Acil Yardım Arkadaşlar bi cvp lütfen.

bihak

New member
Reaction score
0
Slm arkadaşlar pc de iki gündür başlat>>programlar>>Donatılar ( burada bazı programlar ) >>eğlence klasörü bomboş hiçbişi yok burda ne ses kaydedici donatılarda ne hesap makinesi var hepsi kaybolmuş sistem geri yükleme xp cd sinden eksik dosyaları tamamlama herşeyi yaptım ama nafile geri gelmedi ne yapmam gerekir yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

vallahi yardım etmek isterdim ama bilemiyorum. geçmiş olsun diyim bari... kolay gelsin...

ya o konuda anlatıldığı gibi onmarımı biliyorum ama öyle yaparsam sistem komple başa döner diye korkuyorum pc nin içeriğini tekrar kazandırmam zaman alır eğer öyle olursa ama yinede sağol

Dostum X:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programlar\Donatılar\Eğlence bu yolun için de olabilir. Ayrıca donatılar hizmet programları Program ekle Kaldır/Windows Bileşenlerini Ekle Kaldırda onay vererek de eklenebilir. Xp Cd si de isteyebilir eklemeler yapmak için. Kolay gelsin

Dostum X:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programlar\Donatılar\Eğlence bu yolun için de olabilir. Ayrıca donatılar hizmet programları Program ekle Kaldır/Windows Bileşenlerini Ekle Kaldırda onay vererek de eklenebilir. Xp Cd si de isteyebilir eklemeler yapmak için. Kolay gelsin

evet xp cd si ile Windows Bileşenlerini Ekle oldu teşekkür ederim.

Geri