Abdullah Öcalan Meclis'te grup kuruyor

hectorxl

New member
Reaction score
0
f_cekirge_yaziyor.jpg

''Sayın Öcalan da parlamento zemininin terk edilmesinin doğru olmadığını ve mücadelenin devam etmesini istediğini bize ilettiler.''

İşte hepimizin üzerinde dikkatle düşünmesi gereken söz budur...

DTP'nin sözcüsü durumundaki Ahmet Türk açıkça istifa etmekten vazgeçtiklerini söylüyor...

Gerekçe ise Abdullah Öcalan'ın ''Hayır Meclis'te mücadeleye devam edin'' talimatı...

Bu gelişmeyi içimizde kopan fırtınalarla mantık arasındaki yelpaze içinde bir kaç şekilde yorumlayabiliriz.

Şehitler vermiş bir milletin içinde kopan fırtına şöyle der:

''İşte her şey ortaya çıktı. Bunlar Abdullah Öcalan'ın milletvekilleri. DTP de Öcalan'ın partisi.''

Siyasetin mantığı ise bu durumu şöyle yorumlayabilir:

''Eğer DTP milletvekilleri Meclis'ten sine-i millete geçselerdi açılım bitecek, gerilim artacak, şehirlerdeki terör yükselecek ve bu topraklardaki kardeşliğin içine kanlı ve habis bir ur gibi düşmanlık tohumu ekilecekti.''

*İşte size iki farklı analiz.

Gerçeğe gelince... 25 yıla yakın Ankara'da gazetecilik yapmış biri olarak bu sözlerin parlamento aritmetiğindeki karşılığı şudur:

''Diyarbakır meydanında DTP'li milletvekilleri Meclis'ten çekileceklerini açıklamışlardı. Bu DTP grubunun Meclis'te temsil edilmemesi anlamına geliyordu. Yani DTP milletvekillerinin Meclis'le ilişkilerini grup olarak kesmesi demekti.

Eğer bu karar işleseydi bugün DTP grubu Meclis'te yoktu.

Şimdi Ahmet Türk diyor ki: Biz böyle bir karar almıştık ancak sayın Öcalan böyle yapmamamızı istedi. Meclis'teki çalışmalarımıza devam etmemizi istedi. Biz de bu yüzden istifa etmiyoruz. Meclis'teyiz.''

Sevgili okurlar bunun adı şudur:

''DTP diyor ki, ben Meclis'ten ayrılacaktım ama Öcalan kalın dedi. Biz de kalıyoruz.''

Bu durumda salı günü itibariyle Meclis'e gelecek olan DTP grubu, Abdullah Öcalan'ın talimatıyla gelmiş oluyor.

Daha açık bir deyişle DTP grubunun artık fiili başkanı İmralı'dır.

İşte bu yüzden diyorum ki Barış ve Demokrasi Partisi grubunu Meclis'te Öcalan kurmuş oluyor.

İşte karşı karşıya kaldığımız çıplak gerçek budur.

Abdullah Öcalan kendisini Meclis'te muhatap olarak ilan etmek istemiştir.

Yapılan açıklama budur.

Biliyorum, şu anda Türkiye'ye öfke hakim oluyor.

Ocaklarına ateş düşmüş anneler-babalar soracak:

''Öyleyse benim oğlum niye şehit oldu?''

İşte içine düştüğümüz zor uçurumun adı bu soruda saklıdır.

Gözleri, elleri, ağzı koli bandıyla paketlenmiş olarak CIA'nin Türkiye'ye asılmamak kaydıyla verdiği Öcalan artık bugün TBMM'de bir milletvekili grubunun oluşumunu resmen yönlendirmiş durumdadır.

Ahmet Türk'ün sözlerinin anlamı budur.

Sevgili okurlar ağır sorularla karşı karşıyayız.

Bu noktada söyleyebileceğim tek şey şudur:

''Sakin olalım, mantıklı olalım, bu milleti bölmeye ayarlı tuzaklara düşmeyelim. Öfkenin bataklığına düşmemizi isteyenlere izin vermeyelim.''

