Acımız Çok Büyük Toprağın Bol Olsun Abi Seni Seviyoruz...

benim soyuma,atama hakaret eden birisinin ölmesi beni üzmez 60 yıl geri ye gidersek ermenilerin bizim kundaktaki bebelerimize ne yaptıklarını sizde iyi biliyorsunuz...diyeceğim tek şey allah bilir mekanı cennet veya cehennem olacağını... ailesine'de sabır versin...

Hadi vatana millete Hayırlı Uğurlu olsun

Abdullah Gül 301. Maddenin Kaldırılabileceğini yada tamamen değiştirilebileceğini söyledi ( Artık Türk Düşmanı Yazarlar Bilmem ne Lobileri istediği gibi özgürce Ülkeme Irkıma rahatca sövebilecek kötüleyebilecek. Devletimin onurunu şerefini rahatca ayaklar altına alabilecek. Elin Fransızı Ermeni Soykırımı Yoktur demeyi bile suç sayarken biz herşeyi düşünce özgürlüğü kavramında açık edelim nasıl olsa insan haklarına düşünce özgürlüğüne tek önem veren ülkeyiz ya haydi eller havaya )
Abdullah Gül Ermenilerin ruhani liderlerini devlet başkanlarını Cenaze törenine davet etmiş aradaki buzları eritecekmişiz. Türk Milleti Bu olaya Tek yürek Tek Bilek olmuş kınıyomus ve Demokrasiye sıkılan bu kurşunun bedelini ödetecekmiş ... Peki Sorarım Size bu ciğeri beş para etmez Ermenilerin Kundaktaki cocugun. Orada Yaşayan ve Aramızda geçen savaşlarda yapılan işkencelere Toplu katliamlarda bugün avrupa arenasında bizi katledenlere bize kurşun sıkanlara biz nasıl bir tepki göstereceğiz. Hrant dink i Şanlı şöhretli Layık olmadığı bir cenaze töreni yaparak mı ? Elin ermenisini kendi topraklarımıza davet ederek mi ? onların yol masraflarını ödeyerekmi ?

Bunların Tek Suçlusu TÜRK medyasıdır. Ciğeri Beş para etmeyen insanları Kahraman ederek( Ki kendisi ermenidir Ulusal kahramanımız oldu ) onların çok büyük işlere imza atmış gibi göstererek kendi kendimizi karalamaktayız....

Herkese hayırlı uğurlu olsun Yeni bir Kahramanımız oldu.

son olarak bu cinayete ve sonuçlarınıa baktıgımızda.
1. 301. Madde Kalkacak
2. Ermeni liderleriyle aradaki buzlar eriyecek (istedikleri olacak herşeyden ödün vereceğiz )
3. Bu olayı unutturmak için Türkiye Dünya arenasında Bir çok ödün vermek zorunda kalacak.

Peki aklınıza hiç geldimi ? Ermenilerin yada avrupanın istediği bunlarken ve Türkiyenin Pasif siyasetcilerine istediklerini yaptırmak için bu cinayeti işletebileceği ?

Umarım bu olay kendi kendimizi daha fazla hancerlememize neden olmaz

Saygılarla

bu şahsın öldürülmesine üzüldüm cünkü hiç bir insanın cezası ölüm olamamlı ama üzüldüğüm bir nokta ise neden türk kanına zehirli dedi

Konu açıldığından beri uzun bi süre bu konudan kendimi uzak tutmak istedim çünkü ne diyeceğimi bilemedim.Kişiyi tanımıyorum tek bildiğim bir aralar bir yazısında "Türklerin kanı bozuktur" demiş olması ve ermeni olması.Bunun hakkında yorum yapamıcam üzüldümmü üzülmedimmi onuda bilmiyorum tek bildiğim şey hangi dine mensup olursa olsun bir kişiyi öldürmek cinayettir(Tabi bununda çeşit ve durumları var Hak olması için ama bu hak diildi)
Diğer bir husus bir Müslimin bir gayri müslim hakkında Allah tan rahmet dilemesinin haram olduğu.Allaha ve Nebisine iman etmeyen birinin Cennet bahçesini göremeyeceğini bildiren yüce Hz.Kuran-ı Kerim,Hadislerlede o kişi hakkında rahmet dileyenlerinde şirk işleyeceğini bildiren Rasurullah.

Tek diyeceği oki; Allah herşeyi en doğrusuyla bilir.Cennet mi cehennemmi orasınıda,bu kadar büyük bir tepki doğrusu beni şaşırttı çünkü Hz.Peygambere yapılan hakarette (karikatür olaylarında) ne bir Çatışma oldu TR de nede HH de böylesine tepki ve anlamlı mesaj dolu bir topic açıldığınıda hatırlamıyorum...

Biri mesajında kahraman yapmışsınız demişti doğruydu,asıl kahramanlar unutulurken,kahraman ilan edilenlerde gözlerdende kalplerdende ırak olamıyor ne yazıkki...Yazık...

