AB-ABD-Rum-Yunan-Ermeni-Barzani-Talabani AKP’li, Çılgın Türkler ya siz?...

AntidepresaN

New member
Reaction score
0
AB-ABD-Rum-Yunan-Ermeni-Barzani-Talabani AKP’li, Çılgın Türkler ya siz?...

AKP’nin genel seçimlere tek başına gireceğini düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Öyle müttefikleri var ki, düşman başına.
AB üzerine titriyor
AB’den başlayalım. Önde gelen temsilcileri, seçim döneminde AKP’ye “anlayış gösterilmesine” karar veriyor. Lagendijk, açıkça “AKP reformcularına” oy istiyor. “Seçimde AB taraftarlarının, sağ ve sol kesimdeki milliyetçilere karşı galip geldiğinin” rüyalarını gören Olli Rehn, Türkiye’nin üyeliğinin dondurulmasını isteyen Sarkozy’e, AKP’nin yapacağı, sırada bekleyen büyük reformları hatırlatıp, “aman ha” diyor. Hasılı Brüksel’de bir oylama yapılsa silme AKP çıkacak.
AB, AKP’yi niye bu kadar seviyor? Bugüne kadar Türk Milleti’ndeki uyanış ve direniş sebebiyle verilemeyen Kıbrıs, hayata geçirilemeyen PKK’nın iki dilli, iki etnikli devlet projesi başta, masada bekleyen, adına da “reform” denen, Türkiye’yi çökertici onlarca talebin karşılanması için.
Rum-Yunan devrede
Ermeni de...
AB, AKP’yi ister de Rum-Yunan ikilisi istemez mi? Yunan Dışişleri Bakanı Bakoyanni, Rum Meclis Başkanı ve Komünist AKEL Partisi’nin Genel Sekreteri Hristofyas’la birlikte, “AKP’yi destekleme” kararı alıyor.
Bunların beklentileri ne? Tabii ki, Kıbrıs’tan Ege’ye, Patrikhane’nin ekümenliğinden Ruhban Okulu’na, Gökçeada-Bozcaada’ya özerklikten, Pontus soykırım iftirasına, özetle Megali İdea’ya, AB üzerinden, AKP eliyle vasıl olmak.
Ermenistan cephesine bakarsak; Ambargonun fiilen sona erdirildiğini, 50 bin Ermeni’nin Türkiye’de kaçak çalışmasına göz yumulduğunu, bizzat Erdoğan-Gül söylüyor. Soykırım iftirasını Uluslararası Adalet Divanı’na götürmenin hazırlıkları yapılıyor. AB dahil 19 ülke parlamentosu aleyhimize karar aldığı halde. Bu şartlarda Ermenilerin de AKP’yi desteklemesine şaşılır mı?
BOP’un başarısı
için AKP
Her konuda icazet almaları, her fırsatta TSK’yı ve milliyetçileri şikayet etmeleri, Erdoğan’ın BOP’un eşbaşkanı olmakla öğünmesi, Gül’ün “ABD’nin Irak’ta başarısı bizim başarımızdır” sözleri, AKP-ABD ittifakında, nereye doğru sürüklendiğimizi gösteriyor. Onun için Dışişleri Bakan Yardımcısı Bryza, “AKP’nin seçilmesi, Türk milliyetçiliğinin pozitif bir şekliydi. Hâlâ en popüler parti” diyerek, açıktan destek veriyor. Barzani-Talabani desteği
Barzani, “Eğer aşırılar ve ulusalcılar seçimleri kazanırsa, pek fazla bir diyalog imkanı kalmaz. AKP kazanırsa, diyalog mümkün olur” diyor.
Talabani, “Erdoğan hükümetinin zayıflatılması değil güçlendirilmesi için çabalamalı. AKP’ye sorun çıkarılmamalı” uyarısında bulunuyor. Türkiye Temsilcisi Galali de, “Seçimden sonra PKK’ya kapsamlı af çıkacağını” iddia ediyor.
Belli ki bu şer cephesi de, PKK’lılara af, bölücülerin siyasi çözüm adı altında devlete ortak yapılması, dahası Barzani “Kürdistan” ının tanınması için, AKP’nin kazanmasını istiyor. Acaba Türkiye’nin felaketi anlamına gelen bu hayallere kapılma cüretini kimlerden alıyorlar?
Ve diğerleri
AKP’nin kazanmasını başka kimler istiyor? Başmüzakereci Ali Babacan’a göre, “Uluslararası sermaye”. Nasıl istemesin ki? Türkiye’nin 80 yıllık birikimlerini, borsa, finans sektörü, en stratejik kuruluşlar dahil, sınır tanımadan yağma edip, ekonomiyi bütünüyle kontrol altına almıyorlar mı? Başka? AB ve ABD’nin yıkıcı projelerini, adeta “Allah’ın emri” gibi Türk Milleti’ne kabul ettirme misyonunu üstlenen, kendilerine “aydın” diyen bir avuç 2. Cumhuriyetçi güruh, TÜSİAD, İHD, Mazlum-Der gibi sözüm ona sivil toplum örgütleriyle, işi türban-28 Şubat rövanşından çıkarıp, devleti ele geçirme savaşına çeviren siyasallaşmış cemaatler.
İşte bunlar da “İlla AKP” diyor.
Erdoğan, “Hepimiz aynı rüyayı görmeliyiz” diye buyuruyor. Müttefiklerinin “rüyaları” , yani AKP eliyle başımıza geçirilecek yeni “çuvallar” bilindiğine göre, 2. AKP iktidarının bir kâbus-karabasan olacağı aşikâr. O halde, Çılgın Türkler sandık başına!..

