AciL YARDIM PC TOPLUYORUMDA

gorkem006

New member
Reaction score
0
ANAKART: MSI P35 NEO-F ICH9 1333FSB CORE2 QUAD ANAKART : 178YTL
İŞLEMCİ: E5200 2.5 Ghz Dual Core 2 Mb Cache 800FSB 45 Nm CPU: 174YTL
HARDDİSK: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200:118YTL
KASA : COOLER MASTER ELITE RC-333 390W MidT ATX SİYAH KASA:136YTL veya
HURRICANE MIO931 FL550 400W MidT ATX SİYAH KASA :128YTL
RAM: DDR2 800 2048MB :50ytl

ARKADAŞLAR BILGISAYAR TOPLIORUM FIKIRLERINIZI ÖRENEBILIRMIYIM BEN BU BILGISAYARI SON ÇIKAN OYUNLARI VE BUNDAN SONRA CIKACAK OYUNLARI(GTA 4 ,CALL OF DUTY 4 , CRYSIS 2 VB) RAHATLIKLA HİÇ Bİ ŞEKILDE KASMADAN OYNAMAK IÇIN TOPLUORUM FAKAT EKRAN KARTI HAKKINDA BI BILGIM YOK SIZIN ÖNERECEGINIZ BI EKRAN KARTI OLURSA SEVINIRIM NVIDA ISTIYORUM ATILERDE GTA 4SORUN YARATIOMUŞ ŞUAN NVIDIA KULLANIORUM VE NVIDA DAN DA MEMNUNNUM ACIL YARDIM BİDE DIER YAZDIM SISTEMLER HAKKINDA BILGI VERIRSENIZ SEVİNİRİM.EKRAN KARTINI VATANCOMPUTERDAN VEYA MAVIBILGISAYARDAN YAPARSANIZ SEVINIRIM

gta 4 sorun yaratmaz atilerde kullandıkların karttan veya driverinden dir...
E5200 2.5 Ghz Dual Core 2 Mb Cache 800FSB 45 Nm CPU: 174YTL Deilde e8400 al c2duo
Ramide 3 e çek 3 yıl gider ekran kartında 2x 4870 olsun

arkadaşlar kımse yardım etmıyecekmı yha acil yardım

2*4870 cok pahalı ve gereksiz bence.4870 isini gorur.

Pahalı olduguna katılıyorum ama gereksiz konusuna asLa!
Arkadaş Mükemmele Ulaşma İsteğiyle Dolu Mükkemele de ancak O kartla Ulaşabilir :)

kardesim ilk basta ne kadar butce ayirabilirsin bunu soylersen daha fazla yardimci olabiliriz,
ki toplamis oldugun sistem icin parana yazik diyebilirim

sen su an itibari ile 700 lirayi vermissin,
ekran karti ile ortalama 1000 lirayi bulur

surayi bir incele kabaca birkac sistem toplanmis durumda, ortalama fiyat 1000-1100 lira idi -/+ dolar kurundan dolayi oynamis olabilir

http://www.hackhell.com/donanim/515438-acil-yardim.html

kolay gelsin

anakart msn alma derım ekran kartında bende 6600 var dı oyunlarda hıc bı sorun yapmadı nvıdıa al yanı

asusu anakart 2180 işlemci 2gb rem ve geforce 6600 le ıstedıgım oyunları oynadım

pekı yazanomer guzel bir sistem toplarmısın bana ekran kartıd adahıl içinde en fazla 1000 ytle acıl ha bıde ekran kartı nvıdıa vatan.computerdan olursa sevınırım

yukaridaki mesajda link verilmisti, onu inceler misin?

hadi burayada ekleyelim

http://www.hackhell.com/donanim/515438-acil-yardim.html

vatan bilgisayardan bir tane ekran karti secip buraya ekleyecegim

edit :
illaki nvidia ekran karti istiyorsan gigabyte anakart almani oneririm, msi benim gozumde hala biraz problemli,

edit:2
ekran karti icin, ya da bilgisayarin tamami icin ayirdigin butce nekadar? bunu soyleyebilir misin?

edit:3
cevap gelmedi kafadan yazalim dedim,

sapphire hd4830 gddr3 512mb 256bit

pekı arkadaşım nvıda ıstıyorum bana gıgabayt alacam gıgabaytta yarım edermısn bıde ekran kartında sapphıre hd 3870 gddr3 512 mb 256 bit nasıl sence

zannedersem ekledigim sayfalara hic goz gezdirmemissin

tekrar ekleyelim, kutucugun icindeki linklerin uzerlerine tiklaman yeterli olacaktir

birde

eger ati chipset' li bir ekran karti almak istiyorsan asus,

nvidia chipsetli ekran karti almak istiyorsan gigabyte al derim,
yukaridaki linklerde hepsi mevcut,

benim tavsiyemi sorarsan,

sapphire ati radeon hd4830 ekran kartini al derim 135/140 dolar civari+kdv
eger bu karti alirsan da asus marka bir anakart almani tavsiye ederim

Geri