acil laptop sorunu...

mc_umut

Banned
Reaction score
0
arkadaşlar elimde acer aspire 5600 laptop var fakat bilgisayarı kurana kadar herşey çalışıyor kurulum bitip xp açıldıktan sonra klavyede çalışmıyor mausede.. bu sorun neden kaynaklanıyo olabilir ?

bende acer kullanıyorum ama ilk defa senden duydum böyle bir sorun .. Xp nin hangi sp sini kullandığını yazarmısın

tekrar format la ve o format cd sini degiştir çizik olabilir
o da olmazsa usb li bi klavye tak bak bakalım donanımlar yerli yerindemi

tekrar format la ve o format cd sini degiştir çizik olabilir
o da olmazsa usb li bi klavye tak bak bakalım donanımlar yerli yerindemi

Doğru söylüyor cd yi değiştir başka bi cd ile bir format at problem yok olmaz ise cihazı sök klavye ve mouse girişlerinin yerine iyice oturup oturmadığını kontrol et. Ha bu arada unutmadan Biosuna gir bak bakalım Usb bağlantılarının tümü açıkmı !!!

en iyisi sen windows 7 kur artık xp donanım görmezz oldu ihtişyaçları karşılayamıyor

en iyisi sen windows 7 kur artık xp donanım görmezz oldu ihtişyaçları karşılayamıyor

Sözüm meclisten dışarı ama bence piyasa o kadar cok çorbacı dolduki xp nin ve ya diğerlerinin donanım sorunları bence bundan kaynaklanıyor. her eline xp cd si ile yıldız tornavidayı alan bilgisayar tamir ederim derse Bill amcam naapsın Steve jobs naapsın :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

bence driver ları eksık laptopu alırken kendı cdlerı oluyor o cd de ses görüntü vs driverlar eksık yada yuklenmeyınce sıstem calısmıyor calıssada iyi bı performans vermıyor benım bı kere arkadasımın laptopuna format atarken basıma gelmısdı o driver cdsını yukleyince düzelmıstı

İlk önce usb klavye mause tak.Sonra güvenli kipe geç.Eğer açılırsa sorun laptop açılışında..Dha sonra açılış programlarından durumu düzeltebilirsin.
Eğer çalıştırmıyosa farklı sp2 entegreli bir sağlam xp cdsi ile biçimlendir.

Benim emektar IBM nin de trackpoint sürücülerini kazara uçurduydum.
Acerin sitesinden klavya ve mouse sürücülerini ara bence.

Geri