Acİl!!!!!!! Yha LÜtfen Bİrİ Baksin Kİs 2009 İle İlgİlİ Bİr Sorunum War

firathazar

New member
Reaction score
0
yha pcimde kaspersky internet security 2009 yüklü güncel keyde war güncellemede yaptım ama kiste hızlı tarama yada tam tarama diom hızlı taramada %70lerde falan tam taramada ise %40 %88 fln değişiyor işte bu civarlara gelince pc donuo resmen kilitlenio hiç bişi yapamıyorsun tek çaren fişi çekmey yada elini tuşata basılı tutmak

sen en iyisi virüs programını değiştir çok kasıyor yada bi virüs var hem çalışıyor kasperde onu silmeye çalışırken siliniyor

sen en iyisi virüs programını değiştir çok kasıyor yada bi virüs var hem çalışıyor kasperde onu silmeye çalışırken siliniyor
yha eseti yüklemeye çalıştım hem doğru düzgün güncel key yok birde eseti buldum güncelleme yapmadı

çalışan güncellme yapabilen eseti güncel keylerle beraber link verebilecek olan varmı

eset yüklemeye karar vermişsin.öyle olmasaydı KİS yi tamamen sil ve sağlam olduğuna inandığın bir exe ile tekrar kur derdim.program nette mevcut.türkçesi ve keyleri de var.daha olmadı kaspersky sitesinde denenme kullanımları var. bana soracak olursan vazgeçme derim.

kardeş türkçemde ne war

yha pcimde kaspersky internet security 2009 yüklü güncel keyde war güncellemede yaptım ama kiste hızlı tarama yada tam tarama diom hızlı taramada %70lerde falan tam taramada ise %40 %88 fln değişiyor işte bu civarlara gelince pc donuo resmen kilitlenio hiç bişi yapamıyorsun tek çaren fişi çekmey yada elini tuşata basılı tutma

Lütfen türkçemizi düzgün kullanalım.

yha pcimde kaspersky internet security 2009 yüklü güncel keyde war güncellemede yaptım ama kiste hızlı tarama yada tam tarama diom hızlı taramada %70lerde falan tam taramada ise %40 %88 fln değişiyor işte bu civarlara gelince pc donuo resmen kilitlenio hiç bişi yapamıyorsun tek çaren fişi çekmey yada elini tuşata basılı tutma

Lütfen türkçemizi düzgün kullanalım.
kardeşim sorunuma bakıp saçmada olsa bi yorum yaptığın için tşk

eseti yükledim keyde buldum şimdi süper oldu
nasıl konuyu kapatacam

benden tavsiye eset ile kasperrsky bir tutma evet eset pcyı fazla kasmaz ama pek fazlada guvenlı koruma yapmaz bu yuzden bence sen kendı pc nın ozellıklerını buraya bir yaz bakalım pcnın kasılma ve donma nedenı pc ozellıklerının biraz zayıf olmasından kayn aklanabilir ki benim 1gb lik rem 512 ekran kartı 256 hdd olmasına ragmen yınede kaspersky kasıyor senın kı bu ozellıklerden asagıysa zaten kaspersky kurma tam guvenlı koruyamaz ama yok bu ayarda veya yuksekse o zaman bence senın kurdugun kasperskyde bozukluk var. sağlamını bulup kurabilirsin

kardeş türkçemde ne war
Sen Türkçe'yi düzgün konuşup, düzgün yazmassan, o Türkçe'yi düzgün konuşup, düzgün yazmassa bu ülke batar.

LÜTFEN TÜRKÇE'Yİ DOĞRU KULLANALIM...

Sorununa gelince Kaspersky'da bence birşey yok. Bende Kaspersky kullanıyorum. Hiç öyle sorun vermedi. Kaspersky'dan iyi virüs programı bulmakta zordur. En iyisi format at.
Belki bir çakışma oluyordur.

benden tavsiye eset ile kasperrsky bir tutma evet eset pcyı fazla kasmaz ama pek fazlada guvenlı koruma yapmaz bu yuzden bence sen kendı pc nın ozellıklerını buraya bir yaz bakalım pcnın kasılma ve donma nedenı pc ozellıklerının biraz zayıf olmasından kayn aklanabilir ki benim 1gb lik rem 512 ekran kartı 256 hdd olmasına ragmen yınede kaspersky kasıyor senın kı bu ozellıklerden asagıysa zaten kaspersky kurma tam guvenlı koruyamaz ama yok bu ayarda veya yuksekse o zaman bence senın kurdugun kasperskyde bozukluk var. sağlamını bulup kurabilirsin

kardeş benim seninkinden aşağı bu yüzden eseti yükledim bide başka sorunlarım war yeni konu açtım bi bakabilirmisin

yaw esetle karspersky kavgası yapıyo millete bak .. sanki programları siz yaptınız...sanki para kazanıyonuz bulardan :S
ikiside beş para etmez...
en iyi çözüm windows güvenlik duvarı ( arif olan anlar ne demek istediğimi ) :p

Geri