Konu açıldığından beri uzun bi süre bu konudan kendimi uzak tutmak istedim çünkü ne diyeceğimi bilemedim.Kişiyi tanımıyorum tek bildiğim bir aralar bir yazısında "Türklerin kanı bozuktur" demiş olması ve ermeni olması.Bunun hakkında yorum yapamıcam üzüldümmü üzülmedimmi onuda bilmiyorum tek bildiğim şey hangi dine mensup olursa olsun bir kişiyi öldürmek cinayettir(Tabi bununda çeşit ve durumları var Hak olması için ama bu hak diildi)
Diğer bir husus bir Müslimin bir gayri müslim hakkında Allah tan rahmet dilemesinin haram olduğu.Allaha ve Nebisine iman etmeyen birinin Cennet bahçesini göremeyeceğini bildiren yüce Hz.Kuran-ı Kerim,Hadislerlede o kişi hakkında rahmet dileyenlerinde şirk işleyeceğini bildiren Rasurullah.
Tek diyeceği oki; Allah herşeyi en doğrusuyla bilir.Cennet mi cehennemmi orasınıda,bu kadar büyük bir tepki doğrusu beni şaşırttı çünkü Hz.Peygambere yapılan hakarette (karikatür olaylarında) ne bir Çatışma oldu TR de nede HH de böylesine tepki ve anlamlı mesaj dolu bir topic açıldığınıda hatırlamıyorum...
Biri mesajında kahraman yapmışsınız demişti doğruydu,asıl kahramanlar unutulurken,kahraman ilan edilenlerde gözlerdende kalplerdende ırak olamıyor ne yazıkki...Yazık...
Allahtan geldik Allaha döneceğiz başkada yolu yok bunun.Sadece ailesine sabır diyor ve Hakk yoluna davet ediyorum.Eminimki bu kişi Müslüman olarak öldürülseydi bunca tepki doğmaz tam aksine bugün o kişiyi unutmuş bile olurduk.(Manigator sakın alınma sözlerim sana değil kardeş)
Selam..