teşekkür bi deneyeyim
as12asdf New member Katılım 21 Ocak 2006 Mesajlar 63 Reaction score 0 Puanları 0 6 Mar 2006 #21 teşekkür bi deneyeyim
CHI€F Kalpsiz Katılım 9 Ocak 2006 Mesajlar 5,924 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 117 Konum fizan 6 Mar 2006 #22 as12asdf' Alıntı: teşekkür bi deneyeyim Genişletmek için tıkla ... diğer arkdaşlarda sana yardımcı olmaya çalıştı onlarada bi teşekkür etmen gerekmiomu sence pchacker,reactor ben edeyim bari senin yerine
as12asdf' Alıntı: teşekkür bi deneyeyim Genişletmek için tıkla ... diğer arkdaşlarda sana yardımcı olmaya çalıştı onlarada bi teşekkür etmen gerekmiomu sence pchacker,reactor ben edeyim bari senin yerine
emakin New member Katılım 8 Ara 2005 Mesajlar 688 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 37 Konum Interscope-Shady-Aftermath 6 Mar 2006 #23 valla sölediğin özelliklere baktım o kasa adam olmaz zuha
as12asdf New member Katılım 21 Ocak 2006 Mesajlar 63 Reaction score 0 Puanları 0 6 Mar 2006 #24 arkadaşlar hepinize teşekkür ederim kısa süreli siteden ayrıldımda oyüzden teşekkür etme fırsatım olmadı şimdi herkese teşekkür ediyorum. buarada sorun çözüldü başka bir xp cd si ile fat 32 dosya sisteminde kurdum xp yi bir sorun yaşanmadı. tekrar teşekkürler
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim kısa süreli siteden ayrıldımda oyüzden teşekkür etme fırsatım olmadı şimdi herkese teşekkür ediyorum. buarada sorun çözüldü başka bir xp cd si ile fat 32 dosya sisteminde kurdum xp yi bir sorun yaşanmadı. tekrar teşekkürler