Sadi SOMUNCUOĞLU

SattıLar Vatan'ın Altın Yumurtlayan TavukLarını

Dikkatinizi çekiyor mu?
Gazete köşelerindeki ve ekranlardaki "bindirilmiş kıtalar" bugünlerde hep aynı cümleleri kullanıyor...
Vay efendim neymiş, laikler şöyle yapıyormuş, laikler böyle yapıyormuş.
Hep bir ağızdan...
"Fotokopi" gibi.
"Koro" gibi.

Şimdi sen, haşemayı bikiniyi falan bırak kardeşim, hikâye anlatma, cevap ver...

Neden sattınız memleketi?

Taşını toprağını kastediyorum, neden sattınız? Bu onurlu milletin dişinden tırnağından arttırıp, yaptığı fabrikaları neden sattınız elaleme? Limanları neden sattınız?
Ne telefon kaldı, ne banka.
Diyordunuz ki, " devletin paraya ihtiyacı var, ondan sattılar, biz de ondan alkışladık..."
O zaman neden, 200 milyar dolar olan borcumuz, bunca satışa rağmen, ikiye katlandı, 400 milyar dolara çıktı?
Nerede bu para?
Kimdir bu Ofer?
Hadi, Başbakan'ın arkadaşıdır, kefil olur... Siz niye kefilsiniz El Kadı'ya?
Madem ekonomi rayında...
O halde neden, dünyanın en yüksek faizini biz ödüyoruz? Neden dünyanın en pahalı benzinini biz kullanıyoruz?
Kıbrıs'ta neden "yes be annem" diye bağırdınız? Neden KKTC aleyhine oy kullanılması için "press" yaptınız? Denktaş'ı sevmiyorsunuz, anladık... Papadopulos'u neden bu kadar seviyorsunuz?
Şehitler "kelle" mi?
Yurtseverler "kafatasçı" mı?
Barzani babanızın oğlu mu?
Kafamıza çuval geçirdi adam, çuval...
İnsanda biraz haysiyet olur.
Neden hâlâ Amerikan elçiliğine gidip, baş başa kaynatıp, talimatları alıp, sonra da köşenizde, "Irak'a girmemiz çok yanlış olur" diye yazıyorsunuz?
Sana soruyorum, iri kıyım, gözlüklü...
Bu senin fikrin mi, elçinin fikri mi?
Neden kıydınız çiftçiye?
Pancarcı, pamukçu, tütüncü, fındıkçı, portakalcı kan ağlıyor. Tarlaları gitti, bahçeleri gitti, traktörleri gitti, hapse giriyorlar hacizden... Ne geçiyor elinize? Ziraat Bankası satılırsa, sizin payınıza ne düşecek?
Okurdan utanmıyorsun, anandan babandan utan bari... 300 lira, 400 lira maaşla hayatta kalmaya çalışıyor emekli...
Oğlu işsiz, kızı işsiz, kendi işsiz babalar var bu ülkede... Yok mu? Ha bi defa da bunları yaz, eline mi yapışır?
İşçi? Memur? Ya esnaf?
