrıca benden sihirli dokunuş istiyorsun biz hacker sitesi değiliz + hackerlerde buraya takılmıyor 3 cüsü çalan kişide bu sitede değil o yazılan kelimeler her hack yapılan sitede veya msn lerde kullanılır umarım anlamışsındır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri