ABD Irak'ta asker kaybetti

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Altın Üye
Reaction score
0
Irak'ın başkenti Bağdat'ta bir Amerikan askerinin daha öldüğü bildirildi.

Amerikan ordusundan yapılan açıklamada, Bağdat'ın merkezinde Amerikan devriyesinin geçişinde patlayan bombayla yaralanan askerin öldüğü belirtildi.

Bu ölüm, Nisan ayını 50 ölümle kapatan Amerikan ordusunun Mayıs ayındaki ilk kayıp haberi olma özelliğini taşıyor.

Geçen ay 50 asker ölmüştü, Irak'ın işgal edildiği Mart 2003'ten beri ölenlerin sayısı da, AFP'ye göre, 4 bin 64'e yükseldi.

internethaber

allah arttırsın

çok hoşunuza gitmiş ölümler. unutmayın onlar asker (emir kulu)

her türlü askerler orda hayatlarini kaybederler dilediyle ...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Muhannetim şaibeliğimden fahişeliğin değil!!

1 asker kalmaması dileğiyle...çekip gitsin ülkelerine coniler :D

medeniyet diyoruz her gün kan dökülüyor yazık hala yaşamayı yaşatmayı öğrenemedik inş bir bunlara gerek kalmaz

bence bi avuç dolusu , ne dediğinin farkında olmayan ve yaşadığı ülkenin bu olaylarda ne gibi bi bağlantısı veya diğer bi deyişiyle onayı olduğunu bilmeyen, laf kalabalığından başka bişey üretemeyen zavallı bikaç bilgisayar sahibi şapşaldan başka bişey değilsiniz. amerikan askerlerine hakaret ederek milliyetçi ruhunuzu okşadığınızı düşünüyosunuz ama milliyetçilik veya vatan sevgisi hakkında hiçbişi bilmediğinizden adım gibi eminim. siz sanıyo musunuz ki amerikan halkjı bu vahşeti onaylıyor... onlar da aynen bizim gibi nefret ve utançla bakıyo olanlara hatta bi adım ötesine gidecek olursak sürekli protestolarla da renklendiriyolar bu karşındalığı.. sizin gibi sadece lafı açılınca nefret kusmak yerine fikirlerini beyan etmek için canları acıyo yeri gelince... bütün benliği ve önyargısıyla karşı olduğunuz bi ülkenin tüm ideoloji ve insanlık değerlerlerini böylesine nefretle kınadığınız göre keşke bu duyarlılığınızı bi ürün alırken parasının nereye gittiğini de düşünerek gösterseniz ya...
amerika politikalarına karşı olmak başka hepten halkına hakaret etmek başka.. benim eşim amerikalı mesela bi çoğunuzdan daha duyarlı diyebilirim olanlara. ama ne çare o ve onun gibilerin de eli kolu bağlı.. bi ülkenin politikalarını halkı belirlemez unutmayın lütfen... tıpkı bizim gibi.... bi adım ötesine gidecek olursak hatta bizim ülşke politikaramızı kendi liderlerimiz dahi belirleyip uygulayamıyo yeri gelince..
lafın kısası ağzımızdan çıkanı kulağımız duyacak, kulağımızın duyduğunu beynimiz değerlendirecek ... ona bakarsanız sıra amerikaya gelinceye dek koynumuza aldığımız bi çok avrupa ülkesine ve israile bi bakalım derim ben.
bunlar derin mevzu anlayacağınız
bunun yerine vergi kaçırmadan, ezbercilik yerine orjinallikle, nasıl çalar çırğarım yeriine nasıl çalınanı çırğılanı engelleyebilirimlerle, onun bunun dedikodusunu yapmak yerine dedikodusu yapılabilinecek yanlarımız kapamakla uğraşarak ve bu ayyıldızlı bayrağımızın nasıl daha bi şerefli ve gururla sallanabileceğine kafa yorarak daha onurlu bi yaşam mücadelesine inanan beyinlerin her geçen gün daha da artacağını ümit ederk bütün aklıselim arkadaşlara saygıyla diyorum .
biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin diyorum son olarak.

Kimse onları oraya zorla getirmedi donlarını toplayıp gitsinler yoksa coniler huni olacak .

çok hoşunuza gitmiş ölümler. unutmayın onlar asker (emir kulu)

senin hoşuna qiden ne 4.000 e yakın parayLa tutuLmuş sözde "asker" e oranLa 4 miLyondan fazLa müsLümanın vahşice, düşünüLmeden katLediLmesi midir ?

OnLarı düşünmene verceqin vakti biraz da o haLkı düşünmeye verseydin ...

Geri