Acil Yardım...!!! FlippingBook + Herkese Ücretsiz Gönderiyorum.

eyaslak

New member
Reaction score
0
Merhabalar arkadaşlar,

Windows7'de FlippingBook Publisher Corporate 2.2.28 +Crack programını senelerce kullandım diyebilirim. Hadi dedim, win 8 kullanayım(çokta gerek ya) bir güzel yükledim fakat sürekli license expired hatası veriyor ve pdfimi publish ederken mobil versiyonunu yapmıyor? Bunun sebebi nedir? Veya başka versiyonu bulabilir miyiz?

İnternette 2.4 serisi çıkmış sanırım, isosunu indirdim şansıma bozuk çıktı :( Yardımcı olursanız sevinirim.

Ayrıca, flippingbooku kullanmak isteyenler olursa bana mesaj atın özelden linki atarım saygılar

Merhabalar arkadaşlar,

Windows7'de FlippingBook Publisher Corporate 2.2.28 +Crack programını senelerce kullandım diyebilirim. Hadi dedim, win 8 kullanayım(çokta gerek ya) bir güzel yükledim fakat sürekli license expired hatası veriyor ve pdfimi publish ederken mobil versiyonunu yapmıyor? Bunun sebebi nedir? Veya başka versiyonu bulabilir miyiz?

İnternette 2.4 serisi çıkmış sanırım, isosunu indirdim şansıma bozuk çıktı :( Yardımcı olursanız sevinirim.

Ayrıca, flippingbooku kullanmak isteyenler olursa bana mesaj atın özelden linki atarım saygılar

Burdan İndirebilirsin..

FilePost.com: Download FlippingBook.Publisher.Pro.2.4.rar - fast & secure!

Teşekkürler bunu görmüştüm fakat burası ücretli, şu yazıyor The file owner has limited free downloads of this file. Thus a premium membership is required to download this file. yani para ödeyin diyorlar? sen indirebildin mi acaba?

Maalesef bende ki de buydu :( Ama buda aynı hatayı veriyor :( senin bana attıgın screenshottada zaten sagda uprgade yazıyor ondada dogru calısmıyor :( Sen deneyebildin mi? pdf yükleyip sonra mobile yap diyince hata ekrarnını gördün mü

Bu Torrent linkteki Crack çalışıyor

1.Programı kurun

2. Klasör içeriğini Crack değiştirin

3. Programı çalıştırın ve giriş kutusuna "İptal" düğmesine basın

4. programı kesinlikle güncellemeyin..

http://torrage.com/torrent/948C1CEE8A9E5CD8F55633907FB57FA432FADC37.torrent

Şuan denedim hata veriyor sanırım bu crack de gitmiş...

Evet crack babayı yemiş sanırıım :) crack bulunuyormu ki internette? Bu sırada 2.4ü çıkmış onuda bulmaya çalıştım bulduklarımın hepsi pert:)

Bu sırada çok teşekkürler uğraşıyorsun....:smile:

Geri