abiler ablalar yardım lütfen

W!TcH_K!nG

Banned
Reaction score
0
Ortamda kızlar beni kesiyor ama ben onları kesmeye pek cesaret edemiyom karşımdaki 100 kere bakarsa ben 3-4 kere bakıyom vede yanına gidip konuşamıyom yardım edin yanına gidarsem sanki dayak yiyecekmişim gibi geliyor vede bazen kızlar yanıma geliyor ben malca konuşup kızları kaşırıyom napmam lazım yardımlarınızı bekliyom...vede ortamda kestiğim kızları başka bir gün kesince kız başını çeviriyor onuda anlamadım

"vede ortamda kestiğim kızları başka bir gün kesince kız başını çeviriyor onuda anlamadım"

sana öyle geliyodur ::) cesaretli olman gerek arkadaşım sende aralarından hoşuna giden varsa bak
sonra ya o ya da sen biriniz bi adım atarsınız gerisi Allah kerim

DerS:Kız NasIL TavLanır:D
Öğretmen:$αяσνα

DerS 1

1-Kıza Kızı aLcakmış qibi bakma Rahatsız oLur
2-KızLar YakıLışLıLıktan deqiL KariZmadan Ho$Lanır
3-KızLarLar Tanışmanın KoLay YoLu Kızın ArdaşLarLarıyLa arKadş oLup öLe tanışmaktır.
4-Sonra Kızn ArkdaşLarının yanına qidip Bizi tanıştırmayacak mısın Falan dersin [:hhmanD]
5-Kız HaKKında ARdaşLarıdan Hayati BilqiLer Alın[Ne çiçek sever ,NeLerden HoşLanır vs.vs.]
6-Bu BiLqiLeri boşuna aLmadık kıza Çıkma TeKLiFi Edicez[en ÖnemLi Yer ]
7-Kıza DoğRu Zmanda DogRu YErde TekLiF YApMak Lazım
8- Kız Tek Başına oLmaLı
9-Kıza ÇorBa Tarifi SöyLer qibi Çıkma tekLiFi Etmeyin MeseLA- "BenimLe çıkar mısın:saskin"
Kız KabuL etceği Varsada Etmez :D
10-Kıza Ondan HoşLandığınızı söyLeyin Ve Son Noktayı Koyun

ALINTI DEĞİLDİR TAMAMEN BENİM ESERİMDİR​

W!TcH_K!nG dAhA NapiM Senin İçin ÖzeL Ders Bile Yaptım:D

adamım bende senin gibiyim.. olay ortaqm olayı..
otelde ilk olarak yapacağın iş animatörle kanka olmaktır.. gerisi boş..
sokak olayı yemez boşuna debelenme..

bak güzel kardeşim deminden beri özel msj atıyon anladın sen onu :D:D bi kesme muhabbeti dönüyo okudum yazdıklarını ortalık kan gölüne döndü maşallah sana :D

sana tek bi bakış şekli öğreticem :D

SAKIN BÖLE BAKMA

38852550yl0.jpg

Yanlış anlaşılırsın :D:D:D:D

TEK KAŞIN YUKARDA BİRİ AŞŞAĞIDA OLSUN

baldiz%20kadir%20inanir.jpg

ÖRNEK BU VE SONRA HAFİF GÜLÜMSE AŞŞAĞIDA OLAN GÖZÜNÜ KIRP

:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

abi ben normal bakıyom suratlarına onlar yüzüme bakıp gülüyor ama sanki arkanda başka birine gülüyorlarmış gibi geliyor arkama bakıyom duvar var:):):)

abi ben normal bakıyom suratlarına onlar yüzüme bakıp gülüyor ama sanki arkanda başka birine gülüyorlarmış gibi geliyor arkama bakıyom duvar var:):):)

Sen Ne KorKak adamsın Yahu Kız Kapana DüşMüş işte TanışMaya bak git yanına tanıT kendini MaL MaL suratLarına Bakacağına:durdurun

Geri