acil yardım lutfen

morgenland

New member
Reaction score
0
arkadaslar su anda bilgisayarımda homepremium yuklu ve aktive edem,yorum bi kac tane linki denedim rpidshare den inderemiyom giger linklerde trajan oldugunu soyluyor yardım ederseniz sevinirim

sitede iyi bi arama yaparsan mutlaka sonuca warırsın ama rapide upload edıyorum bı tane...

buyur

http://rapidshare.com/files/143339951/Vista_Sp1_Crack.zip.html

sp1 içindir normal vistada dnemedim ancak şöyle bişey yapabilrsin 30 gunluk kullanıyosan ürün anahtarı gırmedıysen vista guncelelemelerını ac guncelleme yapar makinen sp1 yukselt oyle dene derım ;) eğer kota sorunun yoksa mic. sitesinden sadece sp1 iso. kalıbını ındırıp cd ye basıpda kullanabılırsın buda seceneklerın arasında ama bu crack'ı ben kullanıyorum%100 sonuc weren bı crack sorun yasayan olmadı bu gune kadar dağıttım kişilerde ;)

saolasın

saol dostum ama ben rapidshareden download yapamıyorum benim sorunumda bu baska bir yolu yokmu bunun

dostum bu dosyada ekran kartının driverı vra baska bisey yok yadsa bnim bilmedigim baska biseymi var

arkadasım indirdiğin dosya içerisinde crack.exe dosyası var,onu çalıştır..
kullandığın pc modelini sec veya "no logo" kısmını sec,daha sonra sırasıyla devam et..

Geri