Daha dün çöplükten marul toplarken otomobil altında kaldı 6 tane evladımız...
Senin o fonlarından para aldığın Belçika'nın çocukları böyle mi yiyor Brüksel lahanasını?
Patronunu soyuyorsun, köşende bedavadan özel hastane reklamı yapıyorsun alenen... Sana göre hava hoş. En son ne zaman gittin SSK hastanesine? Kalemini sattın, vicdanını da mı sattın? Görmüyor musun, doğduğu için rehin kalan bebeleri?
"Fakir fukaraya yardım yapıyoruz" ayaklarıyla insanımızı dolandırıyorlar...
Alman polisi arıyor, bizde baş köşede.
Mehmetçik Vakfı'na küfür etmeyi biliyorsun da... Dinimizi sömüren vakıflara neden ses çıkarmıyorsun?
Filistin'i seviyorsan, İsrail neden kolunda? Iraklı'ya üzülüyorsan, İngiliz neden dostun? Salak mısın? Yoksa bizi mi salak zannediyorsun?
Başbakan'ın uçağında, bakanların uçağında kaç ülkeye gittin, gezmeye? Kaç para indirdin cebine harcırah olarak?
O maaşla nasıl oturuyorsun o villada?

Uzatmayayım...
Hatırlatmak için güzel bir gün...
Keser döner, sap döner.
"Laik-antilaik kavgası varmış gibi" göstererek, işin içinden sıyrılamazsın.
Hedef saptıramazsın...
Bu sorulara cevap vereceksin en önce.

YILMAZ ÖZDİL - Sabah

Nede güzel yazmış . Allah soracaktır hesabını .
Fazla Şeyler yazmaya gerek yok . Çok tartıştık .

kalemlerine sağlık sonuna kadar katılıyorum

ArkadaŞim PaylaŞimini TÜylerİm Ürpererek Olkudum!!! Bİrkez Daha GerÇeklerle YÜzleŞme İmkanini TanidiĞin İÇİn TeŞekkÜr Edİyorum...

Sadi somuncuoğlu, 2000 yılında devlet bakanlığı görevinden apar topar azledilmesinin ve cumhurbaşkanı adaylığının kendi partisi olan mhp tarafından engellenmesinin intikamını, böyle aslı astarı olmayan husumetlerle milleti temsil eden ak partiyi zayıflatmaya çalışarak almasını şaşkınlıkla karşılıyorum.

Devlet bakanlığı görevini yaparkan halka örnek olan bir politikacının, kendi yazdıklarına inanması ayrı bir soru işaretidir.
Devlet Bahçelinin, mhp den ihraç ettikleri sadi somuncuoğlu için söyledikleri, konuda bahsi geçen iddaların gerçek olup olmadıklarını özetliyor.

-Türk Milleti, er veya geç kaos ve kavgaya hizmet eden politikacıları ve zihniyetleri tasfiye edecektir.