Allahtan geldik Allaha döneceğiz başkada yolu yok bunun.Sadece ailesine sabır diyor ve Hakk yoluna davet ediyorum.Eminimki bu kişi Müslüman olarak öldürülseydi bunca tepki doğmaz tam aksine bugün o kişiyi unutmuş bile olurduk.(Manigator sakın alınma sözlerim sana değil kardeş)

Selam..

Galiba türklüğe hakaretten ben 6 ay hapis aldım .Adamı türk dostu yaptınız birden.

Bölümün adı Her Telden ya burdada üyeler Her Telden yorum
yapmışlar birde dikkatimi çeken şu oldu bazılar konunun gidişatını
ve konudaki yorumları tam okumuyor galiba...
632842726557688395.gif

Neyse ben tanımadığım için yorum yapmayacağım
ama bir üyede söylemiş savaş dışında cinayete karşıyım kim olursa olsun.
Birtakım gizli güçlerin emellerine ulaşmak için bu yola başvurduklarını
tahmin ediyorum...

1001Design' Alıntı:
Allah Rahmet Eylesin

türkiye cok kötüye gidiyor
bu tarz olaylarda ömür boyu hapis olsa kimse kimseyi vurmaz bu kadar basit
2007 girdik türkiye de hicbir degisiklik yok bos bos islerle ugrasiyorlar

ben cok üzülüyorum

Atam sen kalk ben yatam
Ne Mutlu Türküm Diyene

Türk Düşmanı Bir İnsan hakkında yorum yaparken Atatürk'ü niye karıştırıyorsun ?
O kim oluyor ki Atatürk ile birlikte anılacak kadar değeri var ? Yeri zamanını bilerek konuşalım. Sırf yorum yapma adına boş konuşmayalım. Okuyalım, öğrenelim, analizini edelim sonra konuşalım.
Ayrıca bilmiyorsan öğren Hristiyan biri ölünce Allah Rahmet Eylesin denmez !!!

Onun sağlıgında Bu millet için konustuğu yanına kar mı kalacak. Vakti zamanında sağlıgında kime demişsek duyaramadık sesimizi. Katıldıgı her konferansta Türklüğü yerden yere vuran bir kişilikli kendisi 6 ay a mahkum olmus biri. Öldüğünde bu halkın medya sayesinde onu bir kahraman gibi göstererek on binlere biz ermeniyiz biz hrantız sloganını attıran zihniyetimi kınamayacagız. Bu nasıl bir olgudur. Bizim insana saygımız sonsuz. Ama bana milletime tarihime saygısı olana .....

Neseeeeee

"Türk'ten boşalacak o zehirli kanın yerini dolduracak temiz kan, Ermeni'nin Ermenistan'la kuracağı asil damarında mevcuttur" Bu kendisinin yargılandıgı sözdür. 6 ay ceza almıstır ertelenmiştir. Keşke o cezayı cekmeden öldürmeselerdi . . . Sarf ettiği sözde tanıdık gelmiştir heralde

301. maddeden ceza yemiş bir HERİF için pek fazla söylenecek şey yok sadece ............... diyorum ve birde bizim meclisimizdeki bütün pasif ve korkak iktidarımız için sadece ........................ bunu söylemek istedim ANLADINIZ SİZ ONU

ATAM NEREDESİN BAŞKOMUTAN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK emanetine sahip çıkacağız diye söz verdik ama içimizde türeyen kansızları senin mertebene çıkarıp kahraman ilan edenler gene bizleriz iyiki bu günleri görmüyorsun ama keşke olsaydın da biz bu günleri görmeseydik :( şehit mehmetçiklerimizin kemikleri sızlıyordur eminim

bu vatan BÖ-LÜN-ME-YE-CEK bütün alemler böyle bilsin

Türkiye'nin aleyhine söylediği ve yaptığı onca şeyden sonra bırakın yas tutmayı üzülmem bile...Başı bozuk birkaç sırça-sıçan benim memleketimde cirit atacak...Ora bura burnunu sokarken kapan kaptı diye üzülcem öle mii...Hehee..çok komik yaa...Dağda geberip giden soysuzlara üzülmediğim gibi buna da üzülmem...Şu değişmez bir kaidedir; gerçekten insansan(insansan diyorum ne ermeni ne türk ne ingiliz ne fransız ayrım yapmadan), mert olursun mert...Yaşadığın yerdeki halkın insanlarına kötülük düşünmezsin...Eğer kötülük düşünmekten kendini alamıyosan defolur gidersin...Öle içerden fesat çıkarmak mertlik değildir...

Haa konu insan öldürmektir..Kesinlikle yanlış..Adam öldürmek cihad olmadıkça günahtır...;)

Allah'a şükür ben çok kürt gördüm Türk'den çok Türk dostu...İçlerinde yobazlaşmışı pek çok ama böle güzeli de az değil Elhamdülillah...Ama bii ermeni rast gelmedi, belki yaşadığım coğrafyadan belki olmadığından...Ama ümidim yok değil onlardan da gerçekten Türkü ve Türkiye'yi sevenlerin olduğundan...Bütün bunların sonunda şu da bir gerçekki Dink bu Türk doslarından olamaz ve olmadığını da kendi bir çok kez itiraflarıyla kanıtlamıştır....

Geri