AC BeLLinzona 3-4 GaLatasaray (Uefa1.Tur 1.Maç)(TEK BAŞLIK)

bu adamı bulup başımıza getirenleri kınıyorum

Beyler Bakış Açınız Cok Yanlıs Dikkat Ederseniz Onların 3-4 Atagı var onlarda gol oldu zati
Geriye Kalan Dakikalarda GS tek kale oynadı dikkatinizi çekerim kalecinin balı vardı hep ustune gelıordu ama kotude oynadık denılmez...

Sen Galatasaraysan, o formayı taşıyosan A-TA-CAK-SIN başka bi lüksün yok
tek kale oynamakla olmuyor malesef.
4 ataktan 3 ünü yiyorsan işte o zaman daha kötü

Eğer Bu Takımda Skibbe Kalırsa Uefa Kupası Hayaldir, Bırakın Uefa Kupasını Filam Belki Bu BeLLinzona Geçilir Zar Zor O Da Kolayca Geçebileceğimizi Sanmıyorum...

Ama Gruplardan Umutlu Bile Değilim Ben Bu Skibbe Oldukça Bize Herşey HayaL Bu Dk.Dan İtibaren...

Adam Gibi Teknik Direktöre Bu Takım Çok BiLe, Kaç Senedir 3 Büyüklere Gelebilmek İçin Bas Bas Bağıran YıLmaz VuraL BiLe OLsa Şu Takımda Bakın BakaLım Uefa'Da Ve Ligde NereLerde OLuyordu Takım Düşünmesi Zor DeğiL...

HaLa Aynı Düşüncedeyim...

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=3510400&postcount=9

İyide Skibbe dün naptı? elindeki en ideal kadroyu sahaya çıkardı gerekli değişiklikleri zamanında yaptı Kİ ''uzun zamandır yapılamıyodu bu Galatasaray'da'' ayrıca oyuna müdahale etmeside gün geçtikçe iyiye gidiyor

Adam ne yapsın daha böyle baskı varken? sahaya çıkıp golmü atsın =) kaça pozisyonların ucunu bile Skibbe ye dayandıracak utanmasa artık medya dahil bi çok kişi. anlamıyorum

İyide Skibbe dün naptı? elindeki en ideal kadroyu sahaya çıkardı gerekli değişiklikleri zamanında yaptı Kİ ''uzun zamandır yapılamıyodu bu Galatasaray'da'' ayrıca oyuna müdahale etmeside gün geçtikçe iyiye gidiyor

Adam ne yapsın daha böyle baskı varken? sahaya çıkıp golmü atsın =) kaça pozisyonların ucunu bile Skibbe ye dayandıracak utanmasa artık medya dahil bi çok kişi. anlamıyorum

Ben Bir Tek Dünkü Maça Göre Konuşmuyorum GeneL Anlamda Dünkü Maçıda Bi Zahmet Alsın GaLatasaray Karşısındaki Rakip TurkceLL Süper Ligi'nde OLsa Averaj Takımı Olacak Kadar Rezalet Bir Takımdı Ama Bu Takımdan BiLe 3 GoL Yenmesi Takımın HaLa Defansta Bu DenLi Hata Yapması Sorununu Ben DeğiL Skibbe'nin Bu Zamana Kadar İyi Kötü Çözmesi Lazımdı. Maçta Yenilen Gollere Bakmakta Fayda Var Böylesine Bedavadan Gol Yenmez Bu Kadar Kolay GoL Yenmez. HaLa Birşeyi Görmüyorsunuz Ligin Başındayız Maşındayız Muhabbeti Yapılıyor Ama Bu Haftaki Lig Maçıyla Birlikte Galatasaray 8. Resmi Maçına Çıkıcak Ve Szilere Soruyorum Hangi Maçta İçiniz Rahat Maçı İzleyebildiniz Geçen Seneki Galatasaray'a Daha Da Takviye YapıLdığı Halde Bu Şekilde Bariz Hatalar Yapılması Galatasaray'a Yakışmıyor. Geçen Sene O Kadroyla Buna Benzer Hatalar Yapılmıyorken Bu Vasat Takımdan Yenen 3 GoL BiLe Bazı Şeyleri Anlatıyor Bence. Hiçkimsenin KişiseL Fikrini SorguLamayaLım BunLar Benim Doğrularım... :goz:

Kimsenin fikrini sorgulamıyorum herkes birbirinin yorumuna fikirde bulunabiliyor diye biliyorum ben ?

Ben savunmayı övmedim iyi oynadık da demedim sadece iyi yoldayız dedim bu güne kadar.
Bende fikrimin arkasındayım 11 oyuncunun sakat olduğunu unutmazsak eldeki EN iyi kadro buydu
Taktik anlayışı da iyiydi ama bireysel eksiklikler ve hatalar sonucunda 3 gol yedik e iyi güzel bu kadar karalandı takım ama 4 gol de atmasını bildiler.Hiç olmazsa sıralamada 2 çok önemli puan kazandık.Bu dönemlerde yeterki böyle maçlarda puanları toplayabilelim.
Bu maçla ayağa kalktık, daha da iyi olucaz !
Saygısızlık olarak alınmasın bunlarda benim doğrularım.