Mhp den atılan birinin akp yi zayıflatmaya çalışması bence hiç de komik değil. Sonuçta akp, mhp ninde oylarını böldü. Sadi somuncuoğlu şuan bağımsız mı, mhp yada başka bir parti içinmi çırpınıyor bilmiyorum ama kaos ve zayıflatma politikasına devam ediyor. Akp'ye rumlar destek veriyorsa, barzani destek veriyorsa, abd destek veriyorsa, sırf halkın gözünde ters etki yapsın diye destek veriyorlar. Kürtler, rumlar vede abd, akp den hiçde memnun değiller. Sadece memnunmuş gibi yapıyorlar, ama Türk halkı bu oyuna gelmez. Antidepresan yazına yorum yapmayıp kaynak suçlamışım gibi sitemde bulunmuşsun. Benim kaynak suçladığım yok. Kaos ve kavgaya hizmet ettiği için partisinden kovulması gerçeği ne yazıkki onun yazdıklarını benim midem kaldırmıyor.

ellerınıze saglık bırkez daha gormus olduk gercek yuzlerını

K£ĿWΪNAТǾЯ tesekkürler dostum tam benim damardan girdin ben sırf mhp den bu yüzden koptugumu burda belirtmek istiyorum; zaten son zamanlarda açılan konulara bakılırsa akp yi karalama kampanyaları çok basit iddialarla gündemde yer alıyor aynı konular açılıyor kapatılıyor form yönetimince herkes bir baglama almış çalıyor aynı şarkının nakaratlarını ama bu karamala kampanyaları AKP yi hiç etkilemeyecek aksine daha da güçlendirecek
adamlar atıl durumdaki işlevini kaybetmiş kurumları özelleştirdi rantçıların hortumcuların muslugu kesilince olmadık ithamlarla saldırsınlar boooş boşş 22 temmuz hepsi son şarkılarını söylesin :D

sadı somuncuoglu kendi partisi bile içinde barındırmadı bu adamın söylediklerin hiç bir değeri yokk.. en güzel dersi mhp verdii kapi dişiarı etti.. Hep aynı şeyler ben sıkıldım siz sıkılmadınızmıı yete artık

Barzani: Barzani: AKP kazanırsa diyalog mümkün

LE Monde gazetesine konuşan Kuzey Irak Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani Irak’taki Sünni-Şii çatışmasından hiçbir şekilde memnun olmadıklarını söyledi. Barzani Kerkük referandumu ve Türkiye’nin müdahalesiyle ilgili bir soruya ‘Kerkük bir Kürdistan ve Irak şehri. Anayasa’nın 140. maddesi Baas rejimi zamanında bölgeden zorla göç ettirilmişlerin geri dönmelerini öngörüyor ve Kerkük’ün nihai statüsü için 2007 sonuna kadar bir referandum yapılmasını şart koşuyor. Kerkük bizim için önemli bir mesele. Taviz vermeye hazır değiliz. Türkiye’nin Irak’ın iç işlerine karışmaya hakkı yok. Türkler’in Irak-Türkiye sınırını geçeceklerini tahmin etmiyorum’ yanıtını verdi. Barzani Türkiye’deki seçimlerle ilgili bir soruya ise ‘Türkiye ile bir diyalog içinde olmak için çaba sarf ediyoruz. Eğer aşırılar ve ulusalcılar seçimleri kazanacak olursa, pek fazla bir diyalog imkanı kalmaz. Eğer bugünkü iktidar partisi AK Parti seçimleri kazanırsa, diyalog mümkün olur’ yanıtını verdi. DIŞ HABERLER

