Abdullah Öcalan Meclis'te grup kuruyor

hala pkk şerefsiz diyemiyosun ya helal olsun sana !

Yaff bu konuyu daha öncede konuşmuştuk uzatmayalım dedin kabak tadı verdin dedin demekki halka anlayamamışsın..

ben bunların allahını kitabını muhammetini kalaylıyorum diyorum halaa anlayamıyorsun ,ne desem anlıyacaksın?

pkk şerefsiz desem anlayacaksan senin için pkk şerefsiz diyorum gerçi laf çok hafif ama sen hafif laflardan anlyorsun galiba...

Bak bir daha bana bu tip laflarla gelme pkk için ne laf ediyorsam aynısını senin içinde sarf ederim şansını zorlama allahına saygın varsa....

10 senedir o itin aslında dışarıda olduğunu , 3-5 şerefsiz avukatına verdiği talimatların harfiyen yerine getirildiğini şimdi mi öğreniyorsunuz ?

Yaff bu konuyu daha öncede konuşmuştuk uzatmayalım dedin kabak tadı verdin dedin demekki halka anlayamamışsın..

ben bunların allahını kitabını muhammetini kalaylıyorum diyorum halaa anlayamıyorsun ,ne desem anlıyacaksın?

pkk şerefsiz desem anlayacaksan senin için pkk şerefsiz diyorum gerçi laf çok hafif ama sen hafif laflardan anlyorsun galiba...

Bak bir daha bana bu tip laflarla gelme pkk için ne laf ediyorsam aynısını senin içinde sarf ederim şansını zorlama allahına saygın varsa....

onun bunun allahı onun bunun muhammedi olmaz Allah bir tanedir Muhammedde bir tane kişinin kendisini kaylarsın muhammetini allahını değil hangi dine mensupsun neye inanıyosun kendini ne olarak görüyosun açık açık bir söylede dinimize tükürenin kim olduğunu bir bilelim...

onun bunun allahı onun bunun muhammedi olmaz Allah bir tanedir Muhammedde bir tane kişinin kendisini kaylarsın muhammetini allahını değil hangi dine mensupsun neye inanıyosun kendini ne olarak görüyosun açık açık bir söylede dinimize tükürenin kim olduğunu bir bilelim...

O senin inancın benim değil. Senin dinin olabilir ancak Allahında dini var, benim dinim yok Ben Allahın Dinine inanıyorum. Hristiyanlar gibi yahudiler gibi din sahibi olamadım ama sen bir din sahibi olmuşsun galiba....

Dinin sahibide koruyucusuda Allahtır, İslam Allahın Dinidir Ben islama sahip çıkarak Allaha ortak olmuyorum, çünkü Allahın yalancı olduğuna inanmıyorum Koruyacağım diyorsa O korur

Benim inancıma göre benim taptığım Allaha tapan Benim inandığım Muhammede inanan Benim bağlı olduğum Kurana Bağlı olan HAİNLİK yapmaz yapanada destek vermez.

Adı muhammet olan kod adı muho olan bir sürünün muhammetini kitabını allahını rahatlıkla yorumlarım yorumluyorumda zaten...

Ne kadar hain kahpe ve destekçisi varsa hepsininin...............

Geri