acil yardım

fox_1793

New member
Reaction score
0
bilgisayardan iyi anlayan arkadaşlardan bir konuda acil yardım almak istiyorum.sorunum şöyle: Ben sitenin birini microsoft worlde kopyalamaya çalıştım, bilgisayarım uyarı verdi ben de uyarıyı okumadan tamam tuşuna baştım. Daha sonra masaüstündeki dosyalarımın altında gölgeler oldu, dosyalarımın altında resmen başka bir renk oldu. Bilgisayarıma girdim, oradan özellikler dedim.Daha sonra gelişmiş seçeneğinden en iyi görünüm için ayarla seçeneğini seçtim.Ama gölgeleme hala gitmedi. Arkadaşlar bu durumu nasıl düzeltebilirim?Lütfen yardım edin her yolu denedim ama olmuyor. Bilgisayardan bir şey mi sildim?

masaustunde sag tus tıkla ozellıklere gel,oradan gorunum ayarları var efektler ve gelısmıs sekmesınden ayarlayabılırsın

ben onu da denedim ama klasörlerin altındaki gölge bir türlü gitmiyor.Acaba bir şey mi silindi?

gölge derken resım cekıp koyabılırmısın,kesın cvp verıyım

bak dostum ben sana şu şekilde yardımcı olayı

1 arama yapan bölgeye klasör seçenekleri yaz ( en üstte çıkar )
2 ordanda görünüm sekmesine gir ve istediğin ayarı ordan yapabilrisn olmazsa yaz bak bende merak ettim şimdi

masaustunde sag tus tıkla ozellıklere gel,oradan gorunum ayarları var efektler ve gelısmıs sekmesınden ayarlayabılırsın

RomeoMAD'inde dediği gibi Efektler kısmının altında Menu'lerin altında gölge göster check'ini kaldır (eğer atılı ise).
Bu ayar oradan yapılıyor.

arkadaşlar olmuyor, acaba bir şey mi sildim?

ya arkadaş sen burdan yaptınmı sen vita kullanmıyonmu

bak burdan yapıcan resmide verdim

s2dysp.jpg

arkadaşım sen vistamı xp mi kullanıyon sen ilk önce bi onu söyle

resimlerde vista gözüküyo o nedenle dedim uzaklara

valla arkadaşlar sistem geri yükleme yapın dediniz hemen hemen 1 ay öncesine döndüm ama yine aynı birazdan fotoları yükleyeceğim. ve bende xp yüklü.temayı değiştirmeme rağmen yine aynı.dediğiniz her şeyi yaptım

valla arkadaşlar sistem geri yükleme yapın dediniz hemen hemen 1 ay öncesine döndüm ama yine aynı birazdan fotoları yükleyeceğim. ve bende xp yüklü.temayı değiştirmeme rağmen yine aynı.dediğiniz her şeyi yaptım

bence teme yüklediğin içen oldu normal temana dön ya ni xp ye bakalım o zaman ne olcek bide öyle dene

Geri