Acil yardım lütfen...

barikat81

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar benim msn de bi kaç kişiyi hacklemişler ben nasıl hacklediğini anladım ya trojan ya fake yada gizli soru ancak hiç bişey yollanmamış gizli sorusundandır benim mail adresim de uzantısı kendi sitemden aldım gizli sorusu yok şifre değiştirmek içinde admin panelinin şifresini bilmesi gerekiyor. Gelelim asıl konuya ;
istesem seni de hacklerim dedi bende tersledim nasıl terslediğim önemli diil .
sabah kalktığımda msn i açınca nickim de ben malım yazıo :eek: nasıl oldugunu anlamadım nickimi düzelttim laptopta açıktı kapamadan masaüstünde açtım msn i bu sefer nickim " nick " oldu nasıl oluyor bilen var mı ????? lütfen yardım edinnn.

uehueheee walla ben hiçbir şey anlamadım ama demekki adam seninle baya güzel dalga geçmiş ...sana daha önce den logları yollayan bir spy yollamış olabilir haliyle msn e her girişinde şifre ona gidiyordur... bana kalırsa şifre değiştirmeden önce pc ni tertemiz et yoksa hala alay konusu olmaya dewam edersin....antivirüsün kesin AVAST !!! yanıldımmı ?

antivirus kullanmıyorum :D ama anlamadığım laptopta açıtığımda farklı pc de açtığım zaman farklı o nasıl oluyo ?

ikisinde de mı var spy ?

barikat81' Alıntı:
antivirus kullanmıyorum :D ama anlamadığım laptopta açıtığımda farklı pc de açtığım zaman farklı o nasıl oluyo ?

ikisinde de mı var spy ?

e bravo walla

sen de heralde anti - antivirüscülerdensin desene ama bu şekilde pc nde ne var ne yok nerden bileceksin ki adam sana keylogger atmış olsa nasıl bulmayı düşünüyorsun... antivirüs şart

tavsiyem

http://www.biribizidurdursun.com/showthread.php?t=86744

sağol yamakasi abi
bende indirdim

Geri