Kaynak

Kılavuzumuz karga olduktan sonra (RTE) burnumuz boktan çıkmaz maaslesef

bundan 7 yıl önce(akp nin iktidara geldiği sıralarda: ''bu apo serbest kalacak...başbakan veya içişleri bakanı olacak ve türklerden hesap soracak...''derlerdi de;hadi ordan salak...kafayı yemiş bu derdik...vay anasını yaa...o günler sanırım yaklaşıyor.bu hükümetin de yardımıyla...

yok artık daha neler? apo meclise imkanı yok giremez

dönekler istifa edeceklerdi nerde delikanlılıkları edin bakalım

meclis olsun 1 azcık temizlenir...sıkarr

edin hadi edin istifa edin görelimmm DÖNEKLERRRR :XxxxXXXxxx

Bence bunlar daha başlangıç. Tek depo benzinle ABD. ye gidecek uçağımız var. Gemiciklerimizin sayısı epey fazlalaştı. Aç ve açıkta kalmayız diye içinden geçirenler utansınlar. Bitiyoruz ama görmüyoruz. Görebileceklerinde gözleri bir şekilde bağlandı. Allah sonumuzu hayretsin.

Kalpleri vardır bununla kavrayıp-anlamazlar, gözleri vardır bununla görmezler, kulakları vardır bununla işitmezler� (Araf Suresi 179. Ayet)

Ceza evindeki gruplar yetmedi galiba :)

açılımın bu ülkeye ve millete ne kadar faydalı bir şey olduğunu heb beraberce yaşayarak gördük
şehirlerimizin pkklı köpeklerce yakılıp yıkılırken polise müdahele emri verilmeyeceğini gördük
izmir sayesinde kendi yurdunda nasıl faşist olacağını gördük
şimdi de imralı köpeğinin yetkilerinin boyutlarını görüyoruz
isterse erken seçime bile götürür memleketi
iki ayaklı köpeğin gücünü görün
mecliste grup kuruyor
bu köpek uçakta gözleri ilk açıldığında da söylemişti zaten
ülkeme hizmet için ne gerekiyorsa yaparım diye
şimdide elinden geleni ardına koymuyor

Fiziken cezaevinde olan terörist A.Öcalan,Kapatılan DTP li millet vekilleri

sayesinde ruhen ve fikren meclistedir. O zaman niye kapattılarki DTP yi

ama biryerlerden hatırlıyor gibiyim bunlarda şimdi mazlumları oynuyacaktır..

bu parti ve sözde milletvekillerini mecliste tutan zihniyete lanet olsun.birlik bütünlük kalmadı.suçlu suçsuz,suçsuz suçlu oldu.nasıl anlayış bu.yazıklar olsun

pkk yı mecliste görmek istemiyoruz

yandaş medyaları artık 15 dakika apo nun imralıdan açıklamalarını yayınlıyorlar daha kötüsü bu açıklamaları haklı olarak gösteriyorlar. sanırım yakında serbest kalması iyi olur diye de haber vermeye başlayacaklar.

iyi tamam o zaman madem söz konusu demokrasi o zaman kursunlar.Nasılsa kirli çamaşırlar ortaya çıkıyor.Dtp midir bdp midir artık değeri düştü bence istedikleri gibi çırpınsınlar.Beyler hiç kafanıza takmayın görmezden falan gelin.Nasılsa pes edecekler.Ama mutlaka biz kazanacağız gönlünüzü ferah tutun.

Ula bizim burda ülkücü ve Tatangalar var aceba apo yu ortasına bırakıp kaçsam 1 dakika 13 saniye sonra gelsen kaç parça olur acep.Ama tabi katliam ölüme karşı zülme değilim.Sadece öyle içimden geldi.Hayırlısı...

fetulah bile şirin görünmeye başladı bana iyice manyaklaşıyorum galiba ......

Yılanlara , çıyanlara karşı sevgi beslemeye başladım, bana çok sempatik geliyorlar artık ....

Sayın O.Ç öcalan, Erdoğan' a istediğini yaptırır.
Not: "Sayın" O.Ç.' nin anlamını güçlendirmek için kullanılmıştır.

öcalana o.ç diyerek toplumsal huzuru tehdit mi ediyorum acaba???

fetulah bile şirin görünmeye başladı bana iyice manyaklaşıyorum galiba ......

Yılanlara , çıyanlara karşı sevgi beslemeye başladım, bana çok sempatik geliyorlar artık ....

hala pkk şerefsiz diyemiyosun ya helal olsun sana ! lafı geveliyeceğine ne demek istiyosan onu de her hareketin misyoner faaliyet tadında

Geri