acil yardımmmmmmmmm

gorkem006

New member
Reaction score
0
arkadaşlar acil yardım gerekıyor bende ares muzuk ındırme programı var programı kuruyorum javada olmasına ragmen şarkıcının ısmını fln yazıorum aramaya başlıo ama hiç bişe bulmuo arkadaşlar acıl yarım ne yapabılırım

kardeş boşuna üzülme bu sorun herkeste yapıyor sen iyisi mi lime wire kullan çok başarılı bir prog..

BearShare öneririm, sömürüyorum adeta, üyelik istiyor ancak facebook gibi ortam ve ücretsiz:)

Konu başlığı aykırı, muhtemelen sen cevabımı okumadan silinecektir

arkadaşlar lıme wirede ıstedıgım programları bulamıyorum ne yazıkkı bearşharede kullandım memnun kalmadım en ıyısı ares dıe düşünüorum fakat aresde sorun vamış önceden aarama yapıodu fortmat attıktan sonra ares aramamaya başladı yarımdılarınız ıçın çok saolun

TIKLA

Kardeş Son Sürümdeki Hatalar Düzeltildi Bide Bunu Dene Derim Bendede Aynı Hata Vardı şimdi Canavar Gibi Ayrıca Baglantı SOrunuda yok

üstte online yazması lazım areste yazıyo mu?

bende ares kullanıyorum ama öyle birşey yoq.mesela bir müzik aratıroypsun onn adı listede gözüküor ama yan taraftada ayrıntıları yer alıyor belki bundan bulamıyorsundur.

menü çubuğunda ONLİNE yazana kadar beklemelisin! Bu bazen 5 dakika sürüyor ama sonunda bağlanıyor!

Geri