AB uyum yasaları

Albayrak

Can Feda
Reaction score
0
AB uyum yasalarına göre devlet dairelerindeki ATATÜRK resmi kaldırılacakmış.

Buna rağmen ve verilen bir sürü imtiyazlara rağmen hala AB ye girmek için onlara güzel görünmek için elinden gelini yapan büyüklerimiz var.

Siz gidin girin AB ye ben burda ATAM ile kalırım

Kardes nerden duydun bunu ?

mümkünse ben denerden öğrendiğini bilmek istiyorum
biz halk olarak fısıltıyı çok seviyoruz biri birşey söylesin de ortalığı ayaklandıralım
bayılırız....nerden nasıl öğrenildiğini,gerekçesinin ne olduğunu hiç sormayız
neymiş bunun gerekçesi bana çok saçma geldi
eğer gerçekten böyle birşey varsa Kİ BANA SAÇMA GELDİ gereği yapılır bu halk buna izin vermez :saskin :saskin :saskin

AB Uyum yasalari geregince devlet dairelerinden Ataturk resimlerinin
kaldirilmasini protesto ediyoruz Milli bilincimizi yavas yavas yoK etmelerine izin vermeyeceğiz.

Bu tip bilgileri her bulmak zor değil araştırın

Zaten yıllardan beri Avrupa nın Kemalist düşmalığını biliyoruz

Ve hükümetinde onları kırmayacaklarını biliyorum

Kardes inan hükümetin en son yapacagı şey budur.ben inanmıyorum inanmak asla içimden gelmio bize resmi bişi göster inanalım dicem ama bu kesinlikle yatsınamaz..:victory

biraz eski bir haber olduğu için bilmeyenlerin önyargılı olarak bu haber "fısıltı gazetesinden" çıkmıştır demesi normal

hafızaları tazeleyelim

CHP’den Duff için soru önergesi

CHP, Türkiye-Avrupa Karma Parlamento Eş Başkan Yardımcısı Andrew Duff’un, “Kemalizm eskidi, PKK ile masaya oturulmalı” yönündeki açıklamalarını Meclis gündemine taşıdı.

İZMİR - CHP İzmir Milletvekili Hakkı Ülkü, Türkiye-Avrupa Karma Parlamentosu Eş Başkan Yardımcısı Andrew Duff”un, Türk Hükümeti’nin PKK ile masaya oturması ve Mustafa Kemal Atatürk’ün resimlerinin devlet dairelerinden kaldırılması yönünde açıklamalarını Meclis’e taşıdı. TBMM Başkanlık Divanı’na soru önergesi veren Ülkü, Duff’un açıklamalarına Türk Hükümeti’nin nasıl bir tavır gösterdiğini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanıtlamasını istedi.

Hakkı Ülkü, “Türkiye-Avrupa Karma Parlamentosu Eş Başkan Yardımcısı Andrew Duff bir yandan Kemalizmin eskidiğini öne sürerken, diğer yandan PKK ile masaya oturulması gerektiğini savunması; bununla da yetinmeyerek Mustafa Kemal Atatürk’ün resimlerinin devlet dairelerinden kaldırılması gerektiği yönündeki açıklamalarına” dikkat çekti.

Ülkü, Başbakan Erdoğan’ın yanıtlamasını istediği soru önergesinde, “Andrew Duff’un bu görüşlerine T.C. Hükümeti olarak resmi ya da gayrı resmi nasıl bir cevap verilmiştir? Cevap verilmediyse nasıl bir cevap vermeyi düşünmektesiniz” dedi.

Ülkü’nün yaptığı başvuruda, “Hükümet olarak; Türkiye Cumhuriyeti’ni, militarist bir devlet, Mustafa Kemal Atatürk’ü ise sadece bir asker olarak gören Duff ve onun gibi düşünen Avrupa Birliği yetkililerine, bir program dahilinde Atatürk’ü, onun barışa olan inancını anlatma gereksinimi duymakta mısınız? Türkiye Cumhuriyeti hükümeti olarak AB sürecinde Cumhuriyetin temel değerlerine ve ilkelerine gelebilecek bu tür müdahaleleri nasıl karşılayacaksınız?” ifadeleri yer aldı.

CHP İzmir Milletvekili Ülkü ayrıca, Erdoğan’ın, cumhuriyetin temel değer ve ilkelerinden asla taviz vermeyeceklerini kamuoyuna açıklamasını da istedi.

http://www.ntvmsnbc.com/news/341991.asp

şimdi soruyorum:
içimizde Atatürk resimlerinin devlet dairelerinden kaldırılmasını isteyenler var mı?

TheMetaor' Alıntı:
Kardes inan hükümetin en son yapacagı şey budur.ben inanmıyorum inanmak asla içimden gelmio bize resmi bişi göster inanalım dicem ama bu kesinlikle yatsınamaz..:victory

Bana Laikliği kabül etmeyen bir hükümetin Atatürk ü sevebileceğini söyle

Atatürk ü ABD de AB de AKP de kabüllenemiyor ne yazık ki bu böyle, ortak yanları çok

Atatürk bunları önceden görmüş bir lider, şimdi onlar için en büyük engelde bu

Şimdi Laikliği sonra Cumhuriyeti sonra da Atatürk ü kabül etmiyecekler yavaş yavaş:goz:

Bizim gibiler yaşadıkça işte o biraz sıkar:victory

ATATÜRK RESİMLERİNİN KALDIRILMASINI İSTEYEN VAR MI DEMİŞSİNİZ BUNA EVET VAR DEMEK BU ÜLKEDE YÜREK İSTER
VE BÖYLESİ İNSANLAR SADECE SAMAN ALTINDAN YÜRÜTÜR İŞLERİNİ
YÜREKLİCE SÖYLEYEMEZLER BU MİLLET İZİN VERMEZ BUNA
YANİ ÖYLE SANIYORUM
YANİ EN AZINDAN BU KADARINI BEKLİYORUM MİLLETİMİZDEN
VE BEN BÖYLE BİRŞEY YOK DEMEDİM SADECE BİLGİLENDİRİLMEK İSTEDİM :saskin

Saten Atatürk'e önyargılı yaklasanlarım hepsi Cahilliktendir.Cünkü kim olduklarını kafalarına kazıyamamıslardır.Bende Cok dini egitimler aldım arapça osmanlıja bitirdim aslında bitiremedim molloda kaldık :D ama Atatürkçü düşüncem hiç degişmedi yani sagcı diye herhangi bi önyargı yapmayın Sevgim içimde Atatürkçü düşüncem hakkında cok destekliyim..

Geri