Acil Yardım

ALARMA

New member
Reaction score
0
BAŞLATTAN ÇALIŞTIR DEYİP :gpedit.msc: YAZARAK YÖNETİM ŞABLONLARINDAN WİNDOWS BİLEŞENLERİN ORAYA GİRİP BİLGİ SAYARIMIN İÇİNDE BULUNAN D:/ HARD DİSC GİZLİ HALE GETİRİLMİŞ ARKADAŞLAR BUNU ESKİ HALİNE NASIL GETİRE BİLİRİM LÜTFEN YARDIM EDİN SAYGILARIMLAAAA​

mod arkadaşlara tşk çok güzel yardımcı oluyorsunuz mesaj yazmaktan acizsiniz sözde yardım bölümü boşversenizeeeeeeeeeee

mod arkadaşlara tşk çok güzel yardımcı oluyorsunuz mesaj yazmaktan acizsiniz sözde yardım bölümü boşversenizeeeeeeeeeee

kusura bakma sorununu çözemem .. farkındaysan şuan saat 11:58 yani daha sabah ...

millet senin gibi erken kalkacak değil ... moderatörler şuan uyanmış olabilir veya kahvaltıda yapıyor olabilir ... yani sitede değiL ... şuan sitede 355 online var .... ve bunları çoğu user ... moderatör geldiği zaman bakacaktır ....

kuralları uymanı tavsiye ederim ...
1- flood yasak
2- acil yardım vs. gibi başlıklar açmak yerine konunun içeriği hakkında bi başlık yazmak uygun olur ...
3- saygısızlık ediyorsun ....

burası da online destek merkeziydi zaten..

Hackhell başlığının yanına "tüm sorularınıza anında cevap" diye not düşmeyi düşünüyorduk kaç zamandır.. :hhsopa

Çalıştır - gpedit.msc - kullanıcı yapılandırması - yönetim şablonları - windows bileşenleri - windows gezgini - "belirtilen sürücüleri bilgisayarımdan gizle" seçeneği altında gizlenmiş hdd'ler veya partition'lar görünecektir..

Geri