Abdülhamit'ten kaçmak için Mason olmuşlar___

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

Abdülhamit'ten kaçmak için Mason olmuşlar

Tarihçi Murat Bardakçı, büyük babasının Mason olduğunu söyledi.

Dün akşam Haber Türk televizyonu'nda Enver Paşa'nın torunu Arzu Enver ile birlikte, Tarihin Arka Odası programında konuşan Murat Bardakçı ilginç açıklamalar yaptı.

‘BENİM BÜYÜK BABAM MASONDU'

Büyük babasının Mason olduğunu itiraf eden Bardakçı, “Aslında o zamanlar birçok aydın Mason olmak zorunda kalıyordu. Çünkü Abdülhamit her tarafa jurnalci sokuyordu. Abdülhamit'in jurnalci sokamadığı tek yer Mason localarıydı. Aydınlar da rahat rahat konuşmak için Mason oluyorlardı” dedi.

‘İTTİHAT VE TERAKKİ PARTİSİNİN TAMAMINA YAKINI MASONDU'

Bardakçı, Birinci Dünya Savaşı'nda Doğu Cephesi'nde kimi rivayetlere göre 33 kimi rivayetlere göre de 90 bin askerin donarak şehit olmasına sebep olan Enver Paşa ile ilgili olarak da ilginç bir iddia da bulundu. Enver Paşa'nın Mason olmadığını savunan Bardakçı, “Lakin Talat Paşa Masondu. Hatta İttihat ve Terakkicilerin hemen hemen tamamı Masondu” dedi.

http://www.habervaktim.com/haber/47640/abdulhamitten_kacmak_icin_mason_olmuslar.html

e ittihattan başlayın işte saymaya..kimleri göreceksiniz bakalım..dudaklar uçuklar şaşırır kalırsınız. roteryanları lions ları saymıyorum bile.. onlar zaten adım başı ...

iTTİHATÇI ZİHNİYETLERİN sorgulaması yapılamaz bu ülkede,ama osmanlıya küfür edilebilir,33 yıl şerefle devleti idare edenler hakaret görebilir,ama batıya yüzünü dönüp milletine söven zihniyet sorgulanamaz,jön türk ve yapmacık temelsiz turan sevdalarıyla milleti karanlığa götürenler hesap veremez bu ülkede. ama masonların ama siyonistlerin ama ermenilerin yaptıklarına alkış tutan yada bugünlerde olduğu gibi yunanistandaki kardeşlerine bile dayanışma gösteren ler hep var olagelmiştir...

bunlar bılmezler işte kardeşim,buna benzer bı konu acmıstım
Osmanlı dusmanları saldırmıstı,

Kulakları vardır duymazlar,gozlerı vardır gormezler.

Onların mason olmak içlerinde varmış da bahane aramışlar

Abdulhamitten kaçmak için mason olmuşlarda nereye kaçmışlar..ingilizin almanın batının kucağına.bütün bir millete kustukları kinle beğenmedikleri aşağıladıkları hor gördükleri yapılarıyla topyekün inkarın ardından yerine koyamadıkları bir devlet ve hala 3.cü sınıf ülke konumundan çıkamayışımız.ne hazin bir devletçiliğimiz var.

Geri