http://stargazete.com.tr/index.asp?haberID=112123

Talabani: ERBİL - Kuzey Irak'taki Kürt yönetiminin başkanı Mesut Barzani'nin, "Siz Kerkük'e karışırsanız, biz de Diyarbakır'a karışırız' sözlerinin yarattığı gerilim sürerken, Irak'ın Kürt kökenli Devlet Başkanı Celal Talabani, Türkmenlerin Ankara'yı yanlış bilgilendirdiğini savunarak, diyalog çağrısını yineledi.
Öncek akşam bir grup yabancı gazeteciyle buluşan Talabani, Türkiye ile gerilimi de değerlendirdi. "Türkiye bize komşu büyük bir devlettir. Irak'ın Türkiye ile ticari ve kültürel alanlarda tarihsel ilişkisi vardır" diyen Irak liderinin, "Yüzyıllarca birlikte yaşadık. İlişkilerin düzeltilmesi Kerkük'e de katkı sağlayacak. Sayın Erdoğan hükümetinin zayıflatılması değil güçlendirilmesi için çabalamalı" vurgusu dikkat çekti. Arap Birliği'nin Riyad zirvesinde görüştüğü Başbakan Tayyip Erdoğan'a Kerkük'le ilgili yanlış bilgilendirmeleri aktardığını anlatan Talabani, şöyle dedi: "Aktarılan yanlış bilgiler arasında Kerkük'teki nüfus kayıtlarının yakıldığı haberlerini de örnek gösterdim. Kerkük'te oturanların zorla çıkarıldığı propagandası yapılıyor. Sayın Erdoğan'a Baas rejiminin Araplaştırma politikasıyla kente yerleştirilen Arapların gönüllü olarak gitmek istediklerini ve bazı Türkmen çevrelerin Türkiye'ye yanlış bilgi verdiğini söyledim."
http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=218294

Olli Rehn: “Başlangıçtaki tereddütler ve her iki tarafta da yaşanan geriye gidişlerden sonra, Türkiye katılım sürecinde ilerlemeye devam etti. AB, kendi üyeleri arasında yaşanan zor tartışmalara rağmen bu sürecin devam etmesini sağladı. Türkiye’de 2007 seçimlerinden sonra işbaşına gelen hükümet de reformlara verdiği hızla bunu karşılıksız bırakmadı. Türk siyasetindeki AB taraftarları ,yeni bir siyasi kuşağın doğmasının da yardımıyla, sağ ve sol kesimdeki milliyetçilere karşı galip geldiler. Kıbrıs ise BM önderliğinde devam eden müzakereler sonunda yeniden birleşti.”

http://www.ntvmsnbc.com/news/403208.asp

Bu arada Fransa’da, Türkiye’nin üyeliğine karşı çıkan Nicolas Sarkozy’nin cumhurbaşkanı seçilmesini de değerlendiren Rehn, “AB’nin, üye devletlerin oybirliğiyle aldığı karar gereğince Türkiye ile katılım müzakerelerinin sürdürüldüğünü” hatırlattı. Rehn, “AB’nin oybirliğiyle aldığı bu karara uygun davranmayan bir ülkenin bunun olası sonuçlarına katlanacağı” uyarısında bulundu.

http://www.ntvmsnbc.com/news/407415.asp

Yunan Dışişleri Bakanı Bakoyanni, Rum Meclis Başkanı ve Komünist AKEL Partisi’nin Genel Sekreteri Hristofyas’la birlikte, “AKP’yi destekleme” kararı alıyor.

Yunanistan ile Rum tarafının Türkiye'deki gelişmeler konusunda nasıl bir ortak politika izleyebileceğini de ele aldıklarını belirten Hristofyas, "Siyasette birçok paradoks var. Türkiye'de şu an ılımlı İslami değerler üzerine kurulu hükümeti desteklemek zorunda olduğumuz bir zamandayız" dedi.

http://www.haberler.com/rum-meclisi-baskani-ndan-turkiye-degerlendirmesi-haberi/

Her konuda icazet almaları, her fırsatta TSK’yı ve milliyetçileri şikayet etmeleri, Erdoğan’ın BOP’un eşbaşkanı olmakla öğünmesi…….

Bop la övünen RTE’Nin videosu daha önce yayınlamıştım. http://www.hackhell.com/showthread.php?t=256395

Gül’ün Rice a şikayetleri forumda da yayınlanmıştı sanırım..

