Acil Visual Basic programı

pollat

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar'! En kısa zamanda, kardeşimin okul ödevi için visual basic de yazılmış bir programa ihtiyacım var (kodlarıyla birlikte). Yardımcı olursanız çok sevinirim. Allah razı olsun.

pollat' Alıntı:
Arkadaşlar'! En kısa zamanda, kardeşimin okul ödevi için visual basic de yazılmış bir programa ihtiyacım var (kodlarıyla birlikte). Yardımcı olursanız çok sevinirim. Allah razı olsun.

Tamam da nasıl bi program lazım onu açarsan belki yardımcı olabilirim...:durdurun

Kardeşim Ticaret meslek lisesinde okuyor. Çok kapsamlı olmayan bir otel veya restoran müşteri takip programı olabilir. Yardımcı olursan çok sevinirim

Kendim yapmaya çalıştım uğraştım ama hep hata sonucuyla karşılaştım yani sonunu getiremedim ... :s kusura bakmaa ama diğer sitelerde arayabilirsin güzel siteler war iyi bi gözden geçir ben kendim yapmayı denedim olmadı ....

Çok sağolun arkadaşlar ilgilenmeniz bile çok güzel. Allah razı olsun

kardeşe gönderdim yapamadım ama biraz daha uğraşayım dedi. ben zaten anlamıyorum fazla. sana zahmet nasıl yapabileceğini biraz anlatırsan ben de ona göre bişeyler yaptırırım. Tekrar çok sağol Allah razı olsun

sen kardesine benim msn adresimi ver ben onunla konusurum nasıl bişe istiyorsa yapar yollarım yazıyo orlarda biyerlerde

Çok Teşekkürler ben ona verim adresini. sonra tekrar haber veririm ben sana hadi görüşmek üzere

toys_hell kardes benımde vb hakkında yardıma ıhtıyacım var bıraz yardımcı olurmusun bıtırme odevı yapcam ama nasıl bıse yapcam bılmıom msn den gorussek takıldım yer falan olursa yardımcı olurmusun

Geri