Acil Yardım..

ozgurozbek

New member
Reaction score
0
3 adet notebook var ve aynı şekilde sıkıntı yaşanıyor..

sıkıntı şu makinalar setup ekranından hemen sonra restart atıyor.. sadece cdle acıla biliniyor.. yanlız sıkıntı surda makinanın c bölümünde önemli bilgiler mevcut oldugundna format atılamıyor.. xp cdsiyle recovery yapılamıyor bunu bir şey engelliyor..

başka makinaya takılan harddisk hiç bir şekilde içine girilemiyor..

sanki bootu uçmuş gibi gözüken bu bilgisayarlarla ilgili fikri olan veya bu döneme kadar böyle bir sıkıntı yaşayan oldumu.. başka işletim sisteminde slave olarak takılan disklerde diğer makina sanki 15 dk da acılıp diskleri görmesine ragmen icine kesinlikle mudahele edilemiyor.. boot işletim sistemli cdyle acmama ragmen aynı sıkıntılar ondada yaşanıyor.. virus taramasındada hdd hiç bir bilgi yokmuş gibi gözüküyor.. yardımlar için şimdiden teşekkürler..

Laptopların sistemini pek bilmiyorum ama bi laptopa başka bi hdd bağlanabiliyorsa ve laptop hdd masaüstü bilgisayara bağlanabiliyorsa; sağlam bi makinaya takın hddleri içindeki verileri kurtarın, sistem sağlam makinadan açılsın, sizin hddi D: die görsün verilerini yedeklersiniz böylece :goz: Sonrada formatı basarsınız... :D

zaten bu denendi dostum buna izin vermiyor sistem kesinlikle bu bir virus ve galiba ilk ben carpıldım :S

Hdd'de önemli verinin olmadı bi yer varsa geçici olarak sistemi oraya kurun!.. :goz:

Virüs

Laptopun Hard diskini başka bir makinaya bağlayabiliyorsanız bağlayın.Bilgisayarınıza kamsoft.exe ve autorun.inf ve virüsü bilgisayara bulaşmış olabilir.kill_amvo_virus_usb_en
adlı bir scrip var.internette aratabilirsiniz.Onu indirip çalıştırın.kill_amvo_virus_usb_en , kavo.exe ckvo.exe tavo.exe amvo.exe lky.exe virüslerini silmek için yazılmış bir scriptir.
Eğer sorununuz hallolmamışsa combofix veya regrun diye 2 program daha var onları internetten aratıp indirin.sistemi birde bu programlarla taratınız.Regrun u kullanmadan önce antivürüs programını sistemde kaldırın.İşiniz bittiğinde bu sefer regrun u kaldırıp antivürüs programınızı kurun.Kurtulmanız dileğiyle..

Geri