AKP’nin kazanmasını başka kimler istiyor? Başmüzakereci Ali Babacan’a göre, “Uluslararası sermaye”. Nasıl istemesin ki? Türkiye’nin 80 yıllık birikimlerini, borsa, finans sektörü, en stratejik kuruluşlar dahil, sınır tanımadan yağma edip, ekonomiyi bütünüyle kontrol altına almıyorlar mı? Başka? AB ve ABD’nin yıkıcı projelerini, adeta “Allah’ın emri” gibi Türk Milleti’ne kabul ettirme misyonunu üstlenen, kendilerine “aydın” diyen bir avuç 2. Cumhuriyetçi güruh, TÜSİAD, İHD, Mazlum-Der gibi sözüm ona sivil toplum örgütleriyle, işi türban-28 Şubat rövanşından çıkarıp, devleti ele geçirme savaşına çeviren siyasallaşmış cemaatler.
İşte bunlar da “İlla AKP” diyor.

Bura hakkında yoruma gerek yok biraz gündemi takip eden anlar..

Sonuç: Sadi Somuncuoğlunu kendi partisi bile barındırmadı bu adamın söylediklerinin geçerliliği yok diyen arkadaş bak alıntılar yaptım yazıyıda okuduysan yazıda bunlardan bahsediyor..Hep aynı şeylerse okuma bu kadar basit!!!..Ama okuyuncada yazılanları çürütecek yorum yap.!!

Kelvinatör arkadaşımda yazı hakkında yorum yapmadan yazara takmış..Ama saçma olan mhp den atılan birinin akp yi zatıflatmaya çalıştıgı tezi.Gerçekten komikti…

Özelleştirmeyide mümkünse okuyun arkadaşlar nedir ne değildir yurtdışında nasıl uygulanır…

Yazı da geçenleri adresleriyle beraber verdim..Bundan sonra mümkünse konu hakkında yorum yapınız ve konuları cürütmeye çalışınız.Hayır öyle değil aslı bu gibi…Ama siz işin kolayına kaçıyorsunuz her zamanki gibi çünkü bunlara cevap veremezsiniz..!Cevap veremeyeceksenizde saçma yorum yapmayın..!Mümkünse okumayın..!

Bu da milleti temsil eden liderin sözü!

GENÇLİĞE HİTABE
Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK
20 Ekim 1927

Herkese saygılar.

yaa harbiden yeter antidepresan kardes yaaa burda forumun bu bölümünde sen ve birkac kişi daha konu acmaktan yorulmadınızmı arkadas hep karalama hep karalama sanıyomusunuzki bu konular milleti sogutacak bence daha fazla baglayacak TEPKİ oyları artacak hangi tepki dersen bu yapılan camurluklardan dolayı tayyip tarafına kayacak oylar ornek ben bu forumun siyaset bölümüne baslamadan once MHP yanlısı idim ancak bir insanın üstüne bu kadar gidilmez hemde yerine gecmesini istediginiz adam tam bir kolpocuyken anladınız siz onu bende oyumu AKP ye verecem herkese inat onların yaptıklarının yarısını bile yapamadı bu zamana kadar gelen hükümet bozuntuları SAYGILI olmasını bilin

Arkadaş güzel bir laf demiş bırak onu bunuda niye sattın memleketi onun cevabını ver ?

dostum ona sattın denilmez..özelleştirme denir..ayrıca özelleştirme kimine göre faydalıdır..kimine göre zararlıdır..bu düşüncene kalmıs..akp hükümeti de özelleştirme ye faydalı buluyor...ben de destekliorum..devletin tekelinde egitim saglık ve güvenlik kalmalı..bütün gelişmiş toplumlarda bu böyledir..ve bizde cok hızlı bir sekilde gelişioruz...dünyadan haberi olmayan arkadaslar konusmasın..herkes milliyetciyinm diye geciniyo da şimdiye kadar vatan millet sakarya diye gezen adamlar devletin paralarını yerken nerdeydiniz..sesiniz cıkmıodu..?? bu hükümet şimdiye kadar gelmiş hükümetlerin en iisiydi..bunu kimse inkar edemez...zaten siz etseniz de hersey ortada..ayrıca şunu da söyleyeyim ben kesinlikle akp li falan degilim..miliyetcilik konusuna gelince benden milliyetcisini tanımam...ama objektif olun yapılanlar ortada...ve benim gibi düşünenlerin sayısı oldukca fazla..22 temmuz da canınız kime isterse ona verin oyunuzu..

Geri