Acil yardım :(

darpeder93

New member
Reaction score
0
Bilgisayarımda ESET NOD32 Anti virüs 4.0.474.0 virüs programını kullanıyorum. Fakat anti virüs programları hakkında fazla bir bilgim yok o yüzden PC’mde en iyi anti virüs programı ne olabilir ya da ne kullanmamı önerirsiniz...

PC ÖZELLİKLERİ:
işletim sistemi: ultra xp new edition
sürümü :2010
servis paketi:Sp3
-----------------------------------------
AMD PROCESSOR
2.70 GHz 1 GB ram

Ayrıca internetim yok ve flash bellek çok kullanıyorum…

nod 32 de iyidir fena sayılmaz ...sistemini kasmıyorsa kalsın derim

usb çok kullanıyorsan usb disk security programı kullanabilirsin çok harika bir program ....

hocam sık sık takip ediyorum antivirüs testlerini ve bağımsız tek test olan AV comparatives testine göre söylüyorum avira premium security suite i kullan.

eset şu an tam bi çuvallama döneminde.uzun süredir eset kullanıyosan avira 2010 kur tara demek istediğimi anlıcaksın.şu dönemde en kullanılmıcak antivirüsler varsa biri esettir...

avira da eset gibi hiç kasmaz...

eset şu an en iyisi diyebilirim ...
Arkadaşın böyle bi soru sorması biraz amatör olduğu izlenimi verdi bana ..
Avira premium da sıkıntı yaşayabilirsin ... Avira windows un bazı ekran arkası çalışan clientlerini
virüs olarak algılayabiliyor ve direk blok u çakıyor , özellikle net bağlantı tabanlı programlada bu tip sorunları vermesi olasıdır ...
Eset kullanmaya devam et , güncel kal sürekli...
Ve Wincare gibi bakım programlarını ayda bir sefer pc de denetleme amaçlı kullan ...

eset şu an en iyisi diyebilirim ...
Arkadaşın böyle bi soru sorması biraz amatör olduğu izlenimi verdi bana ..
Avira premium da sıkıntı yaşayabilirsin ... Avira windows un bazı ekran arkası çalışan clientlerini
virüs olarak algılayabiliyor ve direk blok u çakıyor , özellikle net bağlantı tabanlı programlada bu tip sorunları vermesi olasıdır ...
Eset kullanmaya devam et , güncel kal sürekli...
Ve Wincare gibi bakım programlarını ayda bir sefer pc de denetleme amaçlı kullan ...

eset en iyisi mi :blink: hocam ne ye göre böyle diyosunuz.Tarafsız test olan AV comparatives e bi

bakın.avira 2009 öle yapıyodu 2010 da düzeltmişler ben şu an high olarak kullanıyorum

ayarları,kendi kendine windows a ait hiçbir dosyayı silmedi.

eset kullananlar bi avira yada gdata yükleyip bi taratsınlar.eset kasmaz ve netteki

virüsleri algılar ama sadece algılar gerisine karışmaz =)

yada eset kullan hocam sen bi gün anlarsın tecrübe olarak o daha iyi olur =)

Geri