ABD'nin yeni korkusu...Ya TÜRKİYE nükleer bomba yaparsa ????

hımm demek yerli tankımız var..peki yerli tank üretim ihalesi başlanılması için hazırlıklar yapılıyor deniliyor bunu açıklarmısın?yada sen dış döşemsini yaptığımız tanklaramı yerli tank diyorsun?

ve nükleer silah bulunması bence çok onemlidir iran da olduğu gibi..neden abd ıraka girdide irana giremiyor çünkü ırakta olmadığını biliyor ama iranda olduğunu ve gerkirsede kullancanı biliyor bu yuzden geri adım attı..saygılar

Arkadasım ben nükleer silah yapmayalım demıyorum...Tabıkı gerekıyorsa yapalım....Önce bos isler yerıne bıraz bunlara kafa yormak gerekecek :D:D

Ama benım demek ıstedıgım belkıde Amerika bır seylerın temelini atıyordur...

USLanmAZ™;2807949' Alıntı:
Arkadasım ben nükleer silah yapmayalım demıyorum...Tabıkı gerekıyorsa yapalım....Önce bos isler yerıne bıraz bunlara kafa yormak gerekecek :D:D

Ama benım demek ıstedıgım belkıde Amerika bır seylerın temelini atıyordur...

sence Türkiyeye svaş açmanın mantığı varmı?bana gore yok ki dış güçlerde bunun farkında çünkü bizim halk zaten birbirine düşmek için fırsat kolluyo(genel olarak)eee adamlarda devamlı gündemi karıştırıp milleti oyalıp istediklerini malsef yapıyolar...inşalah birgün hakettiğimi yerde oluruz...

Geri