Acilen yardım ederseniz çok sevinirim

sanyusahin

New member
Reaction score
0
Lg X130 marka pc mde xp yüklü idi ben üzerine windows 7 yükledim fabrika çıkışlı xp recovery si var ayrı bir harddisk oluşturmuşlar oem bölümü diye bilgisayarımın içerisinde gözükmüyor daha önceden pc yi açarken recovery için F11 basın diyordu şimdi hiç bi yazı çıkmıyo sadece bios ve boot menu çıkıyo ben daha önceki xp mi yani oem bölümündeki recovery xp yi nasıl yükleyebilirim acilen bana yardım ederseniz çok sevinirim

dostum bende de hp var recovery bolumu kesinlikle problem çıkarıyo ben daha önce cd ye de recovery yapmıştım ordan kurtardım. windows yukledikten sonra başlangıçta f11 tusuna basınca hiç bi şey olmuyordu. ilk olarak sundan kaynaklanıyo olabilir recovery kısmının surucusunun ismi değişmiş olabilir getirebiliyorsan eski haline getir yoksa başka yolu yok diye biliyorum inş bulabilirsin

bu arada win 7 pcni kasmıyorsa xp yi donmene hiç gerek yok zaten aramazsın xp yi

çok kasıyo pc mi hemde istediğim programları kullanamıyorum yazıcımda dahil olmak üzere recoveryi getirebilirsem daha iyi olacak usbden format atacam olmazsa

Geri