VolkaN
Altın Üye
- Reaction score
- 0
bu adamı bulup başımıza getirenleri kınıyorum
Beyler Bakış Açınız Cok Yanlıs Dikkat Ederseniz Onların 3-4 Atagı var onlarda gol oldu zati
Geriye Kalan Dakikalarda GS tek kale oynadı dikkatinizi çekerim kalecinin balı vardı hep ustune gelıordu ama kotude oynadık denılmez...
Eğer Bu Takımda Skibbe Kalırsa Uefa Kupası Hayaldir, Bırakın Uefa Kupasını Filam Belki Bu BeLLinzona Geçilir Zar Zor O Da Kolayca Geçebileceğimizi Sanmıyorum...
Ama Gruplardan Umutlu Bile Değilim Ben Bu Skibbe Oldukça Bize Herşey HayaL Bu Dk.Dan İtibaren...
Adam Gibi Teknik Direktöre Bu Takım Çok BiLe, Kaç Senedir 3 Büyüklere Gelebilmek İçin Bas Bas Bağıran YıLmaz VuraL BiLe OLsa Şu Takımda Bakın BakaLım Uefa'Da Ve Ligde NereLerde OLuyordu Takım Düşünmesi Zor DeğiL...
İyide Skibbe dün naptı? elindeki en ideal kadroyu sahaya çıkardı gerekli değişiklikleri zamanında yaptı Kİ ''uzun zamandır yapılamıyodu bu Galatasaray'da'' ayrıca oyuna müdahale etmeside gün geçtikçe iyiye gidiyor
Adam ne yapsın daha böyle baskı varken? sahaya çıkıp golmü atsın =) kaça pozisyonların ucunu bile Skibbe ye dayandıracak utanmasa artık medya dahil bi çok kişi. anlamıyorum
Taktik anlayışı da iyiydi ama bireysel eksiklikler ve hatalar sonucunda 3 gol yedik e iyi güzel bu kadar karalandı takım ama 4 gol de atmasını bildiler.
Olaya bak ki lige iyi başladıkları halde ne sonuclar alan var
Brann Bergen 2 - 0 Deportivo La Coruna
Feyenoord Rotterdam 0 - 1 Kalmar
Hamburger SV 0 - 0 Unirea Urziceni
AS Roma 1 - 2 CFR 1907 Cluj
Mesele Başka TakımLar DeğiL GaLatasaray Başkasının Ne Yaptığı Bizi İLgiLendirmez Ayrıca Mesele Böyle SkorLar BuLmaksa Bi Ton BuLursun Dünya Kupası ELemelerini De EkleyebiLirsin... :goz:
Edit : Ayrıca Yazdığın TakımLar Kaç Resmi Maç Yapmışlar OnLarı Da Bir Araştırırsan =)
Başka takımlar aldı bizde alabiliriz demiyorum zaten.
Sen bu maçlarda sadece turu geçmeyi düşünemezsin.Sıralamada kaybettiğin onlarca puanı tekrar elde edip eski günlerini yakalamaya çalışıcaksın.
Büyük takım olmak kolay değil hele ki değişim yaşıyorken. Bu son 2 senedir olan değişim aniden olamıyor işte malesef. 2000 senesine kadar nasıl sancılar çekildiğini benden daha iyi bilirsin büyüğüm olarak.
Önemli olan bu sancıyı en kısa sürede atlatmaktır.Eleştirdiğimiz kadar destek verebilsek keşke...
EDİT:Bizim kadar sakatlıklarla boğuşmadıkları kesin & başarıda bekliyorum abicim =)