aciL yardım ...:

by.erce

New member
Reaction score
0
Pc deki msn,firefox,explorer gibi programlar sürekLi hata veriyor.Örnegin msn acıyorum 1-2 dakika sonra dont send yada baska bir yazıyla bir hata geLiyor..Firefox'u acıp HackHeLL'e bagLanıyorum bu seferde Gönder-Gönderme hatası veriyor..2-3 kez format attım hatta pc 2-3 gün bozuktu bazı arkadasLar biLir sonra format atıp düzelttim pcyi fakat haLa aynı hataLarı veriyor :S
Konu oLarak acmamın sebebi ise yardımcı oLabiLecek bu hatayı cözebiLecek arkadas varmı diye sormak istedim..??? Konuyu biLe acarken 1-2 defa hata verdi :S

Firefox'ta verdigi hatada ayrıntıLara tıkLadıgım

scvog5.jpg

Sorun çok basit Evin windowsunu açıyorsun kasayı komple olduğu gibi windowstan aşağı =)

süper espri :D

erce valla bence driverlarını kontrol et bi iki tane error repair vs. programı kullan

Xp repair falan valla benimde fazla bilgim yok

C değilde örneğin başka hard disk yerinden kaynaklı bir virüs olabilir mi( Mesela D )?
Onlara da format attın mı?

C değilde örneğin başka hard disk yerinden kaynaklı bir virüs olabilir mi( Mesela D )?
Onlara da format attın mı?

Hmmm onLara atmadım :S Cünkü dosyaLarımı D'de yedekLiyorum..
++
oLarak winrar da sürekLi hata verdiginden anti virüs yükLeyip taratamıyorum..İş tam arap saçı oLdu :S

erce bence sen ilk c d hepsini sil :D

c kalsın sonra tekrar format bas 2 ye ayır tertemiz olur bak

dostum virüsle falan alakası yok firefox,tan kaynaklanıyor firefox3 bu sürümü kullanıyorsan hata vermesi normal ve hatta firefox çöktü diye hata raporu bile alabilirsin
çözüm firefox,a ait hiç birşey bırakma pc,de tüm dosyalarını sil eski sürümü yükle sorun kalmaz

Buna Benzer bi sorunu geçenlerde arkadaşımın biri yaşamıştı format attık bilgisayara aynen sendeki gibi D yi silmedik Resim vs vs vs var diye sonradan D yi bir kaç A.Virüs ile manuel taratınca virüsler cirit atıyordu silince düzeldi..belki işine yarar Dracula Virüs temizleyici diye bir pro var ücretsiz Türkish,onu yükleyip pc de halihazırda yüklü A.Virüsü kaldırmanda gerekmiyor İyi sonuç veriyor denemende fayda var

Geri