Acil Yardım: Anakart Parçası Elimde Kaldı

Reaction score
0
Merhabalar...
Az evvel bilgisayarımı komple söktüm, anakartı falan çıkardım, genel temizlik hesabı, geri topladım, bir baktım elimde bir parça kaldı. Sanırım anakartın üzerindeki iki soketi birbirine bağlıyor. Reset, HDD LED soketleri gibi. Anakartım MSI 865PE/G Neo 2. Parça mantar gibi bir baş ve ayak gibi iki kablodan oluşuyor. Kabloların ucunda biri +, diğeri - olan iki tane tekli bahsettiğim soketlerden var. Mantar gibi olan kısmında da sadece + yazıyor. Bilgisayar şu an çalışıyor ama bu parçayla ne yapacağımı bilemedim. Lütfen yardım edin...

Anakartın kitapcığı varsa ordan baksan iyi olur. yada parçanın bi resmini koy buraya.. Kolay gelsin.

kasandakı hdd ve power ısıkları yanıyomu?
bırde kabloların nereye gıttıgını soylersen cok ıyı olur,sonu nereye baglı yanı

Resim çok güzel :) duşa gircektim ama benim eski pc aynı bordtan acıp bakıcam şimdi çok merak ettim ..

oo elinde kalan parça spea ker oluyor anakartın üzerinde o reset hdd yazan yerlerde speaker yazan bir yer olacak oraya takacan onu

2 ayaklı transistör gibi çizmişsin. ama çok da önemli bir parça değil açıkçası. salla gitsin

acmıyım bari anakartın bip seslerini veren speaker olabilir. sonucu bildirsen sevinirim merakta kaldım.

Gerçekten de anakart açılırken ses vermemişti. Hemen deniyorum, bir reset atıp döneceğim...

Evet beyler, kendisi speaker oluyormuş. Daha önce tanışmamıştık kendisiyle. Çok ama çok teşekkür ederim, sağ olun, var olun. Dilerim ki fanlarınız hep sessiz çalışsın, makinanıza hiç virüs bulaşmasın. Tekrar sağ olun. (Resim için not: Paint'te üstüme tanımam :))

Hadi hayırlı olsun yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.

O zaman bu sizin en mutlu geceniz olsun, zira sinire kesmiştim bu ne diye, uyuyamayacaktım. Gayet yardımcı oldunuz... Tekrar sağ olun.

Geri