Olaya bak ki lige iyi başladıkları halde ne sonuclar alan var

Brann Bergen 2 - 0 Deportivo La Coruna
Feyenoord Rotterdam 0 - 1 Kalmar
Hamburger SV 0 - 0 Unirea Urziceni
AS Roma 1 - 2 CFR 1907 Cluj

Taktik anlayışı da iyiydi ama bireysel eksiklikler ve hatalar sonucunda 3 gol yedik e iyi güzel bu kadar karalandı takım ama 4 gol de atmasını bildiler.

Olaya bak ki lige iyi başladıkları halde ne sonuclar alan var

Brann Bergen 2 - 0 Deportivo La Coruna
Feyenoord Rotterdam 0 - 1 Kalmar
Hamburger SV 0 - 0 Unirea Urziceni
AS Roma 1 - 2 CFR 1907 Cluj

Mesele Başka TakımLar DeğiL GaLatasaray Başkasının Ne Yaptığı Bizi İLgiLendirmez Ayrıca Mesele Böyle SkorLar BuLmaksa Bi Ton BuLursun Dünya Kupası ELemelerini De EkleyebiLirsin... :goz:

Edit : Ayrıca Yazdığın TakımLar Kaç Resmi Maç Yapmışlar OnLarı Da Bir Araştırırsan =)

Ayrıca Zaten Benim Sıkıntı Duyduğum Noktada BireyseL EksikLikler Ve HataLar Sen 8. Resmi Maçına GeLmişsin Ve Bu Kadar Kötü Bir Takımdan Amatörce GoLLer Yiyorsun Tamam EksikLer Mevcuttu Ama Bu BöyLe Bir TaKımdan 3 GoL Yemenin Mazereti OLamaz Bence...

Ve Son OLarak Skibbe İLe Uefa Ve Ligde Başarı Bekliyormusunuz ÖnemLi OLan Soru Bu Gerisi Hikaye? :goz:

Bende Bu Adama Güvenmiyorum Diyorum Hepsi Bu Güvenen Varsa Sezon Sonuna Kadar Burdayız Görürüz Herşeyi Tabiki Skibbe O Zaman Kadar Dayanabilirse :goz:

Mesele Başka TakımLar DeğiL GaLatasaray Başkasının Ne Yaptığı Bizi İLgiLendirmez Ayrıca Mesele Böyle SkorLar BuLmaksa Bi Ton BuLursun Dünya Kupası ELemelerini De EkleyebiLirsin... :goz:

Edit : Ayrıca Yazdığın TakımLar Kaç Resmi Maç Yapmışlar OnLarı Da Bir Araştırırsan =)

Başka takımlar aldı bizde alabiliriz demiyorum zaten.
Sen bu maçlarda sadece turu geçmeyi düşünemezsin.Sıralamada kaybettiğin onlarca puanı tekrar elde edip eski günlerini yakalamaya çalışıcaksın.

Büyük takım olmak kolay değil hele ki değişim yaşıyorken. Bu son 2 senedir olan değişim aniden olamıyor işte malesef. 2000 senesine kadar nasıl sancılar çekildiğini benden daha iyi bilirsin büyüğüm olarak.

Önemli olan bu sancıyı en kısa sürede atlatmaktır.Eleştirdiğimiz kadar destek verebilsek keşke...

EDİT:Bizim kadar sakatlıklarla boğuşmadıkları kesin & başarıda bekliyorum abicim =)

Başka takımlar aldı bizde alabiliriz demiyorum zaten.
Sen bu maçlarda sadece turu geçmeyi düşünemezsin.Sıralamada kaybettiğin onlarca puanı tekrar elde edip eski günlerini yakalamaya çalışıcaksın.

Büyük takım olmak kolay değil hele ki değişim yaşıyorken. Bu son 2 senedir olan değişim aniden olamıyor işte malesef. 2000 senesine kadar nasıl sancılar çekildiğini benden daha iyi bilirsin büyüğüm olarak.

Önemli olan bu sancıyı en kısa sürede atlatmaktır.Eleştirdiğimiz kadar destek verebilsek keşke...

EDİT:Bizim kadar sakatlıklarla boğuşmadıkları kesin & başarıda bekliyorum abicim =)

ELeştiriLeri DoğruLara Göre Yapıyoruz Keyfimizden DeğiL...

Hiçkimse Tuttuğu Takımı ELeştirmekten Keyif ALmaz...

Ama Burda Dünki Maçtan Sonra 4-3 Bitti Ama Maçın Hakkı 10-3 BitmeLiydi Diyip Herkesin Gözünü Boyamakta Mümkün Ama Bazı GerçekLeri Dile Getirmek Lazım Bu Takıma 4 GoL Atman Başarı DeğiL Yediğin 3 GoL ReziLLiktir Sen Her Zaman BeLLinzona İLe Oynamıycaksın İLk 7 Resmi Maç Ve Ondan Önceki 4-5 Hazırlık Maçı Da DahiL Takımda Hiçbir Değişim Yok Bu Maça Aldanmayın Bu Maç Kriter Olamaz Bu Maçı Çıkış Maçı Olarak Adletmek İyimserlik Olur...

Neyse İnşaLLah Dediğin OLur Ben YanıLırım Ve Takım Avrupada Ve Ligde Kupalar Kaldırır Başarılar Kazanır Sezon Sonuna Kadar Burdayız Ne OLsa BekleyeLim GöreLim... :goz:

Geri